Діти в Долині Тінь смерті

Росія ще має перше місце в Європі в підлітковому самогубстві - за даними 2009 року, 22 осіб на 100 тис. населення. На рівні 20 починається критичний рівень. Не перший рік, що дзвонив кільцем. Діти повісять себе, стрибають дахи, отруюються - і не хочуть вірити, що життя добре і добре жити. Вони не хочуть вводити в доросле життя.

Іноді підлітковий вік, які думають про самогубство йти на сайти, щоб допомогти потенційним суїцидним людям, можливо, в спробі знайти відчуттів і відчуттів, щоб тримати себе живим.

Не дивлячись на те, що хтось відслідковує подібні настрої у своїх дітей, що допоможуть.

Р

Життя на темній стороні

Читання цих текстів дуже страшно – не тому, коли вони є щоденниками відходу, кінець відомий заздалегідь, а не навіть тому, що ви очікуєте страхом – людина з спокусою буде впоратися або не впоратися з ним – але тому, що читання цього занурюється в дуже темний, абсолютно безсонний світ, де всі кольори вийшли, де абсолютно немає любові, ніякої довіри – і якщо хтось намагається допомогти несамовиті, як волонтери на довідник, вони, ймовірно, роблять це з ванілі і хочуть заробити плюс в карма або додатковий зір на голоді.

У цьому світі немає людей на всіх - тільки деякі тіні ковзають по краю свідомості - і якщо вони приходять близько, вони хочуть відхиляти. Інколи пристрасть проникає в цей світ – гіркий, отруйний, затьмарює весь світ – коли світло знаряддя на одній людині і не хоче дивувати.

Єдине, що ви відчуваєте в цьому світі, є біль. Ангуїл і біль. Біль це єдине, що дає йому відчуття, що він все ще живий. Але чому він живий, він не розуміє.

Чому дуже складно, і особливо для такої людини.

Про нас Марія артистка в кінотеатрі змащена: що буде, що невпевненість – все одно. Що таке життя, що смерть все одно. Щодня, яка ніч, неважливо.

Людина в цій державі намагається жити. Він з'являється вранці. Відповідає питання про те, чому він не їсти сніданку, чому він не кладе на шарф, чи він закінчив свою фізичну домашню роботу або пішов до ліжка, і чому він говорить так.

У цій державі він слухає в школі, що Gogol у вигляді три Портраїнської Русі, скільки разів повториться вам, щоб ви почуєте вас, GIA не буде проходити на десятому класі, ви не можете розраховувати на ніхто не, як ви не займете вулиці.

У цьому стані він слухає, що він отримав, що ніхто не збирався в будь-якій точці з ним, бо він джерк. Або жир.

У цій державі він відповідав питання про те, що він отримав у школі, і чому він не зробив свою домашню роботу і чому він відповідав в тон.

Іноді він потрапив. Іноді він відчуває, що він збитий, тому що будь-який контакт з зовнішнім світом здається йому ляпас на обличчі.

Він не хоче шукати себе в дзеркалі, він сам розгубить. Один біль, один прищ, наповнений пусом. Я проблема. Не варто тут.

Він може бути пружиною на вулиці, стріли кричущими в кущах, сонце обсмажує, потоки плавають, краплі. Але все це не радий, тільки образ, кожен дрібний, і ви погано. Не для вас. Ви не можете бути щасливими, ви не заслуговуєте весни.

Не для мене.

Одна з найнебезпечніших місяців для підліткового суїциду, як виявлена суїцидними дослідниками – може. Щасливий, цвітіння, яблуко і бузок. Квітень і Червень практично небезпечні. І листопад, але з листопада все зрозуміло. Але в травні ви ви злипаєте висушене дерево в середині універсального цвітіння. Весна не приходить до мене і всього.

У цей час школа бере участь і з'ясує, що ви запікаєте приварку цілий рік і зараз заслуговує на те, що ви кинулися в зовнішній темряві, де кріють і пригнічують зуби. Збирати силу, боротися з боргами - так не існує міцності, просто лежати і закривати голову подушкою. Протипоказання, побутові покази, що поруч невідомий, здається, що нічого хорошого.

Підлітки не мають можливості вирішувати проблеми, вони не мають можливості це зробити. Є тільки почуття провини, з яким не зрозуміло, що робити. Не існує сенсу перспективи: підліток живе для сьогодення, і для нього все завтра стоїть за деякою вузькістю, в наступному столітті. Якщо нещастя любов означає, що нічого хорошого буде коли-небудь знову, і це фоліш, щоб звільнити його: є ще одна людина в житті, він не потребує іншого, він потребує цього, і відразу.

Підліток ще не навчився розуміти, що є ще одна людина поруч, і він також відчуває щось: підліток захоплюється бурінням своїх почуттів, щоб інші не існують - або їхні враження десь далеко, далеко, за межами арктичного кола: добре, моя мама буде загиблою, але вона має своє життя ... вона буде кричати і бути приставлена ... від мене деякі проблеми - без мене все краще ... Він не розуміє його на всіх - як його мама буде виглядати на своїх запалених олівців і старих футболках, як вона буде жити, як вона може дихати, їсти, пити.

