Літні уроки

Влітку було більше половини, а не дивно ближче до осені, ніж до весни. Десь в недоречому, маленькі глутонні ставками, думка, що все ще раз “помітно”, дороги не трауровані, снопи не зустрілися, відпустки не були і не засохнуть, а море пахне тільки трубка з танним кремом – тримати її відкритим на столі, і це конденсує мене з липня.

3544154

Увечері на бігу я чую, як річка тягне землю і вологість, кожен день – більш і помітний.зеленню нашого двору набуває глибокого глухого відтінку - це як втома і зрілість вигляду. Жителі починають паркувати вагони від розквіту покоївки яблунь, а хтось розсмоктує повіску на в'їзді, письмово написано в лебідку почерку відповідального і турботного пансіонату: «Через надзвичайний, він може згорнути в будь-який час, ходити акуратно, не ставити автомобілі!» Увечері, квітки, сердечка, хлопчик з дівчиною, що тримає руки, і вигнутий напис «любителем» з фіолетовим маркером з'являються на білих маржинах листа:Як протестувати проти всіх екстрених дерев світу, як нагадувача найбільш важливого для всіх, хто приходить.

Вікна в будинку майже постійно тримаються широкою відкритою.- так, що тепле вітер може вільно принести пил і місцеві новини: тут приходить відбійник, ось жасмин цвітіння, тут яблуняне яблуко, але хтось варить вишневий варення на другий день - напевно знімає гарячу солодку піну і їсть, змивається холодним молоком.

На Комарівському щастя зараз продається три пені.З сіро-шерстого, живого чоловіка, беремо юний буряк, і він акуратно кладе його в сумку з розкішним верхом, кидаючи пучок петрушки там безкоштовно. Я сказав: «Ви думаєте, що це буде хороший холодильник?» - «Ви чарівні».

Що рідкісне сьогодні, що благородна окупація.Тексти пісень, а це означає: Поведінка в когось більше, ніж у себе.

У вихідні ми залишимо місто для рафтингу по Ізлочі на байдарках. Ми лежимо на траві під жировими зірками, слухайте воду, розповідаємо про важливі речі – і раптом індійські Мантри починають звучати в сусідньому паркінгу, і вони літають кудись в чорному небі, а ехо з них, ймовірно, падає вранці.

Ви замерзнете, слухайте, відчуйте, як бігти від такої краси мисокам на шкірі, як вони ковзають і злодим падають десь, там, в підборах, де душа пішла, як вони залишають місто разом з блукаючим цирком, віддаючи борги і продають простий скин.

Я не знаю кращого способу скидати голову, ніж йти в ліси.Немає інших мереж, ніж павуки. Де телефон стає шматочок пластикових і запасних сухих штанів - санвація. Де на березі є дуб в трьох гіртах, і під ним є кемпінгова ванна, і ви, запаровані, чисті, гарячі від дисперга, стрибати в річку і подивитися Бог: Він посміхається на вас з іншого банку і лебідки, розкочуючи сміхання і продуваючи пивну піну з гірчиці.

Або коли ви вимити пластину піском, а жир від пілля не промивається,Але ви не отримаєте подразнену або сердитися, ви просто перегнієте під ніс, і трохи риби прикусити вас каблуками.

Або коли ви тримаєте вуха над вугіллям, якби ви були дитиною.Щоб обсмажити їх, а потім потерти їх в долоню руки і, як шинка, з'їсти кожне зерно в одному обличчі.

А потім, від голови до пальця, мазуту в ясені, запах, як вогонь довгий час на повернення.Закриття очей, див. ніс катеру розсіює воду. Зустрічайте світанку. Сухе в спекотному сонці сорбу. Послухайте спів птахів. Випічка від мошок. Гнав Казінак. Почуття м'язів боляче. Взяти цей біль у власній.

Тому, після всього, не існує іншого життя, ніж це дає вам у простих і земних відчуттах:Ви прогуляєте босоніж на траві; ви крокуєте на гострих каменів; поцілуните ваші улюблені плечі; ви торкаєтеся.

Розширення або спроби вижити з томатного соку

Ефективний спосіб вирішення складних життєвих ситуацій

Нарешті віруючи, що,Що ви говорили про весь час?

У вашій голові.Видання

Автор: Ольга Примаченко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gnezdo.by/blog/uroki-leta/