Вага не впливає на кількість шанувальників і сил шлюбу

З точки зору, відносини з продуктами часто нагадують відносини з партнерами.

Що тільки в мережі, наприклад, ви не познайомитеся: хтось має цілу ідеологію, хтось намагається пофарбувати цю зв'язок за годинником і поставити їх під бронетанковим управлінням, хтось має культ, у кого є брудні з'єднання.

Я не дієтолог і не схильний, тому, звичайно, ви можете жити за моїми ідеями, але краще проконсультуватися самостійно, і навіть краще - з фахівцем.

Але все ж я думаю, що:

1,1 км Вага не впливає на якість відносин між людьми, велика кількість прихильників і силу шлюбу. Неважливо, що хтось говорить мені, я буду впевнений, що всі ці речі знаходяться в моїй голові.

Однак вага впливає на здоров'я і благополуччя, і це важливо пам'ятати. Не зайва тонкість і надмірна повнота може призвести до великої кількості неприємностей, тому як переїдання і неправильне харчування шкідливі.

2,2 км Я часто виявляю, що дієта сприймається як небезпечно, оскільки це призводить до зміни способу життя. Що ви погані для здоров'я.

Ось чому я вірю, що Дуже важливо полюбити те, що ви їсти, вибрати його ретельно і їсти його з задоволенням.й Краще з'їсти невеликий шматочок торта, насолоджуючись кожним молекулою, ніж послухати кілограм «солодкого торта» у вигляді салату.

3. У Ніколи не ходять на дієту, що складається з продуктів, які вам не подобається.

4. У Один діалог з адекватним дієтином може вирішити проблеми харчування одного року.

5. Умань Застібка погана. Будь-яке тяжке обмеження в їжі призводить, по-перше, до того, що організм не має необхідних речовин, і, по-друге, до стресу. Вражає гірше. Потрібно змінити стиль їжі поступово, через кілька місяців, знімаючи щось, додаючи щось. І що додається, знову, варто подобатися.

6. Жнівень Соуси все. Додавання всіх сортів топпінгів іноді може перетворювати гирефф в лососем. Довгий час я насолоджуюсь салатом в кризу Жанри і не міг зрозуміти, чому біла квасоля з китайською капустою і тунцем так смачна. Так, я люблю квасолю, тунця і китайську капусту, але не в тій же мірі! У бальзамічному соусі знайдено відповідь. Дуже смачна річ, що добре з будь-якими овочами.

7. Про нас Якщо смажити викликає відчуття провини, то про це потрібно зробити. Насичення (не плутати з перекриттям) є природним процесом. Вона повинна бути веселою. Якщо неприємні відчуття надходять замість задоволення, то щось неправильно: це може бути як банальний гастрит, так і розлад їжі. В цілому, щоб почати з того, ви можете перейти до гастроентеролога, і до кінця, подумайте про ваші стосунки з їжею.

8. У Не варто брати закоханих в ліжко з чоловіком: тобто краще їсти окремо з книг, телебачення і комп'ютерів. І не їсти, але їсти. Щоб зробити це, вам не потрібно витрачати половину дня на кухні або підібрати таймер, коли це час на обід - людство вже придумає безліч варіантів приготування смачної і здорової їжі. Ви просто повинні виглядати онлайн.

Автор: Adriana Imge

Цікаво: Покажіть мені, що ви хочете їсти, і я розповім вам, що ви неправильно з вами.

Продукти, які категорично заборонено їсти на порожньому шлунку

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...