Він все ще має дуже багато тих потужних снів щастя, які ви пам'ятаєте все життя і що дає вам силу жити. Нерідко немає першого поцілунку, або замість того, як він змащений, п'яний, засмачений. Відчуття, яке відбувається, коли ви дійсно люблю. Не смішний, рожевий, свиноподібний щастя, щоб тримати дитину в руках. У J.K. Rowling’s “Харрі Поттер” це такі моменти, які дозволяють створити свій Патрон – захисник, який приводить до Дементорів, відсмоктуючи людську душу, так як вона відсмоктує відчуження і депресії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Не намагайтеся створювати патрон з вашого маленького досвіду любові, але повертатися до любові.

Можливо, це те, що дуже мало досвіду в житті. По-справжньому, тільки любов тримається в житті - любов до світу, за свою роботу, для людей навколо нього, для родичів і друзів. Ще одне почуття мита, але це робить гірше.

Різні.

Суїциди різні. Для деяких, це гра: Тексти пісень, а це означає: Я збираюся померти, а потім вони всі знають, як неправильно вони були. І я лежаю в моїй весільній сукні, все так красиво, і вони будуть кричати, і це, де мій свято приходить.

Інші приймають цей крок непомітно, відчайдушно.Зараз все погано і здається, що немає ніякого. У гімназії зауважив в спеку, що вона буде шукати від школи - вийшов вікно.

Іноземці носять ідею довго, свідомо, Вони запускають її на мові, думають про це, малюйте її. Дуже часто це депресія - і не тільки реактивна, але і ендогенна. Якщо ви помітили її вчасно і звернутися до допомоги, вона лікується.

Але одне з найпоширеніших для всіх: підлітки під великим тиском. Вони під тиском, школа, батьки. Як батьки, ми всі бояться бути переповненими. Ми вважаємо, що якщо ви не штовхнете достатньо, дитина буде розбитись. І він, затискаючи з усіх боків, не може бачити інший спосіб.

Парканти під тиском. Вони під тиском від роботи, житла, заборгованості, кредитів, роботодавців та соціального життя, що дає мало підстав для оптимізму. Вони дуже зайняті, і вони потребують одного з їхніх дітей: щоб вони добре навчалися, очищають приміщення, не висять на вулиці і не створюють проблем.

Ніде йти.

Прихильники, які суперечать самогубству, як правило, не мають ніде йти. Так само, в Мармеладі, ви знаєте, що це подобається, щоб ніде йти? Батьки вражають - що робити? Тероризація компанії в наступному дворі – куди піти? Хто повинен йти на всі ваші питання про сенс життя? Хто може скаржитися, що ви не будете любити тебе?

Де поїхати після школи, якщо немає роботи або школи в с., а сім'я не дає грошей? Як ви живете, якщо ніхто не піклується про вас? Як жити після ріпаку?

Ступід, нелюблені, ненавибагливі підлітки виходять у великий світ, який не радий їм у всьому світі. Потрібно, щоб вони пройшли іспит (як показує досвід – свідомо нечесний), щоб взяти участь у конкурентній боротьбі, де вони неминучі втратити, бути крутими, міцними, успішними. Щоб отримати професія (для чого грошей?) і заробити (як?). Навіть коли вони зустрілися з любов'ю, вони швидко починають винахідливо катування один з одним з ревнощів, ніпрокінгу, відродження, немов.

Вчені, які вивчали в Росії суспензії

По-перше, Тарифи Суїциду тісно пов'язані з економікою регіонуй Чим більше пригнічують область, тим гірше речей для молоді: перспективи навчання погані, безробіття високий, рівень злочину також високий, населення п'яти – і що ще робити? Благодійні засади є повними літерами з сіл, міст і маленьких міст: допомогти стільки, скільки ви можете, діти не можуть збиратися в школі, ні куртки, ні взуття, ні вогненної, нічого не спалювати, немає роботи, дочка хоче піти в коледж в місті, але ми не маємо грошей, щоб відправити її там.

А діти напишіть: мій батько залишив нам довгий час назад, мої материнські напої і пропсує мене, мої друзі розглянули мені джерк, тому що я не хочу пити горілку, не погоджуйтеся на секс і слухайте дивну музику. Курт Кобаїн міг зрозуміти мене, але він загинув.

У цих селах і селах не те, що психолог або психіатр – іноді немає педіатра, а терапевт, тільки парамедика іноді приходить.

Найбільш серйозною групою ризику є молоді люди, які призупинені в повітрі: ні дослідження, ні робота. Вони не будуються в будь-яку соціальну структуру. Вони не роблять нічого корисного. Вони не прагнуть нічого. Нерідко п'яний. Частка льоду підліткових суїств - в п'яному стані. Але це буде занадто легко думати про пиття як причина. Випивання і самогубство мають загальну причину.

Учні. Студенти початкової системи професійної освіти.Далі робітники. Студенти найкращі.

Найгірше в селах і містечках. Краще в невеликих містах. Кращі за все, в обласних містах. У містах мільйонера гірше.

Не чарівні ручки.

