Як підняти дітей в Італії

Життя в будь-якій країні має свої плюси і мінуси, що є фактом. Але як мати, я почав оцінювати різні аспекти життя за кордоном набагато більш критично. Наприклад, принципи виховання батьків в Італії значно відрізняються від того, що я згадаю від власного радянського дитинства. Для кращого або гірше, судити своїх читачів.

1,1 км Універсальна любов для дітей

Для початку любов італійців від маленьких до великих для дітей, бамбуні, дійсно безмежно. Може бути, хтось буде сказати, що це не педагогічний, але діти – і мати! – дуже приємно! Діти тут ідолізовані, даровані подарунки, залиті компліментами і похвалами. Діти в Італії допускаються майже все і навіть трохи більше! Можливо, це одна з причин, чому, відповідно до однозначної думки власників європейських готелів, італійських дітей найбільш незрівняні з їх однолітками з інших країн Європи.

Крім того, все-італійська любов для дітей має прибутковість, від практичної точки зору, сторони - і в трамваях для підйому коляска допоможе, а м'яч буде надана карапаце, і візьміть жарти-дослідження нудьги, а мама поспішає платити за покупки в супермаркеті і подрібнить їжу на авокаську. Італійці іноді бувають в руці.

Але є ще і вниз до нього. Він проявляється, коли, наприклад, повні незнайомці, відчайдушні, щоб отримати своїх власних онуків, приклеїти голову в коляска з новонародженим, щоб вичавити когось іншого - а також спати! - дитина. Або коли вони скручують непотрібні поради. А коли вони перетворюються безпосередньо до дітей з коментарями (Чому ви так сердитися?), критика («Чи не з'їжте своїх онуків!») або порівняння «У вашому віці я вже знав, як їздити на велосипеді!»

2,2 км Правильне ставлення до їжі та здорового харчування

Звичайно, багато чули про варену середземноморську дієту, яка передбачає споживання оливкової олії, риби, горіхів, свіжих фруктів і овочів. Насправді середземноморська дієта не є дієтою в цілому, але реальний спосіб життя, здорове життя, яке, відповідно до загальнодоступної статистики, знижує ризик злоякісних новоутворень і захворювань серця за наказом величини.

Хліб з оливковою олією замість бунців з вершками, тушковане м'ясо з овочами замість напівфабрикатів, скибочку пармезана на обід, «для насіння», як мій італійський мама-в-право каже (італійці впевнені, що пармезан корисний в будь-якій формі і в будь-якому віці), традиційна італійська кухня може похвалитися великою кількістю світла і швидко в кулінарії. Цей італійський секрет до дельцей, солодкого життя, був на щоденному меню середнього італійського з дитинства.

Як це зробити? У виборі продукції італійці орієнтуються на принципи сезонності та географічної доступності: тут вони їсти тільки те, що росте в цьому регіоні і в цей час році, адже це найкраща запорука свіжості та відмінного смаку продукції, які потрапляють на стіл. Діти їдуть так само, як і дорослі (з розумними лімітами, звичайно). І діти - очере немає? Чому? У ресторані подають страви італійської кухні.

Для них завжди є високий стілець, і варити без проблем варити для малюка щось просте, але дивно смачно! Італійці з раннього віку знають, які соуси краще поєднувати різні види макаронів, як правильно приготувати різотто і варити пасту в жилеті, а в підсумку опанувати пару перевірених рецептів елементарних страв, як спагетті з томатним соусом і базиліком і карбонарою.

Однак слід зазначити, що в разі їжі італійське служіння Міністерство охорони здоров'я звучало сигналізацію за останні роки: серед італійських підлітків, більше і більше дітей є зайвою вагою і ожирінням. Причиною цього є швидка харчова культура, що накладається швидкою їжею з великою кількістю напівфабрикатів і газованих напоїв. Не існує ніякого спору, набагато простіше подарувати дитині кукі і рослини перед телевізором, але до соусу для моркви і велосипедної прогулянки в парку в нашому віці цифрова технологія стає більш складною. Неважливо, якщо ви знаходитесь в Росії або Італії.

3. У Освіта в вірі

Віра в Ізраїлі важко відокремити від повсякденного життя: вона супроводжує кожну італійську від народження до смерті. Хоча не кожен італійський будинок має рожевий сад на голові ліжка, майже всюди ви обов'язково знайдете хрестоподібний над дверима приміщення. Незважаючи на те, що італійська родина не відправляє свою подяку Богу за свою користь перед кожним прийомом, багато людей, які щиро пожертвують на благодійність кожного Різдва або, наповнюючи податкову допомогу, виділяють 0,8% від податку на доходи до Католицької Церкви.

Маленькі італійці хрещені з великим вболівальником в невагомості, потім їх приймають до церкви для проведення техніко-уроків протягом двох років, після чого відсвяткувати перше причастя на грандіозному масштабі - свято, іноді попереду будь-якого з дитячих днів народження в помпі і кількості подарунків. Не особливо вірні італійці одружилися в храмі, ходять на святкову масу на Різдво і Великодні і дарують своїм дітям католицьким садам, навіть якщо не на дзвінку душі, але бо «на замовлення». Це дуже ложка тара, яка міститься в будь-якому бочку: бо це так прийнято - інакше громадськість засудить ...

Однак, з іншого боку, буде невірно думати, що в Італії вони вірять тільки заради інтересу. Я знаю багато сімей, де вони йдуть до церкви на дзвінку серця, заради зустрічі з Богом, і з інтересами беруть участь у житті парафія, і не тільки заради тика, вони кажуть, ми зразкові парафіяни, «чорний пояс» для католицької маси. Але я іноді отримую враження, що більшість католиків вірять, бо вони були підняті в католицьких традиціях, а не тому, що Бог дійсно живе у своїх серцях.

