Да кому она нужна, кроме меня!

Я часто чую від жінок в консультаціях: «Нехай нічого, нехай йому стрибати!» Він не знайде чоловіка, як мені, так і від чоловіків: «Чому потрібно, але мені! й

Що так унікальний для вас? Не дивлячись на те, що ви любите їх.Все інше в світі широко представлена: є більш розумні, є більш міцні, ніж ви, є свого роду, є більше обчислення, є більш освічені, є дуже вторинна освіта, є тонка, є щільна фізика, є дуже красивим, є звичайний - для кожного смаку і в мільйонах варіантів. Не проблема знайти людину з кубиками прес, якщо це важливо, можна знайти полімат, якщо ця якість особливо цінна, ніжна і чуйна. Як ви... Або більше... Або не на всіх, як ви...

Всі ці якості, по-великим, неважливо, адже чоловіки і жінки шукають своєї людини.йІ якщо ви перестали бути однією для іншої або ніколи не були одними, то ваша унікальність в будь-якому випадку не допоможе зберегти відносини.

Багато людей утворюють пари, коли вони ще не знають, які чоловіки і жінки в принципі, що їхня психологія відрізняється, що вони є. Щоб жити з одним чоловіком, щоб дізнатися одну конкретну людину, жити з однією жінкою, щоб доторкнутися розуміння однієї жінки, і, як правило, навіть необхідність не виникає, щоб дізнатися в якому світ іншої людини живе, як він будує свої висновки, від чого він приступає. Ви можете перетягнути шлюб від скандалу на десятки років.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Сніданок вранці від жінки не автоматична допомога. Повага чоловіка не передбачає апріорі. Що існує кілька розвинених людей в цілому, і тих, з якими можна буде збігатися в світогляді принаймні чверть. Ця допомога не передбачена природним чином, але зберігаючи слово і зберігаючи обіцянки є якостями, які не властиві всім людям. Коли фрукти заборонені, кожен здається солодким. У безкоштовному виборі правда буде розкрито багато хто, що пам'ятка як тонка річ, як громада поглядів, і буває надзвичайно рідко.

В цілому, перш ніж кинути слогани, іноді варто ближче подивитися на той, хто вже поруч. Може бути це ваш – дорогою і близькою людиною, і він вже має багато переваг і дуже добре для вас, не кажучи вже про слово.

Ви можете дізнатися більше, ніж один з ваших людей. Якщо ви готові змінити. З усіх переконань, що ви зараз, ви побачите світ з абсолютно іншої сторони, пройшовши кілька дат. І багато хто ніколи не знайде половинку, тому що тепер вони мають краще, щоб за свою незмінну особистість і жорсткі принципи можливо. І буде розчарований в житті... Це просто досвід.

Чим більше людей тримають свої переконання (особливо ті, що містять «незаймана», «без обставин») і вважають, що все про життя і про себе зрозуміло, тим ймовірніше, що Всесвіт забезпечить ситуації, в яких ці переконання будуть дуже струшені. Я дізнався всі мої життя...

Автор: Лілія Ахремчик

Цікаво: Безкоштовно!

Альфрід Лонг: Чи любить щастя?

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: pticavpolete.com/kak-ja-ne-najdet.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное