Дивовижна вишня варення

Літо відзначається появою на продаж дозрівають і солодкі вишні. Ну, просто велика кількість. Я пам'ятаю як дитину, коли вийшли літні канікули, і наші батьки «відновлені» нас до нашої бабусі в с., перше, що онуки «брухали» вишня.

Бабця мали два вишні дерева в саду. Один високий, товстий стовбур, і ми піднімалися на ньому, як мавпи, відрізаючи дрібні, але неймовірно солодкі вишні. Другий, в кутку саду, з красивим, ніжно-жовтої вишнею, яка дозрівала трохи пізніше, і довелося встигнути, так як змагання були корови.

Вишня дуже ніжна речовина, і не можна зберігати протягом тривалого часу. Отже, треба їсти якомога швидше. Ідеально, прямо на дереві. Як я пам'ятаю мій дитинства, ніхто не думав про миття вишні, груші або яблука. Чи не хворіли. Ми проходимо антибіотики, які загинули будь-які збудники.

З вишні, які не встигли їсти, варення зазвичай варено. Джам - десерт, згідно з науковцями та варенням. Джем - це лікування, тому діти думають. Зима підготовлюється, тому мами і бабусями думають. Джам - це валюта, для якої можна продати Батьківщину, і для печива, тому ми віримо Малчиш-Флохіш. Джам - паливо, згідно з Карлсоном, який живе на даху.

Рецепт:

• Вихід:2-3 банки
  • Підготовка:1 час
  • Підготовка:12 годин.
  • Підготовка до:13 годин

Інгредієнт:

• Вишня - 1 кг
  • Базилік - 100г
  • Цукор - 1 кг
  • Ваніль - 2г
  • Лимон, 1 шт.

Метод підготовки:

Вишня широко поширена на Кавказі, Україні, Криму та Молдові, Краснодарській території. Черешня дуже термофільна. Назва «черрі» прийшло з міста Керасунт (Туреччина), де зростало багато вишні та вишні. Римляни називають їх «керасунтними фруктами», тераси. Італійська філе, французька шийка, іспанська цереза, португальська церея, німецька кірша, англійська вишня, вишня.

Промийте вишні. А потім є це захоплююче. плюватий

Я пам'ятаю, як дитина я бачив, як родичі відомих використовуються шпильки для видалення кісток з вишні. Я спробував його. Це абсолютно неможливо! У домашніх умовах було збивна машина для видалення кісток. На руці вставляється вишня, натискається кнопка - кісточка з вишні в чашу. Цікаво! Продається ці автомобілі, я бачив їх вчора.

Нарешті, всі кістки були видалені. Лінія гайкового горіха. Якщо вона невелика, її можна залишити як це. Якщо це великий, то його потрібно розбити навпіл. Але в будь-якому випадку лісові горіхи потрібно обсмажити. Просто з'являється кальцинат в сухій сковороді, до тих пір, поки не з'являється приємний горіховий запах.

А потім є ще більш захоплююча діяльність. вишневий паличокАбо половина. Але набагато простіше і швидше, ніж видалення кісток.

Як дитина, варення варено в величезній мідній тапозі. Він був нерозумним. Тепер у нас немає тазу, але є велика сковорода, а не два відро з вишні, але кілограм. Каструля буде робити.

Цукровий сироп варити в горщику. Одна склянка води довести до кипіння і залити 1 кг цукру і 2 грам ванілі. Примітка: не ванільний цукор, але ванільний. Ідеально підходить, якщо у вас є натуральна ваніль. Потім порізати її навпіл і покласти її в сироп.

Готуємо сироп до кипіння до рясної піни з'являється і все цукор розчиняється. Ця кількість цукру, здається, обмежуючись розчинністю цукру в окропі, але я можу бути неправильним. Але не хвилюйтеся, вишня миттєво дасть сік і розчинить все, що ще не розчинилася.

Поставте в кипіння цукрового сиропу вишні, і акуратно помішуючи, доведіть до кипіння. рясне утворення піни не повинно налякати тебе. Як тільки сироп з вишнею почав варити, вогонь відключається, і дайте варення охолонути протягом 2-3 годин. Краще не закривати кришку, щоб не накопичувати вологу. Покрийте сковороду чистою тканиною, інакше ви отримаєте варення від клепок, не вишневий варення. Печі є найбільш неприємними при варенні варення.

Три рази. Це круто, довести його до кипіння. Якщо лісовий горіх частково випав з вишні, він не страшний. Коли вишневий джем готовий, ви навіть не звертаєте увагу на нього.

Також смачно: Рецепти незвичайного варення для гурманів

Піч варення: легко варити і неймовірно смачно їсти

До останнього кипіння слід додати дрібно нарізані скибочки лимона до вишневого варення. І тільки після того, як приніс кипіння.

На відміну від варення вишні заливають в стерилізовані банки і щільно закривається кришками. Після охолодження кладуть варення вишні на полиці, якщо ви будете з'їсти його взимку. Але зазвичай це не приїжджає до цього, вона їсть набагато раніше, як правило, на той же або наступний день.

Автор: Сергій Дюренко

З любов'ю, насолоджуйтеся смачними стравами!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Сайт: www.djurenko.com