р.

4. Любов і повага батьків

Я ніколи не чув італійців ірде до своїх батьків. Я не враховує патологічні випадки, коли сини вбивають своїх батьків на прибуток, які періодично відображаються на телевізорі - Я розмовляю про щиру філію і дочку любов і повагу матері і батька. Для італійських дітей батько дійсно кращий друг і супутник в іграх, і мати - рольова модель для дочок і моделі для жінок в синах.

А любов і повага дорослих дітей проявляється невеликими, але важливими жестами щоденної турботи про здоров'я і настрій батьків, кількість часу і уваги приділяють їм. Святкові свята на Різдво, недільні сімейні вечері - все це об'єднує сім'ю. Сім'я - центр італійського життя. Саме тому вони рідко і рясно дадуть літні батьки до нурсингу будинку: їх вік СССС e papà живе в рідних стінах, інакше діти згорнуть за допомогою шемале!

Але таке вкладення до батьків має, я думаю, в стороні, викликаючи хворобливу залежність від них, як емоційний, так і матеріал. Місцеві чоловіки живуть з батьками під одним дахом протягом тривалого часу, одружитися пізно і, навіть після отримання шлюбу, не поспішайте жити незалежним життям.

Мати завжди знає про все, що відбувається в будинку сина, вона завжди є для порад і конструктивної критики. Мати може викликати свого дорослого сина в середині робочого дня і попросити його те, що він на обід. Не секрет, що італійські мами є надзвичайно ревнощами своїх синів і розглядають кожен потенційний кандидат для наречених з пристрастю.

Незважаючи на те, що дочки італійських матерів користуються не меншою любов'ю своїх батьків - адже тільки італійський мама-в-право може досить серйозно (і з якоюсь заявою) проголошувати новий син-в-право, що він не вдягнув дочку від своєї матері, але "до найкращої троянди в саду її серця!".

О, так, я майже заготівля: la sagna найкраща в світі. Італійська мама - найкращий модний експерт для своїх дітей. Вона уважно огляне зовнішній вигляд відступу від ніг до готовності, навіть якщо доросла дитина збирається просто попадати в поштовий офіс, і буде хвилюватися довго про її славну невдачу як матері, якщо виходить, що її потомство не знає, як правильно - читати, як вона вчить - поєднувати кольори і стилі. І, звичайно, la ссавці завжди правий - це неспішний девіз практично всіх італійських чоловіків.

5. Умань Освіта в Загальне кохання

Італійські батьки люблять своїх дітей стільки, скільки батьків в Росії, Аргентині або Китаї. Але вони показують свою любов набагато більш активний: незалежно від того, як ви старі, ваша італійська мати завжди буде адресований вам тільки як amore mio, мій любов, або il mio bambino (la mia bambina), і публічно пристрасний поцілунок і hug, як якщо ви не бачили один одного з обіду, але принаймні п'ять років. Чи приємно бути 35-річним і мати той же чарівний як 5?

Неймовірно сказати, що кожна італійська мама твердо переконана в абсолютній вишуканості своїх дітей над іншими: її діти є найбільш розумними, спритними, вмілими, хитрими і в списку. «Ні, мій син не ледачий і струганий, ви просто навчити його неправильно!» - це дуже реальна фраза дуже реальної італійської матері, абсолютно серйозно виражена як претензія до шкільного вчителя її недбалого сина. Серед своїх італійських родичів є самодостатні мами, які кілька разів (надалі – за кількістю дітей) пройшли шкільну навчальну програму та навчально-методичний курс, по суті, поширюючи свої дипломи як адвокат, інженер та економіст.

На жаль, іноді італійські мами, що дають дитині життя, відразу ж відіймають, запобігаючи його навчанню від власних помилок і набиваючи бампи, набравши необхідний досвід. Я також мати і я знаю від досвіду, що це набагато простіше сказати “не!” до дитини і не дозволяти йому змінити на двоколісний велосипед, не писати в басейні для дайвінгу або не пустити до подруги за ніч, ніж з тремтячим голосом, щоб сказати “так!” і дати зростаючу дитину трохи незалежності, даючи йому можливість вивчити світ навколо нього.

Ніппес, діапери і коляски до дошкільного віку, відсутність щоденного повсякденного і спільного сну з матір'ю, що так поширене в Італії, все це «достатньо в житті» з раннього дитинства і практично до дорослого життя нічого не більше, ніж паркан від реальності за рахунок дисципліни і незалежності, це самопізнання матері для збереження дорогоцінної дитини під контролем, щоб зберегти його тільки для себе.

Я постійно порівнювати італійські та російські стилі, які не мають чіткого переможця. У Росії, з одного боку, діти підготовлені і всебічно розвинені, з іншого боку, вони надмірно навчаються. В Італії, навпаки, вони дозволяють лосось, закохатися в дно, помпер і «пасти».

Що буде цікаво.

10 Місць, які будуть перервувати життя дочки

Як поліпшити самооцінку дитини. Сонячні вправи

Кілька років тому, досить несподівано для себе, я чув у католицькому садку моєї дочки термін dolce fermezza, який умовно - по відношенню до педагогіки - можна перекласти як м'який, але рішучий довідник, і буквально як "солода" (який зацікавлений, дивитися в Інтернеті для інформації про принципи освіти Сан Джованні Баттіста де ла Салле).

Це як я хотів би підняти своїх дітей – в любові і строгості, в свободі і повагі, в достатку і вродженості. А особливо після моєї дочки сказав мені, що вона бажала вам, мама, на прикладі. Після того, як всі навчальні роботи батьків зводиться, перш за все, для постійної роботи над собою!

Автор: Анна Черткова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/kak-vospityivayut-detey-v-italii-plyusyi-i-minusyi/