Рішення, зроблені під тиском: що важливо пам'ятати!

У світі, як обмеження, включаючи прийняття рішень. Кожен з нас хоче вибрати де, як і з ким жити, кому любити, що робити, на планувати зміни, якість і темп життя.

Свобода – це відмінне значення, не дивно, що вона боролася в усі часи, але часто буває, що намагаючись знайти те, що ми хочемо в світі матерії та духу, ми забуваємо про бажання та можливості людей, близьких до нас, а також їх право на свободу виразу та виразу різними способами.й

Регулярно і в великих числах я отримую питання, які можна підвести до фрази, «Як я отримую його/їїсти, щоб зробити те, що я думаю правильно?» Я дійсно хочу співвідношення, щоб зробити пропозицію шлюбу, дитина вступила в університет на престижну спеціальність, батьки повернулися до недосконалих методів освіти і почали читати книги з психології, дружина не “зависла”, але захоплювалася і жіночно підтримується в усіх подіумах, чоловік вирішив стати мільйонером, активно працювати в цьому напрямку, і багато іншого хочу.

Не заперечуйте, що величезна кількість сценаріїв можна народжувати в наших головах до «провайдерів» близьких, і це не тільки рекомендації, але специфічні, масштабні та детальні плани дій, які потрібно впровадити якомога швидше, інакше все йде.

Іноді ми намагаємося обдурити, прокладаючи секретні ідеї під час розмов, залишаючи корисну літературу на полицях і таблицях, наполегливо ковзаючи зайві лекції і фільми до наших близьких, щоб вони прийняли власні рішення.Ні, ми не проштовхуємо або наполягаємо, ми просто організуємо простір, щоб праві думки та ідеї вийшли в мозок. Попри те, що вони розуміють все і готові змінити.

Але заспокійливе повторення запитів, пропозицій та рекомендацій призводить частіше до погіршення відносин, ніж до реальних і свідомих змін. Знаходження способу впливу іншої людини не складне завдання, особливо якщо ви вдатися до сили, емоційної шантажу, хабарі та інших маніпуляцій, але різниця між діями, вчиненими доброю волі і що робиться під тиском, відповідальність за результат.

Коли ви вирішили самі собі, ви повинні відповісти на результат, і коли ви змушені, один день можна сказати: "Це все через вас / вони / її /". Роздядження планів майбутнього, вирощування індивідуально і разом, «докінг» систем цілей і цінностей з людьми з навколишнього середовища набагато складніше, ніж просто тиснення ноги і говоріння, що повинно бути нашим способом.

Як багато щасливих сімей були зроблені з тих, хто змушені були маррі через неплановану вагітність, тиск від родичів, почуття провини (це занадто багато для мене, відмовляючи мене незручно, "ми живемо разом протягом п'яти років, я не можу залишити зараз) або матеріальний приріст?

Є блоки, які встигли прийняти ситуацію, зрілі в часі і будувати повноцінні сімейні відносини, але частіше це початок призводить до сварок, відчуження, подальшого зрада і розлучення. Як багато чудових музикантів, артистів та поетів народилися з тих, хто був вимушений до арт-шкіл і вимушено залучати до нелюблених заходів? І знову, деякі змогли подолати себе і досягти видатних результатів, але більшість людей після такого «креативного» дитинства не приходили до музичних інструментів, легкових і поетичних кола.

Коли батьки змусили підлітка навчатися в обраному університеті та спеціальності, потім в кращому віці вони отримують п'ять років зразкового дослідження, диплом по полиці та подальший незалежний пошук для себе («диплом я приніс вам (-la), тепер падіння позаду, я не до моєї сім'ї зараз, хочу знайти себе, стати режисером / артистом / співаком / підприємцем), а в більш поширених - невимогливість, нескінченні прийоми і проблеми з вивченням, зневодненням, погіршенням відносин і все, що відбувається людям, які не відчувають відповідальних за вибір.

Тиск на людину. У питанні батьківства можна отримати аліменти, але не голова сім'ї, тиск на провину стиглої дружини ви можете отримати слабко-молоду істоту поруч, але не пентентант і змінений дорослий, тиск і маніпуляція можуть отримати комфортні і слухняні діти, але один раз вони починають рости, пов'язаний і відокремлений, погіршення відносин неминуче, а в деяких випадках мова йде про повну поломку.

Ви можете інтимізувати підлеглі.Щоб змусити тих, хто ослабше грати за своїми правилами, розтушувати, звинувачувати, blackmail, але скільки це корисно в довгостроковій перспективі? фраза: рѕрѕсѓс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚рѕсѓс‚рμс‚рѕс‚рμс‚рμс‚рѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рμрѕс‚рμрѕс‚рμрμрѕс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђ

Зрозуміло, що рівень розвитку суспільства і відносин в ньому може істотно відрізнятися від країни до країни, адже вона впливає на економічні, політичні, релігійні та багато інших чинників, але навіть в традиційних і закритих системах, будь-які пригнічення рано чи пізно призводить до опору, прагнути довести систему в баланс: кожен вільний, кожен відповідальний (хоча відповідальність не досягається відразу, на першому, хто хоче свободу).

Безсумнівно, у нас є можливість впливати на навколишнє середовище через усні та письмові комунікації, персуазія, адвокація, розширення наших горизонтів, і це корисно. Але важливо пам'ятати, що не можна робити внутрішню роботу іншої людини. Ви можете розповісти чоловіка, який ви не готові жити разом за невизначений період, щоб «перший зрозуміти один одного краще, а потім побачити», можна сказати, що ви вирішили розбити так, що у кожного є можливість чесно дивитися на значення відносин у їхньому житті і вирішувати себе, що поруч, але немає сенсу в переконливому йому маррі ви, спробувати взяти на себе всі проблеми з грошима, житлом і бізнесом, щоб бідний хлопець не боїться сімейних труднощів.

Ви можете розповісти жінку, яка ви хочете зробити її щасливим, готовим змінити і досягати своєї руки і серця, але не приниження собі, кріючись під вікнами і погрожуючи вбити себе, якщо ви не маррієте. А ще не так, не потрібно купувати гроші і подарунки для кого, хто не цікавиться вами, як людина.

Гроші і подарунки важливі, але вони мають схильність до приїзду і йти, і це буде сумним, якщо вона виходить пізніше, що жінка має однакову властивість. Вибираючи життя для ваших дітей, батьків, родичів і друзів не обов'язково - у кожного є власне життя, це має сенс його залучити. Ми повинні вдатися до тиску, але в долі рішень ми повинні пам'ятати поділ відповідальності. Подбайте про себе і ваших близьких.

Бажаю всіх щастя! Видання

Читати далі: Ви не можете давати сенс життя, щоб знайти сенс.

Це як вони йдуть на метро: він сидить, вона стоїть.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154144166169452