Лінді Вест: Ідеальне тіло - це віспа, яка має примушене життя

Лінія Заход використовувався для того, щоб вона була «більше нормальної». У глухому з неї останню книгу, Скеал, письменник гуморно розповідає про те, як вона, постраждала в її юності, вдалося прийняти себе і жити щасливо.

Я завжди була велика людина. У перші місяці після того, як я був народився, лікар так стурбований окружністю голови, яка зробила своїх батьків, доводять мене до лікарні знову і знову зважити, виміряти і порівняти мене з «стандартом» новонароджених, що лежав поруч. Вона сказала, що мій голова був вимкнений.

Дитяча наука буквально виграла з ваги на мене - не було достатньо поділів, щоб виміряти величезний горщик. Висловлення від графіків (навіть всі очікування, більше норми, але також: розкішний, вбивця, просто простір - близько) залишався жартом у Західній сім'ї протягом багатьох років - я завжди відреставрував, що це було тому, що у мене є великий мозок, але все ж сенс був перенесений. Я був занадто великий від народження. Це занадто великий. Потворна велика. Неоднозначно великий.

У мене були нормальні люди, і там було мене. Що ви можете зробити, якщо ви занадто великий у світі, де повний не просто естетично неприпустимо, але безсмертний?

Ви складаєте, як орігамі, ви намагаєтеся отримати менше за всіма засобами, ви займаєте менше простору з особистістю, якщо ви не можете усадити тіло. Ви дієти. Ви катування себе з голодом, бігти до кривавого смаку у роті, підрахувати горіхи, які ви їсти, спробувати жертвувати кілограми м'яса, щоб купити право відчувати людини.

Я навчився бути невеликими, не фізично, але соціально. У публіці, поки я був восьмим, я говорив тільки до моєї мами, а потім тільки в суєні, натискаючи обличчя на ногу.

У пошуках виходу я занурю себе в фантастичних романах, кіно, комп'ютерних ігор і комедії – де я можу відчувати себе безпечно, взяти на будь-який зовнішній вигляд і вписуватися в будь-який навколишнє середовище. Малювання, що всі інші діти були вроджені, був занадто відвертий акт творчості для мене, занадто багато зарозумілості.

Моя да була друзями з Бобом Доро, літнім джазменом, який написав всі пісні для "Анімедської роки", освітній шоу для дітей. Це його стрателінг рога голос, який можна почути в Magic Number Три - якщо ви ви зростали в США, ви дізнаєтеся його.

Чоловік і жінка мали маленьку дитину, так, маленьку дитину. У сім'ї тринадцять. Боб підписав вініловий запис для мене, коли я був три роки. «Дар Лінді, виростити великий!» Коли я був підліток, я поховав цей запис для страху, що хтось побачить його і думають, " Вона взяла її занадто буквально."

Я не схожий на еуфемізм "великий", можливо, тому що це найчастіше використовується людьми, які люблять мене, які мені подобаються і намагаються запасти свої почуття. Я не хочу, щоб люди, які люблять мене перетворити сліпу око на реальність мого тіла.

Я не хочу, щоб вони були втілені його розмірами і формою, мовчно від'єдналися на вимогу, що це сором'язлива бути жиром; що вони попередили я те, що я не по відношенню до системи, яка не завадить мене. Я не хочу, щоб бути захоплений, як я деякі небезпечні дикої тварини. (Якщо я хочу стати дикими і небезпечними, я буду дикими, як я хочу.) Я не хочу, щоб вони думали, що мені потрібні ефемізми.

«Великий» ми використовуємо, коли ми запитуємо дитину: “Чи велика дівчина!”, «Дякую дітям!» Коли використовується в довідці на дорослі, це прихована нагадування, що більшість людей думають про жирних людей, як немовлята, так і для сексу.

Товсті люди неспроможні малюки, які запрошують їх змами. Товсті люди не знають, що краще для них. Товсті люди, як діти, повинні бути розповіді і пропсовані. З раннього віку до дорослого віку я вимушений перевозити тягар того, що дурне дитяче слово щодня - не дивно, що я віддаю перевагу гарячим шоколадним віскі, а психотерапія замінена на аудіокниги Гаррі Поттера.

Кожна клітинка в моєму тілі буде досить називається жиром, ніж великий або великий.

День після дня, віра, що я був занадто великий звужений мій живий простір.

Я оголосив, що «ми тема» була взуттям і аксесуарами, оскільки мої друзі не розуміли, що я не можу купити одяг в звичайних магазинах, але я спалю з шімом, щоб пояснити їх. Я звернув запрошення на вечерю, якщо я дізнався, що ресторан тільки мав вузькі стільці або крісла.

Я замовив салат навіть коли інші їсти картоплю і рибу. Я попередив кататися на лижах, тому що мої гігантські чоловічі лижні штани зробили мене, як піч труба, і я боявся, що я був з підйомника під вагою мого тіла.

Я сидів в домашніх умовах, коли мої друзі були похідні, поїли, скелелазіння, скелелазіння, підводне плавання — я впевнений, що я не можу тримати їх. Що робити?

Вони не можуть піднімати мене на гору, або ставити мене вниз, або виштовхувати мене через вузьку криві, або підняти мене, щоб зберегти мене від ведмедиків. Я ніколи не зізнався, що мій любов до будь-якого, переконаний, що представлення мого тіла, як сексуальний об'єкт, негайно викликатиме людей, які любили мене - блювоти (або гірше, жито). Я не купила в десять років.

Як я спокійно виріс — 14, 15, 16, 17 — мої друзі розтяглися, знайдуть красиві тіла без труднощів. Я чекав, що залишився безформним охолоджувачем. Я не був ревнощим, тому що я любив їх, але я відчував обдурити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Молода, з гладкою шкірою, декоративною, як експонати музейної колекції. Я переконаний, що.

Я пропустив свою погоду. Це думав мене, я був постійно в розпаді. Поглиблюся, я знав, що мій ідеальний час був довгий час - розтяжки і целюліт був там, перш ніж я був двадцять - але вони кажуть, що якщо ви голодуєте себе досить, ви можете зробити себе принаймні трохи, як ідеальний. Наслідок ідеального був Вашим обов'язком і вашим рідним

Я спалив його. Не вдалося. Не була жінка. У нас є одне життя і я втратив шахту.

Обсесійна обсесія Товариства з жіночою тонкістю не є абстракцією, що вивчається ґендерними аортиками або експлуатуються табликами на «непристойних» списках, таких як «Перевірити ці одинадцять сливих дам, які ще хочуть спати з ними – сьомий виглядає практично як нормальна жінка!» Це постійний, ubiquitous subtext, який спотворює життя кожної дівчини. Крім того, з цієї обсесії виростають нові культурні революції.

Жіноча справа. Жінки половина людства. Коли жінки підняті, щоб вірити, що вони гідні, що вони неправильні, що вони хворі, і це єдиний спосіб від голоду удари і нездорова увага до фігури; коли жінки встановлюються проти один одного, зберігаються в шлаках шампанського і голоду, змушуючи їх переживати нескінченно про своїх недоліків, нехтуючи їх силою і потенціалом; коли все це використовується для смоктати гроші і часу з жінок, все це стає важіль контролю світу.

Суд людства повертається до вузького інтересу чоловіків. І ми тримаємо в спинці, на прогулянці, в якому задоволення і зручність чоловіків важливіше, ніж безпека і людство жінок.

Я дивився мої подруги схуднути і отримати досить, отримати гакнув, одягатися в фірмовий одяг і безболісно стрибати в розумні життєздатки, але я також побачила їх появу і самі покоївки, загубитися і поросити. Вони підібрали погані чоловіки, які навмисно болять їх, зануривши їх самовпевненість і запобіжили їх від занурення нескінченної раси.

Зловживання є те, що бути тонким недостатньо. Ви не можете виграти цю гру. Ідеальність нерозумна.

У коледжі я слухав радіо Howard Stern кожен ранок. Це була чудова розвага. Я думав Якард був частиною моєї родини. Це просто слухачі були дорогим почуттям приналежності до цієї родини. Студія була наповнена сексуальними куртками, і він розібрав їх як оксамитові огляди коней - тримаючи руки по зух і боках, вивчення їх укусу і стопи, захопивши їх об'ємними буферами - і описав докладно, що не влаштовує його в своїх тілах.

Тексти пісень, а це означає: Він був буквально завжди щось скаржаться. Якщо дівчина зважилася 50 кілограмів, вона необхідна для схуднення до 45. Якщо вона зважилася 38, вона була занадто багато. "Чому ти робиш собі, мед?" Другий розмір груди? Ви дивитеся sexier з третім. Ви не повинні перевантажувати себе з тренуванням – ноги стають занадто м'язовими. 70 сантиметрів на талії неприпустимо - поверніть назад, коли ви 66.

І тоді я з'явився: 100 кілограмів ваги, 100 сантиметрів в талії, я не знаю, що розмір грудей, тому що це ніколи не сталося, щоб купити хороший бюстгальтер - хто буде виглядати на ньому? Некметп, патологічний, безформний. У мене є застрахована хасм між тілом і досконалістю. Послухайте Stern, навіть ідеальні дівчата ніколи не підійдуть.

Я дізнався, що якщо ви хочете бути частиною спільноти, яку ви хочете, частина сім'ї, яка дозволяє вам тримати ваш розум в цьому ебать нудний світ, частина багатомільйонно-дельлар конгломерату, що ви, як чоловічі слухачі, підтримка споживаючи його продукт, ви повинні посміхатися і брати участь у власній руйнації. Ви повинні прийняти кожен день, який ви є вторинним, чия гідність вимірюється непристойним баром, встановленим чоловіком.

У 22-му, що я хотів, щоб відповідати і бути схожим на всіх інших, і непристойність того, що зробив мене самотніми, переповненими мене і втратили надію.

Через рік, коли я був готовий виділятися, реалізація, що головний потік не приймав мене, що це не потрібно мені, приносив мені визволення і нову силу.

Це розуміння дав мені щось гідне боротьби. Виявляється, що жінки є армією.

Коли я дивлюся на фотографії 22-річного себе так впевнено в собі дефектність, я бачу ідеально нормальну дівчину - і думають іноземців. Якщо відчуження — у вигляді газової хмари, полігамідний кішка-ман або що-небудь — прийшов до Землі, він не зможе відрізняти мене від Анджеліни Джолі, нехай тільки порівнювати нашу привабливість. Він сказав: "У, ти, так що це, ці дві мають підкреслені жирні мішки, і ті два носи у своїх брюках." Пошкоджені, ці істоти розсмоктуються. Я не можу почекати тис. Влаксноїдних оргій повернутися до садів.

Ідеальне тіло - це децепція. Довгий час, я вірю в це, дозволяючи мені переоцінити життя і обмежити його — мій реальний життя, в якому мій реальний організм існував. Не дозволяйте вигадувати свою поведінку. У садах тисяч Vlaxnoid orgies, ніхто не піклується про ваших жирових складках.

Тепер для моделей рольової ролі жиру.

Як дитина, я ніколи не бачив нікого на телебаченні, які мені виглядали. Ні в кіно, ні в відеоігри, ні в дитячому театрі, ні в цілому в будь-якій точці зору, не малий, смішний, агайл, сильний, жирні дівчата.

Тоні Сопрано, Дана з Розане (проти мого номера одне кохання серед зірок), Джон Цукер, смішний, але не ходьба жартів. Але жирні жінки були сексуальними матронами, патологічними прикусами для жартів або приховувати вілли. Чи не ви? Знаю, я пофарбую їх докладно.

Ось список дитячих жіночих персонажів:

Леді Клік.

