Чому персуазія спиняється скандал

Персуазія - це м'який, але стійкий вплив, де є звернення до гарних почуттів. Для мирних і цивілізованих людей, наполегливих робіт, хоча якщо повторне, провокує протест, як маніпулятивну поведінку. Для тих, хто хоче скандалізувати, нудота не виступає, навпаки - як прояв слабкості і зв'язку емоцій, тільки закрутити скандал.

799 р.

й Жан-Baptiste-Simeon Chardin

Жінки або через освіту, або через біологічні характеристики в проблемних ситуаціях з дітьми (потрібно поставити на ліжко, потрібно виходити з ліжка, час зупинити комп'ютерні ігри і т.д.) практика тільки персуазія і до останнього не ускладнюючи чітку і чітку вимогу.

Навіть якщо ви диктуєте текст попиту, ви можете побачити нещастяні очі у відповідь, а потім відмову: «Ні, я не можу сказати, що!» Після того, як в компанії молодих мам я запросив діяти ситуації, коли дочка не забере в ранок, а особливо попросила поговорити з її жорстким, більш затребуваним.

Ось запис розмови, де одна мама відіграла її дочку і інший підняла її:

Як важко прокидати вранці! Я можу спати ще 10 хвилин.

- Лена, отримай!

- 5 хвилин До п'яти і я отримаю.

- Отримайте! Рука отримує вгору, ніжка отримує вгору.

до Ось так круто. Ні ніжки, я вже холодний. Я знову захоплююсь, а потім я буду вгору.

- Отримайте!

- Дуже класний. Я знову захоплюю, а потім отримаю.

- Лена, отримай! Я не хочу слухати. Давайте швидко.

до На відстані декількох хвилин.

до Немає часу.

- Я відрахую до десяти, то я отримую.

Я переривав цей аргумент: цей стиль розмови був неефективним, може піти на невизначений час, не зробив результатів. Здавалося б, намагатися говорити ірделі, відіграти практично чоловіка, поки ще в голосі чути персуазія і персуазія. Я пропоную мій варіант, без осади.

Вона звучить так:

Чи можу я допомогти вам?

до Ні, я запакую себе.

Я рахую три, а потім допоможу. Це просто час, щоб отримати. Зареєструватися

Це, Лена прийде вгору. Але якщо вона вважає, що це все і все коштує її дешево, то вона помилкова. По суті, розмова продовжується... Про що? Так, що Лена не стояти на власній і навіть протистояли потребам своїх батьків.

На ніч буде ще одна розмова:

Lena, розповісти мені, що сталося сьогодні?

- Я мав дуже хороший сон. Так яскрава, так красива...

Не те, що я запитую вас. Ви не знаходилися, і мені довелося використовувати насильство на рідній дочці.

до Дуже холодно.

- Я розумію, що ви запропоную мені, щоб підняти вас далі, і я вирішу це питання для вас?

до Важко сказати. Але я думаю, що я буду.

- Ви повинні. Ви вирішили мені? Бездоганно. Ви дійсно думаєте, що ви були безпорадними і вирішили покладатися на своє рішення даду через цю функцію? Дочка, ви розумні, вам дійсно потрібно?

- Так, я смарт.

- Смарт. Тоді ви маєте 5 хвилин, щоб консультуватися з матір'ю, що ви робите, щоб отримати себе, або в 5 хвилин я розповім про вашу майбутній долі.

Замість осаду використовуйте переконливі запити. І якщо запити не працюють, де людина зобов'язана послухати вас, підійти до ефективних методів вирішення питання. Видання

Автор: Микола Козлов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/ugovarivanie_-_pustaya_trata_vremeni