Відносини з батьками – Прийняття та повага

Ви, ймовірно, чули такі рекомендації від психологів, священиків, друзів більше одного разу або двічі. Це те, що будь-яка «психологічно визволена людина». першийФіксація- а потім буде. І я часто кажу, що це важливо. Але ми не розуміємо, як це зробити, чому, і що вона повинна привести до.

Найчастіше, намагаючись поліпшити ці відносини, ми хочемо вирішити багато проблем одночасно. Проблеми сьогодні, вчора і завтра. Хочу поважати, лікуватися як дорослим, не порушувати наші кордони, і в той же час, що відносини були теплі, духовні, що ми часто хваліли і ніколи не критикували, що батьки поводяться мудро, правильно, не заважають життя.

р.

І ще краще вони допомогли – вони сіли з дітьми, іноді вони дали гроші, вони просили нічого змінити свою квартиру для нас. Вони приймали свої помилки, засвідчених за минуле, усвідомили, що вони були неправильними. В цілому список досить великий.

У той же час, ми насправді не дбаємось про те, як ми відчуваємо, як ми хочемо відчути, ми просто хочемо, щоб відносини виглядали певним чином і не боляче. Це все. І для цього ми будемо робити щось. Хтось - але не дуже багато.

У вас є пара чарівних таблеток і якось «необхід» вашої матері (загадує мультфільм «Бравсерець»), щоб ця мати не заважала життя. Іноді ми готові дуже багато зробити - щоб зберегти їх, щоб допомогти їм з усіма нашими, можливо, при зміні мало всередині, що залишилися в наших претензій і очікуваннях (на жаль, вони обов'язково будуть вдячні вам!).

Багато людей думають, що я роблю щось. Я буду писати лист, а відносини відразу поліпшать, батьки зміняться і все буде, як я завжди мріяв. Теплі довірчі стосунки, повні любові, поваги, підтримка, взаєморозуміння! Щиро вітаємо Вас з Новим роком! І всі мої проблеми вирішуються самі.

Або я знаходжу батька, який пішов мені, коли я був дитиною, я приходжу до нього спочатку, і він дрочить мені в сльозах і апологій, колінного суглоба, глечика і рулонних гір для мене протягом усього цих років тиші. Квартира буде представлена відразу, він буде сказати, що він завжди любив і чекав.

Або я повернуся з навчання, приймаючи мами там в два дні, і вона буде кинути себе навколо шиї, ми послухати і бути як подруги, всі нічні сидячи на кухні і чати серце до серця. Тексти пісень, а це означає: І вона ніколи не болить мене, як вона зробила до.

У цьому випадку ми будемо сильно розчаровані. Оскільки зовнішній план відносин буде залишатися однаковим протягом тривалого часу. Він занадто інертний, щоб змінити так швидко, рухи душі завжди сповільнюються.

Дві різні душі беруть участь у відносинах, тому більше часу потрібно. Багато, без отримання миттєвого результату, відмовляються від цієї втраченої причини, вони кажуть, не було, немає і немає необхідності. Вони кладуть кліщ для себе - Я спробував закріпити відносини, він не працював.

І багато людей не хочуть нічого поліпшити, думають, що вони повинні спілкуватися з батьком, послухати його, хоча вони не хочуть бачити його. Ви повинні знову послухати свою маму в її потокі негативності, або ви повинні грати любов з матір'ю, зробити те, що вони хочуть. Чому вони кажуть, покращують, якщо без них я набагато краще? Я не хочу ніяких відносин! Краще подарувати батькам і всім іншим. Її представницька влада за такою ціною!

Але ми втратимо багато. Багато речей. Я не хочу повторити її знову. Я думаю, що це важливо. Зцілувати серце може бути щасливим. І для цього необхідно вирішити питання цих відносин.

Що означає мати відносини з батьками?

1,1 км Зміна серця.

Наша головна мета не змінювати видиму частину відносин. Ви можете змінити своє ставлення до батьків у вашому серці. Знайдіть щось, яке ми можемо подякувати. І прийняти його як це. Так само, як і батьки, нам потрібно. Я маю на увазі, заспокоїти серце. Це найголовніше і досить часто. Хоча це набагато важче, ніж просто, що ми робимо тут.

2. Зовнішні відносини вторинні.

Так, не існує відносин на всіх – і іноді це дуже вигідно, таке пауза, тиша, що дозволяє відновити порядок всередині. Це майже завжди добре розбити (якщо ви живете разом) або збільшити відстань між вами, особливо якщо відносини болючі щодня. Це дозволить вам змінити серце. Зовні зв'язок може виглядати зламаним (хоча б назвати це пауза), або це може здатися тим же – з кварельами і репроксами, без зв'язку або контакту, і так далі.

Що відбувається в серці. Зовнішня реальність, як правило, кілька років позаду. Це залежить від багатьох факторів, таких як готовність і готовність батьків до змін.

3. У Паранти не зміняться.

Варто приймати цей факт і не намагатися виправити його. Вони роблять те, що вони завжди роблять. Ми знову порушимо, принаймні спробуємо. Будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами. І кінцева мета полягає в тому, щоб не постраждати, щоб жити біль швидко, якщо це відбувається. І не втратити повагу батькам.

4. У Визначте межі дозволеного.

Прийняття батьків не означає приймати все з них. Я говорю про руйнівні звички, які неприпустимо в будь-яких відносинах. Наші читачі повинні будувати відстань, правила та рамки.

І для цього потрібно розуміти, що неприпустимо в спілкуванні. Наприклад, ви можете попередити, що розмова буде завершена, коли ви почуєте образи самостійно або адресу вашого чоловіка. І щоб бути послідовним в цьому – чув інший образ – вішати телефон або залишити номер. Ніяких скандалів, тантопарків і всіх.

Головне, щоб зрозуміти, що ви не намагаєтеся змінити їх, ви намагаєтеся змінити спосіб, який ви спілкуєтеся. Це полегшить вам повагу.

5. Умань Приготувати за свої правопорушення.

Найімовірніше, ви будете мати в певній точці, щоб зіткнутися з їхніми захопленнями і репроксами, подивіться на вас і почуття провини, і відчуття «Я найстрашної дочки». Скажіть hello, але не запрошуйте їх, щоб сидіти. Якщо ви працюєте в серці, щоб відновити повагу батькам, нічого іншого. Не завжди приємно. Ви повинні бути готові до цього.

6. Жнівень Залиште гру.

Коли ви перестаєте грати в звичайні ігри, є ймовірність того, що батьки будуть розуміти, що це безглуздий, ви не реагуєте. Якщо ви робите, ви знову збільшите відстань. Для будь-якої гри потрібно два учасники, якщо ви залишаєте гру, друга сторона стає нудною з киданням tantrums в нікуди, висить почуття провини, де вона не висить, намагаючись отримати на ручках і на шиї тих, хто не замінює ні.

7. Про нас Скажіть ваше серце.

Коли створюються внутрішні зв'язки, ви не подбаєте, чи зміните їх. І це, мабуть, одна з основних критеріїв, які все працює. Коли ви знаєте, що вони люблять, вони, ймовірно, залишаються. Але ви вдячні за всі хороші речі, які ви отримали. Ви можете поважати їх на те, що вони дали вам. Неважливо, скільки це, багато або мало. Так само, як вам потрібно.

8. У Не натягуйте на два.

Не намагайтеся витягти все на свій особистий ресурс. Коли ви хочете, щоб це «гармонія», яке написано у книгах так багато, що ви приклеїте себе в далекому куті і переносить його. Навіть речі, які ви не повинні закінчитися. Ви вразите, ви посміхнете. І ви робите все можливе і неможливо, вибираючи з вашої шкіри, але це не стане простіше.

Для того, щоб створити зв'язок у вашому серці, потрібно лише прийняти вас і ваше бажання. Для відносин, щоб стати різними на зовнішній площині, вам буде потрібно обидві сторони. І кожен повинен піти свою частину шляху, інакше це самооцінка.

р.

До речі, те ж, що насправді буває з чоловіком, але тому що зв'язок з ним сильніше, і немає такої різниці у поколінь і віку, вона займає менше часу для зміни.

До тих пір, як у вас є багато додаткових енергії і роботи для себе і з іншого боку, все здається добре (тільки з деяких причин ви втомилися). Щойно з’являються сили, все гірше, ніж раніше. А ваш партнер вже звикли до того, що ви робите все для нього, ви вже гасали, і знову приходить відчуття провини.

Тому не давати в бажання зробити відносини максимально швидко. Всі в хорошому часі. А щоб бути чесним, ви можете жити без тісних і хороших (на зовнішній площині) відносин з батьками. Ви живете, як це протягом багатьох років. Будь-який дорослий може і один день стикається з необхідністю, навіть в ідеальному зв'язку.

Але ви не можете жити щасливо, якщо у вас є біль цих з'єднань у вашому серці. Якщо «мамати» або «dad» (або «мате-в-право» і «father-in-law») будуть асоціюватися у вашому внутрішньому світі тільки з натяжністю, болем, незадоволеністю. Так змініть критерії для цього дуже хорошого зв'язку з ними, і не залучайтеся до реальності навколо вас, не змінюючи світ і батьки зокрема, але очищайте власне серце.

