597
Вершковий суп хребта з лососем
Рецепт для цього супу з шпинатами я шукав в деяких кулінарних шоу з претензією на високу кухню, але на відміну від багатьох ресторанних страв, він не вимагає наявності важкодоступних або гаманець-відкладених інгредієнтів. Все, що вам потрібно, є пучок хребта, пучок брокколі, трохи лосось, бульйон і крем.
І я не робив навіть на вершковому супі з хребтом і брокколі розкішною червоною рибою, бо це може зробити щось більш значним. Для хребта супу підходять невеликі шматочки філе без шкіри, які поставляються стисненими в милих брикетих прямо з Норвегії або де вона знайдена там, ця чудова риба.
Інгредієнти для 4 порції:
1,1 км Заморожуйте філе при кімнатній температурі.
Вимийте хребта, видаліть товсті стебла, і виріжте листя великі.
Розбирання брокколі для суцвіть.
2,2 км Я варився лосось в пароварі, тому риба зберігає смак і всі корисні властивості якомога простіше. Шматочки філе повинні проходити на пару 7-8 хвилин. Але якщо немає парі, червона риба можна відварити на слабкому вогні, то вийняти її з бульйону і розбирати на невеликі шматочки.
3. У У спекотному солоному бульйоні покласти брокколі, варити слабким відваром до готовності, займає близько 7 хвилин. Вийняти половину брокколі, буде присутній в супі по всій штукі. Додати до кипіння бульйону нарізаний шпинатом і варіть близько 1 хвилини.
4. У Залийте бульйон з брокколі і шпинатом в чашу блендера і очищайте до однорідної. Повернути отриману пюре в сковороду, додати 150 мл вершки, варити червоною рибою і шматочками брокколі, додати чорний перець і сіль за смаком, довести до кипіння на слабкому вогні, відключати вогонь.
Залийте вершковий суп з хребтом на тарілки, вставте в центр шматочки риби і брокколі, залийте залишилися вершки, щоб зробити красиві розлучення.
Автор: Ольга Козюкова
приготування з любов'ю,
Також смачно:Як зробити пісний грузинський суп Харчо
Картопля та крем-суп
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kit4enfairy.livejournal.com/7753.html
І я не робив навіть на вершковому супі з хребтом і брокколі розкішною червоною рибою, бо це може зробити щось більш значним. Для хребта супу підходять невеликі шматочки філе без шкіри, які поставляються стисненими в милих брикетих прямо з Норвегії або де вона знайдена там, ця чудова риба.
Інгредієнти для 4 порції:
- 400г лосось філе
- 1 невелика голова брокколі
- 300 г хребта
- 500мл курячий бульйон
- 200 мл вершки з 10% жиру
- свіжо мелений чорний перець
- сіль
1,1 км Заморожуйте філе при кімнатній температурі.
Вимийте хребта, видаліть товсті стебла, і виріжте листя великі.
Розбирання брокколі для суцвіть.
2,2 км Я варився лосось в пароварі, тому риба зберігає смак і всі корисні властивості якомога простіше. Шматочки філе повинні проходити на пару 7-8 хвилин. Але якщо немає парі, червона риба можна відварити на слабкому вогні, то вийняти її з бульйону і розбирати на невеликі шматочки.
3. У У спекотному солоному бульйоні покласти брокколі, варити слабким відваром до готовності, займає близько 7 хвилин. Вийняти половину брокколі, буде присутній в супі по всій штукі. Додати до кипіння бульйону нарізаний шпинатом і варіть близько 1 хвилини.
4. У Залийте бульйон з брокколі і шпинатом в чашу блендера і очищайте до однорідної. Повернути отриману пюре в сковороду, додати 150 мл вершки, варити червоною рибою і шматочками брокколі, додати чорний перець і сіль за смаком, довести до кипіння на слабкому вогні, відключати вогонь.
Залийте вершковий суп з хребтом на тарілки, вставте в центр шматочки риби і брокколі, залийте залишилися вершки, щоб зробити красиві розлучення.
Автор: Ольга Козюкова
приготування з любов'ю,
Також смачно:Як зробити пісний грузинський суп Харчо
Картопля та крем-суп
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kit4enfairy.livejournal.com/7753.html
Нове пояснення принципу «іможливого» двигуна EmDrive: це всі фото
Дивовижні цілющі властивості кам'яного масла