Учасники програми «Публічний будиночок» злилися злом

Відомий телеведучий Рекіна Дубовіцька вважає, що всі учасники програми зіпсували. Речіна Дубовіцька, яка нещодавно відновила з серйозної автомобільної аварії, всупереч порадам лікарів, планує розпочати зйомки свого улюбленого «Аншлаг», пише газету «Життя». І на наборі вона прийде на кришки. По відношенню до телеведуча не знають, як реагувати – Дубовіцька – просто побажає. Як правило, після таких травм люди відновлюють в середньому протягом п'яти місяців, і тільки два і півтора роки пройшли з страшної аварії в Чорногорії.

р.

Так, в травневі свята Регіна Дубовіцька потрапила до страшної аварії в Чорногорії. Автомобіль, що їзда до готелю, збитого в бетонний паркан. Редакція Ігоревна вдарила на вітрове скло і зламала її стегна. Тепер вона живе в заміському будинку в найближчих передмістях, переміщається зі складністю і практично не виходить зовні.

І після того, як в цій страшній аварії таксі Дубовіцька отримала не тільки, але разом з другом Оленою Вострою.

Це сцена ДТП... Олена позбавлялася від синців і сплутаності просто дива.

Мережа страшних автомобільних аварій відбувалася з Володимиром Вінокуром. У Німеччині автомобіль художника збито в бетонний стовп. Загинув два пасажири, і коли Вінокура до лікарні в серйозному стані, лікарі навіть планували ампутувати ліву ногу.

Тоді в Далекому Сході потрапила в ДТП Сергій Дроботенко.

Повернулися з концерту до міста Находка. На перехресті пасажирський автомобіль збитий на джипа. Автомобіль був розгорнутий кілька разів, і тільки майстерність драйвера врятувала Дроботенко з більшої неприємності. Як Сергій пізніше визнав, він тільки втекти з невеликим шаром.

Наступним був Михайло Євдокимов ...

Р

Улюблена «Аншлага» і губернатор Алтайської Території Михайло Євдокимов помер у серпні 2005 року, після вступу в автомобільну аварію, причини яких ще суперечать місцевим мешканцям.

р.

Згідно з офіційною версією, Мерседес губернатора Алтайської Території забігався вздовж траси Бійськ-Барнаул і спробував перезахопити Toyota перед ним.

Зіткнувшись з нею, Автомобіль Евдокимов пролетіти в кисть і збити в дерево.

470859

В результаті вбито Евдокимов і його водій.

1990Р. 2199Р.

Тільки дружина губернатора Галини Миколаївни збереглася.

Люди все ще доводять квіти і вірші до цього місця, написані улюбленим художником.

А ось страшна історія слонової кістки, яка лікувала Альтаї на 16 років. Оздоровчий тайся Панфілова Сам Евдокимов назвав неприємності. «Коли Міша відчував себе, він прийшов, іноді прийшов до нього», - сказав Панфілова. Коли я став губернатором, я боявся чогось. Він сказав мені, що хтось може бути обрамлений за нещасний випадок. Я не бачу нічого. Після цього повертається суб'єкт ДТП. На його запит я поставив чарівний захист. Він мав бути повторним, і він припинив мене. Я пишаю себе. Або маленька. Я не зателефонував йому.

р.

Останній в цьому сумному списку був Святослав Єшенко.

, м. Київ

Художник відпочив у Лазаревському районі Сочі. Він керував себе, автомобіль, що пропускає по черзі, і, стрибаючи над металевим парканом, він збитий в дерево. Янке було відразу ж прийняти до лікарні...

З того, як він постраждав тяжким ударом голови, він мав проблеми пам'яті.

Але, дякуємо Богу, все добре пішли - в пара тижнів митець втекли з лікарні, щоб не скасувати концерти. За газетою «Життя», «День народження», «Комсомольська Правда»

499.00 Р

Веб-сайт Topnews.ru