Що це означає, щоб побудувати стосунки у вашому серці?

• Видаліть всі скарги та затирання.Вашим батькам було якомога простіше. Вони не можуть нічого іншого. Не розуміти, що не приймати, не допомогти, не жити спосіб, який ви хочете. Ніщо. Ви не можете зрозуміти це, але це.

• Стоп слухаючи свою поведінку, звички, спосіб життя. Яйця не вчить курки. І молодші не можуть судити і вирішувати, чи є старші, які мають право на власний вибір. Так, можливо, вони руйнують себе, ведуть неправильне життя, роблять помилки. Це може бути прийнятий і припинити оцінку.

• Зрозумійте, що все це не жирна помилка і несправедливість, але необхідний спосіб для вашої душі.Не збігається з тим, що вона потрапила в цей «клас» з такими «підводами» та «вчителями», щоб пройти іспит.

• Не порівнюйте інших. Кожен має різні шляхи та різні початкові точки. Ваш шлях є особистим. Нехай хто це робить, і вам подобається. Але ваш шлях відрізняється. Він має свої можливості та радість.

• Щоб жити свої сили і біль, Поставте їх на папір, наприклад (записати листа про правопорушення, а не одну). Чистіть серце з тих мішків картопляного пюре, яку ви зносите.

• Дізнатися більше Навіть якщо ви поважите їх ніщо. Є відмінна практика буріння, яку варто робити щодня не менше 40 днів поспіль (це вже описано в декількох місцях у книзі). У родині є різні тренінги та методи живих почуттів та побудови правої ієрархії. Спробуйте, користуйтеся та користуйтеся без очікувань швидкого результату.

• Дякую за те, що у вас є! Візьміть ноутбук і напишіть всі ваші батьки зробили для вас. Почати з «вичавити життя», «виготовлений», «незаслужений», «здивився приклад» (як і не), закінчуючи деякими приємними дитячими спогадами (тобто кожен з нас, досить часто прихований під величезним шаром болю). Пам'ятайте і писати – будь-які дрібниці. Які ваші батьки допомогли вам, де вони підтримали вас, де вони зробили вас змінами, де вони зробили краще.

• Відповідальність за своє життя. Це так зручно – це не мій недолік, це всі вони! Збереження такої значної вигоди непросто. Але варто. Стоп відхилити своїх батьків за свої невдачі. Я не можу одружитися не тому, що мій мама не схожий на те, що вона не має нічого спільного, вона просто інструмент моєї долі. Я не можу одружитися, тому що я не хочу змінити своє серце, я боїтеся відносин, я не поважаю чоловіків, і я обходжу їх. І так далі.

• Взяти себе право жити життя, встановити правила спілкування з батьками, відстань – все, що допоможе вам зберегти повагу в серці. І виконайте власні рішення про те, як ви хочете жити, де, з ким, як підняти дітей, які годувати їх, як навчити їх. Подаруйте собі право допомогти батькам, коли ви можете, не втрачаючи руки від вашого ліктя. До тих пір, як ви не даєте собі цю дозвіл, буде дуже важко.

• НавігаціяЗнайдіть джерела батьківського кохання, щоб відчути повну. Парентальна любов досить в світі. Є ті, в яких це нескінченно багато, є ті, хто мало поділитися в даний момент через їх життєвий досвід.

І якщо вам потрібно, що любов, якщо ви не втратили його як дитину, то знайти його, де це рясно. Іноді це може бути наставниками, священиками, бабусями-необхідниками. Головне, що людина має таку любов в серці, і він готовий поділитися ним з вами. Немає причин.

Але є універсальне джерело такої любові, коли інші не можна знайти. Бог - батько всіх живих істот. І наша мати природа.

Чому б не навчитися малювати енергію в них, так багато чого! Ми проходимо з висхідними руками протягом багатьох років, де нічого не буде дарувати, бо нічого не подарувати. Але ми проходимо по скарбницям кожного дня, голодним і бідним.

Я повинен попередити вас. Не займе день, тиждень або навіть рік. Часом до того, як «заміс в серці» необхідно пройти 3-5-10 років. І ви починаєте, краще.

Замість жування на грудях протягом багатьох років, вийняти їх і виверніть свій день. А замість того, щоб зробити своїх батьків причину всіх ваших неприємностей і невдач, зробити себе щасливими сьогодні. опублікований

замість їх зміни прийміть і поважайте їх. Зміна в серці є найважливішим. Решта нічого.

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/chto-znachit-naladit-otnosheniya-s-roditelyami/