Вирізати шнур: Як я припинив люблячу

Ці слова відображають дуже точно, як це сталося мені. Ви думаєте, що ви любите непристойно, але один день він залишає, або навіть ви залишаєте. У той момент, що звичні світові краплини, і залишаються тільки руїни.

Як ви знаєте,Руїни – шлях до трансформації"Я почав дивувати, як це сталося другий раз. Прийміть несподівано для мене, після розбиття тижня пізніше в першому випадку, і місяць в другому, я раптом відчував, що я не хочу бути з цією особливою особою.

Це дивний, тому Не можна уявити своє життя без нього.Вечора, ввечері ви не хочете бути з ним, не пропустіть його і взагалі відчуваєте себе внутрішньо безкоштовно, активний і в великому настрої.

ПарадоксАле як це буває, де, що і в якому місці загадки для мене. Єдине, що я порівняю його, щоб перше підключення до пуповинної пуповини матері. Тепер я знаю, що це обов'язково потрібно зрізати, щоб кожен раз болісно не зрізався у відносинах з чоловіками.

Болісний навіс, на мій погляд, утворюється при першому і бажаному з'єднанні не зрізається. Ви боїтеся бути самотніми.Хоча ви завжди одні.

Ви боїтеся взяти відповідальність. Для вашого життя, і як з батьками, які хотіли б взяти цю відповідальність, ви сподіваєтесь, що хтось ще приходить і хоче прийняти відповідальність за життя. Але це не буває, інший протипоказаний спосіб.

Порізка пуповинної пуповинної порожнини є дуже болючим, але тільки тоді ви можете дійсно дихати, дихати в повітрі життя, і зрозуміти, що в цьому світі ніхто не народився, щоб вирішити ваші проблеми, зберегти вас від ваших травм і емоцій і не народився на всіх, щоб безумовно любити вас.

А потім починається найцікавіше, ви починаєте його подарувати собі: догляд, підтримка, увага, любов. Ви станете мамою для себе і формуєте нову, але найнадійніший пуповинний шнур - пуповинний шнур своїми руками, з маленькою внутрішньою дівчиною, яка ви ігнорували так довго, хто вам не допускається бажання, хто ви не змогли з'явитися, щоб бути видимим для цього світу.

Коли ви

5 Умови, необхідні для Інтимації

Досягнення Потім можна відкрити. Не довший egoism, але любов, перш за себе, а тільки потім в іншу людину відокремлюють від вас, обходячи боляче вкладення, наповнюючи себе любов'ю і обмін її надлишок з іншими. Видання

Автор: Ірина Даржина

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psy-practice.com/publications/vzroslye-i-deti/kak_ya_perestavala_lyubit_ili_pererezat_pupovinu/