Як навчитися по-різному

Я часто запитав, як дізнатися, як правильно поводитися.

Я думаю, що спроби поводитися «різно» не вдалося, якщо вони ґрунтуються виключно на терпіння.

Наша робота полягає в тому, щоб побачити і змінити віру за поведінкою.

Р

Сьогодні, наприклад, питання прийшла (ноземець отримав дозвіл на голос):

«Іріна, гарна ніч.
Після консультаційної консультації, це питання, що говорить мене.
Поговорили про мій гнів, а точніше, про те, що на абсолютно гладкому, процвітаючим емоційним фоном в сім'ї, тобто, коли все дійсно добре, я раптом починає показувати агресію на несвідомому рівні (поважно, коли мої підлоги, відродити, знайти несправність з людиною або виконати запити не як я запитав, але як краще на мій погляд). Чи є це тому, що я відтворюю свою поведінку мами?

Ви можете сказати, що

Важливо пам'ятати, що є певні віруючі за шаблонами поведінки, а несвідомі – наприклад, як в ситуації з миттям підлоги («Я намагаюся подбати про вас тут».

Вони повинні бути змінені. Беліфс. Не побутова.

Ви можете простежити історію — де я отримав ці ідеї про життя.

З нашої бесіди виявилося, що це типова поведінка вашої матері, яка не дає нікому домашньому робота, але завжди підкреслює тяжкість її частки. Якщо ви відключаєтесь від специфіки, повідомлення звучить щось схоже на «Я добре, ви погано, я страждаю від вас. й Несвідома гра жертви і маніпуляція провиний Важливо розуміти, що це не суперечить тому, що така жінка любить свою сім'ю дуже, буквально «з усіма її міцністю». Це просто її переконання про життя. Де вона отримує їх? Вона не народилася з ними. . й

Однак історія виникнення обмеження вірності в голову не так важливо, як моя готовність змінити мислення і поведінку. Атемпти до «по-різному» недостатньо.

Біліфи люблять картину в голові, зображення. Емоція, яку я знаходжу на цю картину.

Після цього (після емоції) починається поведінкова реакція – Я це робимо.

Іноді вся послідовність проходить без свідомості. Зображення (персуазія) - емоція - дія.

Поставити чоловіка, чому він зробив це. Або він не знає, чи відповідає відповідь – це “зловживання”. Але в той же час завжди є «виховання правди» всередині, дійсність дій. І це займе деякий час для людини, щоб думати і побачити причинні зв'язки його дій. Щоб відкрити невідповідність, що ви згадуєте у своєму листі, на фоні благополуччя АМЕРИКА, вона займає мене кудись. . й

Де це? Що я боїться? Як захистити?

І дати собі час почути відповідь. І запитайте себе, тексти яких це?

Що вони служать в житті?

Чи підходять вони обставини мого життя?

І кладемо для того, щоб ця частина вашої картини світу, ваші переконання, що в щось важливе.

Наприклад, популярна думка, що «гроші надходять від важкої роботи. йЧистий Я вірю, що гроші можуть бути креативними, радісними, веселими і виконанням роботи?

Іноді активація свідомості відбувається вже на стадії появи емоцій (навчається рівень саморозумності) і тоді людина може попросити себе, чому я сердитися, сумувати, сумувати. І не далеко від відкриття конвекції.

Коротко, дорога долатиме ходьба.

Цікаво: Емоції успадковуються по жіночій лінії

Синдеро і 22 інших емоцій ми відчуваємо, але не можемо пояснити

Тому, коли нам необхідно змінити поведінку, ми шукаємо віруючих, які створюють емоційну відповідь і контролюємо свою поведінку, а потім перетворюємо їх у живі та словацькі переконання.Видання

Автор: Ірина Іванова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/irinaivanovapsiholog?w=wall-91740378_783%2Fall