Як жити в одному номері

Велика сім'я - це не тільки велике щастя, але і постійне зміна. Хтось виріс, хтось приходить і йде, і хтось несподівано влаштовує міні-революцію. Все це має щось зробити з змінами в інтер'єрі, але що якщо ваша сім'я в одному номері?

На сьогоднішній день ми спробуємо зрозуміти, як зробити життя комфортно для всіх поколінь, особливо якщо вони мають протилежні види речей. Це допоможе нам психіатр-нарко, члена Європейської асоціації психологів, письменника Русани Гордієнко.

«Це дуже важливо для кожної людини, щоб мати персональний простір — місце, де він може розслабитися, бути самотньою. Якщо ви не можете зробити це в просторі, ви можете грати з часом: є час, коли інші члени сім'ї працюють поза або прогулянка. Не варто ігнорувати цей стан само і голосувати, бо не боятися: в сім'ях, де любов і розуміння панує, завжди є прийняття потреб інших. й

Зон

Це слово слід повторювати як мантра, навіть якщо ваша сім'я складається тільки з двох осіб. «Зонування, зонування, зонування» – перегній під ніс, вибір місця для ліжка, шафи або столу. Навіть якщо ваша сім'я неймовірно захоплива, окрема робота і зона сну, і ви будете здивовані, як ваш настрій зміниться.

Найкращий варіант, на нашу думку, полягає в тому, щоб відрізняти за допомогою гулятини або кольорових акцентів - тому ви економите максимальний простір.

У разі маленьких дітей яскраві екрани або штори також можна використовувати як перегородки, так як їх можна одночасно здійснювати додаткове функціональне навантаження: наприклад, екран легко перетворюється в навчальну дошку, а штори в міні-кабін з гаками.

р.

Ноки і крані

Вони дійсно важливі, особливо якщо у вас є інтроверти і екстренери у вашій родині. Перший відокремлений простір просто необхідний - без нього вони не зможуть повністю розслабитися. Це особливо важливо для дітей і підлітків, які важко отримати разом з одним.

«Якщо є молоді діти в сім'ї, зонування і хороші батьківські взаємини неодмінно допоможуть. Сім'я є важливою тут. Чисті межі є запорукою здорового психіку дітей і нервової системи мами. й

Для юної дитини цікавим рішенням стане організація «кімнати в кімнаті» - подібна техніка була використана в благородних будинках XIX століття. Звичайно, це займе трохи настоювання, але результат варто.

Для підлітків краще відкрите місце під стелю; проте цей варіант буде доречним тільки на високих стелях. Ви можете розмістити ліжко, робоче місце або просто зона відпочинку на верхньому ярусі – в будь-якому випадку буде досить важко дістатися, тому підліток буде відчувати себе безпечно.

Трансформація

Всі елементи у Вашому номері повинні бути багатофункціональними і не зайняти багато місця. Насолоджуйтеся громіздкими шафами, і якщо ви не уявите своє життя без шафи, хоча б зробити його одночасно і перегородкою.

Язик в дусі «труси перевертають...»: наприклад, чому купити звичайний диван, якщо модульна версія може бути в різний час і диван, і пооф, і навіть поїзд для компанії дітей?

Невелика квартира: оптимізація простору в 9 кроках

Мирна спальня: 4 варіанти дизайну

Краще купити розкладний столик, особливо якщо гості рідко збираються для нього. Приблизний погляд на яскраві меблі, виготовлені з легкої пластмаси: приміщення для декількох поколінь, практично напевно, буде виконано в злегка еклектичному стилі, що означає, що оригінальні і практичні елементи цілком доречні. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: kvartblog.ru/blog/litsom-k-litsu-kak-vsey-semie-uzhitsya-v-odnoy-komnate/