Чи є щастя після п'ятдесяти? А ти знову лежиш?

Вік недорогий приносить нам ближче до вічного життя. Холодні ювілеї: 30 років, 40, і там і 50 років Ми приїжджаємо до нас. Не ховається. Все, що залишається, щоб розповісти йому "зв'язок".

Чому так сумувати через вікові зміни і що робити про це? Якщо ви дійсно згодні, що ви ніколи не будете молодими?

Це сором'язлива, що дитинства закінчився. На тридцять ви повинні працювати жорсткий, навіть якщо ви hunt lazy. Хто не витягував популярної жіночої ковдри «Я сам». Якщо не мене, то хто? І прибули перші зморшки. З іншого віку все це смішно. Це буде смішно, якщо це не сумно.

Шукаю вперед, я буду. Той факт, що ви можете або повинні подолати все на вашому власному є великим перебільшенням.

Понад сорок років, жінка знову жилета. Ви знову заповнили. Жінки, особливо одиночні жінки, відчувають, що вони втрачають до молодших наречених. Починати неприємності з «апградом» обличчя, манжети ... Давайте подивимося, що відбувається. Я боїться узагальнення.

Для кого важливо чистити губи, до яких - вставити зуби. Я просто говорю про особливий хвилювання про вік. Стоп час, перебування молоді, популярний, бажаний, зауважити, що ви не сорок, приховати дату народження в соціальних мережах.

На п'ятдесят я не хочу бути бабуся, але багато вже стали. Ви хочете зберегти роботу або підняти онуків? Або жити для себе? Що «за себе»?

Все дуже суб'єктивно, не існує чітких критеріїв. І, звичайно, все залежить від особистості «лікування» леді. Від своїх побажань і вибору. Об'єктивний тільки лічильник, який вимірює роки, тук-тук. Поїзд ведеться в певному напрямку. До фінальної зупинки. Досвід життя, але також втоми. Сліди розчарування на обличчі, не просто успіх.

У сумному варіанті жінки кажуть «все вже позаду», але перед цим «все попереду». Сильний майстер Botox. Щиро вітаємо онуків. Загублений змивається невдоволення з життям з проносними засобами.

Ви знаєте, я не збираюся загорнути вас в хороший пакет щастя після п'ятдесяти. Хоча це модна тема зараз. Я на користь. Але просто спробуйте і подивитися, якщо це працює. Чи можете ви жити як в Instagram? Що про щастя?

Чи є життя після сороки, моїх друзів і я сміхався, коли ми створили маленький жіночий клуб "Бето нам бабуся". Не більше. Тим не менш, ми не хотіли говорити про продукти для волосся або крем целюліту. Якщо є щастя після п'ятдесяти, ми придумали.

Звітність. Щастя. А ви обираєте. Ви просто повинні працювати трохи важко, зрозуміти і шукати його, щастя. Нехай це не є, і це не те, що ви мріяли, або що ви його уявили.

Я все ще хочу запустити і зробити щось грандіозне, щоб перемогти всіх з останньої міцності. На п'ятдесяти значення різко змінюють. Додання невідповідностей тільки допоможе реалізувати важливі. Не хвилюйтеся. Завдяки засобам або обмеженням, ми зупинимо голодування і rushing. Нарешті, ми знаємо, як важливо, щоб насолодитися моментом.

Ми шукаємо. Як правило, прийняті стандарти, досягнення є вже там, або дуже непристойними. Але не існує особливих ілюзій: він надзвичайно рідкісний для когось, щоб почати нову кар’єру. Але щось стає настільки важливим за межами статусів і матеріальних товарів, які неможливо зважати і оцінити.

Внутрішнього миру, радість, ясності. Ви можете побачити її зсередини. Або найближчий. Для дорослого почалася прапорська гонка, але в реальному житті. З моєю реальністю. Не з іншими прикладами і портретами.

У віці «щастя» ми стаємо дійсно вирощеними і, сподіваємось, тепер готові прийняти світ і чесно.

В гармонії з собою - улюблений стан. І це не залежить від слухання друзів "О, що краса ви є" або "Мі-mi-mi, де я купив таку красиву сукню." П'ятдесят років говорять про щось інше.

р.

Так, ми можемо скрипти і скаржитися на погоду, дорослі діти, батьки, сусіди, які не порадували нас детально. Але якщо ми щасливі з однаковою погодою і «дітами» успіхи, то це не так, як і раніше. Ми віддаємо перевагу погоді. Я люблю чистити сніг у дворі. Я ніколи не помітив, що раніше.