З якоїсь причини, вважається, що людина, яка перебуває в розпаді, благотворно впливає на чарівну ручку: зупинка змащування лікарськими засобами, погладжування, всі депресії від свічок, йти до тих, хто гірше, ніж ви і допомогти їм. Це, можливо, допоможе з гістеричними жінками, які розкриваються в краси своїх страждань. Але слід також бути обережними з ними.

Лікарі постійно попереджають: У дітей та підлітків, на відміну від дорослих, не існує межи між претендованими суцвіттями та серйозним самогубством.й Сприяє боляченню – може бути дуже погано. У найближчому майбутньому людина, яка вже спробувала зробити самогубство, навіть демонстративно, дуже ймовірно повторити цю спробу. Всі загрози і обіцянки самогубства повинні бути прийняті максимально серйозно. І це абсолютно неприпустимо у відповідь на пологів «навіть, тепер я повинен повісити себе?» – холодно відповіла «навіть себе». Навіть якщо дитина дуже дратівлива. Навіть якщо батьки думають про це

Якщо підліток пригнічений, не допоможе магічні ручки: немає внутрішніх ресурсів, щоб зробити щось, де є допомогти комусь. Депресія є серйозним захворюванням з дуже ймовірним жировим результатом.- Психологи попереджають. 10-15% пригнічених людей, які чинять самогубство.

Діти і підліткова депресія, на жаль, батьки не знають, як розпізнати. Дуже часто бачать тільки те, що дитина «лази», «змащена», «збита» і «прокатна». І він не має сили для очищення, когнітивних порушень, які не дозволяють навчатися належним чином, він постійно подразнений і відчуває, що весь світ проти нього, його болючий стан досягає точки, що він перестає контролювати себе, мити, змінити одяг. Якщо цей стан обробляється кришками і скандалами, це не буде краще.

Мені потрібен фахівець. Фахівці не доступні. Якщо вони роблять, їх сім'я не зможе дістатися до них.

У Новосибірську вчені нещодавно провели дослідження про поширеність психічної патології у дітей і виявили, що серед російських школярів рівень психопатології є одним і половина до двох разів вище, ніж у своїх однолітків в інших країнах, хоча майже ніхто не отримує допомогу.

Психопатологія є однією з основних причин самогубства. У той час як країна не доступна грамотна психологічна допомога і нерепресивна, професійна психіатрична допомога, діти вийдуть вікна і кидають з дахів.

Що ми робимо про це?

Учні та викладачі повинні знати ознаки депресії дитинства і вміти її розпізнати. Щоб побачити, коли дитина хвора, коли він хворий очі, коли він говорить, що він погано, ніхто не потребує, життя безглуздий, немає необхідності жити і ніхто не любить його.

Батьки повинні розуміти, чи є дитина в ворожому середовищі, чи не лікується він в класі, чи не завадить він після школи. І вирішуйте себе, не зрушивши рішення йому. Іноді діти тривають в дружній середовищі.

Якщо все ще не працює - це допомагає просто переключати враження. Недарма в Пушкіні часи селлін був оброблений подорож. Відправити Пройдіть на експедицію, на довгому поїздці візьміть свій розум і серце з пригодами.

Неймовірно допомогти, якщо людина клінічно депресованой Він потребує психіатра і терапевта.

Поспішні розмови про сенс життєвої допомоги, якщо хтось дорослий, розумний і пацієнт, послухати і просити питання. Не накладати свою точку зору, не лекція, але позувати питання, щоб відповіді. Це може бути психолог, терапевт, вчитель, священик. Мама і тато можуть бути, якщо вони готові думати, слухати, зацікавити, і не оцінити дитину. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні.

Увійдіть з ним на темну сторону і виведіть його з темряви.

Якщо дитина вірить, то вона є неповним. Але з вдячністю пенітентичних молитв за депресований підліток переконаний, що він є найбільш гідною людиною у світі може стати важким випробуванням. Консультація батька.

В цілому, пригнічений підліток не потребує Lenten austerity, не торкнувшись себе від покаяння. Можливо, Великодня радість для нього буде занадто яскравим, гучним - весна не прийде на мене, пам'ятайте? - але тихий, безглуздий настрій Великої Субота - це може бути правильний настрій. Пробудження, загоєння, початок відмирання.

Читати далі: Як зрозуміти підліток

Мій Growing Син: Як Ми Не Підлітковий зв'язок

Найголовніше поговорити з дітьми. Слухати Щоб бути дійсно цікавим. Я дуже шкода. Не варто чекати, щоб допомогти.

Якщо він не вдається навчатися, то допомагаючи дитині розібратися в проблемах і організувати підготовку до іспитів і тестів ефективніше, ніж розщеплення на ньому.

Вчимося вирішувати проблеми. З проблеми «Не знаю, як оплатити електрику» до проблеми «відновлений друг, що робити зараз».

Під час іспитів, підтримки. У разі, якщо ви не можете піти, де ви хочете.

Згадайте, що ви любите його.

Тексти пісень, а це означає: Тільки любов може витягти його з темної сторони, нічого іншого.опублікований

Автор: Марина Виноградська

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Сайт: www.pravmir.ru