Леді Cluck був непристойним товстим куркою, няняня Діви Маріїна в Дісней Робін Хоуд. Кляк був настільки жиром, що вона була про розмір середнього ведмедя. 200-пунд курка була ненасичена для боротьби з левом і змією, незважаючи на лев, будучи її босом, і гордо переносила її маму величезний, несексуальний груди. (Нерідко дивний, що материнство стигматизована як несексуальний.) Я знаю, що більшість людей не знають, як працює жіноча репродуктивна система, але всі малюки мають одну річ в загальній мірі: їх тато закінчився як матір.

Червона Королева

Важко зрозуміти, що неправильно з цим укусом - її єдина характеристика в тексті «Аліса в Чудоленді» - фраза «ловці червоні». Вона не є правилом, тільки виконує суб'єкти для втрати крокету, і вона одружена з дитиною з вуса. Тепер я бачу це як ідеальна карикатура радикальних феміністів - товста, гучна, ірраціональна, бурхлива, постійно погладжує фламінго їжака. Тексти пісень, а це означає: Вона навчила мене все, що я знаю.

Балу

Щоб допомогти Робін Ход роб багатий караван, Бало (Я знаю офіційну назву ведмедя Little John, але він є точною реплікою Бало з книги джунглі) вішується з шарфами, ганчірками, браслетами та ковтками, такими як дивний урган, захоплююча принцеса годинникової рінос. Бало, одягнений як спокусливий заспокійливий, блаженний з кожним скручуванням його величезних чуттєвих ведмедиків; він не знає, що самодобавка, він впевнений, що він виглядає красиво. Я зрозумів, що Балуо, дегустувався як фортунний казник, був найбільш позитивним характером дитинства.

Міс Піггі.

У мене є подвійний зв'язок з Piggy. Для багатьох жирних жінок Піггі є епітом ідеального. вона міцна і некомпромісна, вона впевнена в собі сексуальність, вона відрізняється глянцем, який, як правило, відхиляється від жирних жінок. Той факт, що вона є свинею дозволяє її жировим вентиляторам прийняти цю шпильку з праскою - оскільки вона з'ясувала, як виростити повноту.

Але подивіться, Міс Піггі також є терапевтом. Якщо вона любить Керміту так багато, вона повинна поважати своє самовизначення. Дід буквально працює від неї.

Морла.

Сумна черепаха від Infinity Story, яка так величезний і брудний, що люди буквально приймають її на гору.

Тітка Shrew.

Зацікавляється, що один з вторинних злих персонажів в «Секреті Рати» є гранатометною жінкою, яка також в буквальному сенсі шреб (сплей слів: шреба - граната, але і шребка - приблизно.) названа Тітка Shrew, тому що основний характер мультфільму також жінка, і сильний і сміливий. Але серйозно? Тітка Shrew? Дякуємо вам за те, щоб надати їй повний рот гострих вболівальників разом з набором неоднорідних стереотипів замість особистості.

свінгери

Звісно, Trunchball в Matilda є фіерцею, неапологічною сумістичною монстром, яка не має навіть модікуму твердості з жиром Bruce Bogtrotter, але ви можете уявити, що це так, щоб бути одним? Світ не добрих жінок. Часом жовчі є єдиний спосіб захистити себе.

Поти.

Питання: Як сталося, що чарівний чайник з чашкою краси і бенкетом перетворився на людину: Чіп був 4-річним хлопчиком і матір'ю, пансом. Поти, сторічна жінка? Ти гонна думаю, що я бачу щось, і це, сіро-шерсть леді з тілом сніговика, ймовірно, чипса бабуся. Ні! Його матір. Якщо ви не вірите мене, перевірте. Вона подарувала йому чотири роки тому. Крім того, де батько батько? Чи можна ви уявити сторічну одною матір'ю?

Вас цікавить.

Є міст, де зустрічаються дві душі.

Фільми що робити час Зупинка

Очевидно, що один раз ви віддаєте народження, ви стаєте як найстарішою жінкою у світі, так і в той же час посуд з варенням коричневої рідини.

Лінія Західна книга "Скеал"

Автор: Єва Таймер

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ніж.media/perfect-body-lie/