Ми приймаємо людей, які вони є. Ми не хочемо нічого неймовірного від них. Діти подбають про себе – не потрібно нікому захопити, контролювати, перетягнути на себе в школу. Якщо вам подобається, приїхати до інституту, і в реєстрі, і в сообах. Але це не схоже на дорослі. Ще краще, можливо, ні.

Виявляється, що щастя не закінчується самостійно. Це не продукт життя, який повинен бути зароблений або зароблений. Для мене це стан підйому і радості. Але це також прохідний. Ви також повинні мати можливість бути сумними і сумними. Не гасіння або драма.

Як тільки ви переглянете своє ставлення до звичного, здавалося б, речі, нові можливості відкриваються. Не варто нервувати, щоб створити додаткові проблеми на місці. Зміна посилань. Можна зупинити накладення складних планів на себе та інших. Але, як виявилося, звичайні випадки можна легко скасувати. замість 20 завдань в день я оберіть два. Не можна тримати. Це чудово. Життя – марафон, не короткий старт. Що потрібно робити?

У п'ятдесяті це велике щастя, щоб жити в сучасному. Не майбутній, не минулий. Теоретично, багато навіть зрозуміти, чи думаю, що вони розуміють, у будь-якому віці. Чи живе кожен?

Ми раді, що стара мати жива, і якщо вона більш-менш здорова, то це сьогодні щастя. Мир з родичами? Реальна перемога. Навколо друзів - не те, що солодкість життя? Чи не навчайтеся бути застарілим? Чи не таке досягнення? Кити? Це справжня висота. Не поїздка в курорт, прямо? Хоча, звичайно, навчання бути в миру набагато простіше на морі. Реакція в домашніх умовах. У будинку є справжня розкіш. Доступний для всіх, хто щиро хоче.

Днів різні. Подрібніть і вниз. Сад або нуднийй Але не боїться слабкості і сорбу. Вони завжди замінені на радість і підняття. Якщо ви не суперечать. Ви вже знаєте, що якщо вони не п'ють, не тримайте на тертях і страхах, як для найдорожчого майна, то вони залишають. На щастя! Вони навіть відступають.

Я використовую для того, щоб оплатити багато уваги до комфорту і, відповідно, гонка для неї. Тепер я розумію, що все так відносне. Прогріваємо в машині, звичайно. Підставка на зупинці та натискання на транспорті – хто любить його? Я тепер бачу будь-яку подорож, як можливість читати, розслабитися або навіть пригоди. І я знаю, що навіть якщо я втомився і холоду, я зможу «відновити» і «згорнути».

Я ніколи не був здоровим, як я зараз. Я думав, що це було те, що був переданий мені безумовно і нудно. І трохи втратив. Як прийти? Всі вони загинуть здоровими. А потім не спати вночі – і відразу ж «пробуся». Але люди різні. Порівняти. Не знаючи, що вік п'ятдесяти буде дивним. Коли є багато обмежень, то виходить, що так багато доступно і в досягненні.

Мій подруга є танці flamenco. Сестра вишивається стрічками. Я слов'янська жіноча гімнастика. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ручний апарат завжди медитативний і комфортний. Танцююча є запальною і дає новий привід. Знову, це ваш вибір. Люблю себе рішуче і ефективно. Знайти і знайти час для вашої улюбленої діяльності.

Я також раджу не захопити в рефлексії і самокритики. Інтроспектування – це гарне, звичайно. Мислити людину завжди хоче розібратися, що він зробив неправильно і як виправити себе. Тільки якщо ви вже зрозуміли, що помилки неминучі, ви не будете їсти собі день і ніч, забуваючи жити. Ви збираєтеся піти і почати робити щось.

Також читайте: Чи знаєте ви почуття «похилого»?

Закупівля

Тексти пісень, а це означає: Повіритель знає, куди піти. Невірно не залишилося до своєї долі. Практика дрібних речей, хобі, фізична освіта, улюблена робота. Не пропустіть найважливіше, що відбувається сьогодні. Для того, щоб не сидіти на коноплі і не загрожувати в десять років, «Я зробив все знову. й

Що це дійсно означає жити? Не знає. Є багато способів. А ви можете піти в будь-який автомобіль, сидіння або бізнес-клас, або ви можете пройти. Тут є майстри, які сидять на місці і дивитися. Але вони теж роблять. Це життя є скінченним – зупинка буде один день.

Що найважливіше – що б не пропустити? Привіт, любов і вдячність. Тут, сьогодні і прямо зараз. Видання

Автор: Євгенія Бєлусова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/est-li-schaste-posle-pyatidesyati-ili-opyat-navrali/