3 коктейлі, які допоможуть знизити рівень холестерину

На додаток до корисних авокадо ми будемо використовувати інші інгредієнти для зниження рівня холестерину при підготовці цих коктейлів.

Авокадос часто називають чарівними фруктами, це найбагатший джерело здорових жирів для нашого серця.

Також ці фрукти дуже поживні, тому їх можна легко поєднувати з будь-якими інгредієнтами. Це головний компонент відомого соуса Гуакамоле. Також можна використовувати для приготування різноманітних натуральних коктейлів.

Якщо ви хочете знизити рівень холестерину крові, обов'язково зверніть увагу на авокадо.

Згідно з різними дослідженнями, регулярне споживання авокадо в помірному режимі дозволяє знизити рівень тригліцеридів в крові і зменшити кількість «поганих» холестерину (званий ЛЛ-холестерол) на 11%.

Якщо ви звертаєте увагу на вашу дієту і приведете активний спосіб життя, ваше здоров'я буде сильніше, і ваше серце буде здоровіше.

У сьогоднішній статті ми хочемо поділитися з вами рецептами смачних авокадо напоїв, які допоможуть вам подбати про здоров’я.

1,1 км Авокадо і вапняний коктейль

Якщо ви вирішили ближче познайомитися з дієтою і їсти половину авокадо щодня, наступний аналіз крові покаже кращі результати.

Холестерол - це тип жиру, що виробляється організмом людини. Для нашого тіла необхідно брати участь в деяких процесах життя.

Проблеми виникають при підвищенні рівня холестерину, і цей показник виходить за межі певних обмежень.

В результаті цього порушення наше здоров'я знаходиться на ризику, ймовірність розвитку серцево-судинних захворювань і інсульту підвищується.

Для приготування першого коктейлю крім авокадо використовуйте вапно. Це цитрус не так кислий як лимон. Користь вапна для серцево-судинної системи людини полягає в тому, що це допомагає запобігти розвитку атеросклерозу.

Високий вміст вітаміну С і антиоксидантів допомагає уникнути тромбозу і сприяє нормалізації кровообігу.

Цей напій, безумовно, буде приємно, ви побачите!

69752

Інгредієнт:

• 1 склянка свіжого вапняного соку (200 мл)
  • 1/2 авокадо
Підготовка:Підготовка такого коктейлю дуже простий. Спочатку потрібно вичавити сік з вапна. Сам сік лимона досить смачний, але якщо ви залите його в блендер і додайте половину авокадо, результат по-справжньому зачаровує вас!

Змішайте як інгредієнти добре в блендері, так що напій однорідний. В результаті ви отримаєте коктейль, який чудово підходить для життєрадісного старту до дня.

Щоранку можна зробити цей коктейль.

2. Коктейль авокадо та кокосового молока

Кокосове молоко є ефективним способом зниження холестерину крові. Це високо жирні кислоти, які, як з авокадо, благотворно впливають на здоров'я нашого серця.

Сирна кислота, що міститься в кокосовому молоці, може збільшити кількість «добрих» холестерину в крові (ХЛ-холестерол).

Також кокосове молоко є джерелом вітаміну С і В. Всі ці речовини також захищають здоров'я серця.

Не забудьте, що кокосове молоко і авокадо мають високу енергетичну цінність. Тому приготування такого простого напою не тільки принесе здоров'я, але і допоможе активно зустрітися з новим днем.

Інгредієнт:

• 1 склянка кокосового молока (200 мл)
  • 1/2 авокадо
Підготовка:Щоб зробити напій, покласти половину авокадо в блендері і залити кокосове молоко. Змішайте інгредієнти добре і заповніть улюблене скло з напоєм.

Варто відзначити, що для приготування такого напою дуже важливо використовувати натуральне кокосове молоко.

Дуже часто в супермаркетах можна знайти упаковане кокосове молоко. На жаль, вона втрачає більшість вітамінів і мінералів. Саме тому рекомендується використовувати свіже і натуральне кокосове молоко.

Зцілення властивостей цього коктейлю дозволить зменшити рівень холестерину в крові.

3. У Авокадо і яблучний коктейль

Цей напій порадує вас свіжим і ніжним смаком! На основі авокадо і яблука є справжнім джерелом здоров'я, життєдіяльності і енергії.

Його ніжний солодкий фруктовий смак з невеликою кислинкою знизить тригліцеридні рівні в крові, піклуючись про здоров'я серця.

Це допоможе знизити артеріальний тиск і очистити артерії нальотів холестерину. Також цей напій досить серйозний, в результаті чого можна провести до наступного прийому їжі без закусок.

Тепер ви дізнаєтеся, як це зробити.

Інгредієнт:

• 1 яблуко
  • 1/2 авокадо
  • 1/2 склянки лимонного соку (100 мл)
Підготовка:
  • Спочатку потрібно очистити яблуко від шкірки і нарізати її на 4 частини. Потім вичавити сік з лимона. Вам потрібна 100 мл лимонного соку.
  • Візьміть блендер, додайте половину авокадо, зрізаний яблучним і лимонним соком. Змішайте інгредієнти добре, щоб напій має однорідну консистенцію.
  • Якщо коктейль занадто густий, додайте воду.

З любов'ю, насолоджуйтеся смачними стравами!

Також смачно: Рецепт освіжаючого соку для схуднення

Ці п'яні п'ятниці, тони і енергетика!

Джерело: steptohealth.ru/3-koktejlya-na-baze-avokado-kotorye-pomogut-snizit-uroven-holesterina/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное