Ви ніколи не знаєте, що ви живете, доки життя трапиться у всій красі.

Вирощування завжди настає якось непристойним, як час туману. Спочатку ви навчитеся працювати, потім змінити свою роботу, потім зупинитися, знайти своє власне. Ви робите з'єднання, ви почуєте свої навички, ви встановлюєте пріоритети.

Ви купуєте автомобіль, ви орендуєте квартиру, ви приймаєте відповідальність. Один день ви виростите до рішення, щоб почати сім'ю, побудувати будинок або почати свій бізнес. А потім ви просто працюєте, працюємо над тими рішеннями. Ви робите помилки, ви стаєте розчаруванням, ви розчаруєте себе, але ви продовжуєте встати, де маяків горять, в напрямку, де серце б'ється.

Цікаво, як виростити пари. Як вони йдуть на стадії прийняття рішень, які визначають суглоб завтра, коли впевнений і стабільний життя приходить на заміну чарівної ню романтики: «У нас є газ в нашій квартирі, і ви робите?» - І у нас є сантехніка! Про нас

Коли він раптом розкриває, що виростити, поки в парах не так легко. Побачити одну втому, роздратування від нестачі сну, моменти слабкості. Щоб випробувати періоди резистентної тиші і іноді апатетична байдужість, яка виникає, коли сили не тільки над, але вичерпається до нуль.

Все під одним дахом, під одним ковдрою. У таких моментах ви рідко думаєте, що ви робите право, і чи навчитесь це смарт-книжками та вашим психологом, а не програєте обличчя, чи не ви натрачуєте на рівень ринку габалка... Ні, ви запитаєте тільки одну річ: що голос не трембл так трепетно, коли ви спілкуєтеся, і сила жити до ранку, що займається ввечері.

3250Р. 3700Р.

Щоб виростити себе і займатися самовдосконаленням одна рука більше двох - ніхто не заважає, не лазить з неспокійливими порадами, не відхиляється від курсу. Все, що потрібно для досягнення миру. Єдина гармонія набута тільки державою, яка буде працювати тільки в соліті.Інший буде падати як сніг на голові, а стан блаженного буде кінець, він прийде на знешкодження. Нові замовлення в монастирі повинні бути зібрані разом – об’єднати два статути.

Я вірю:Грати “Персональний Зріст” До шлюбуй Для роботи з системою цінностей і депозитів «Я хочу», «Я не хочу», «Я не хочу, але я» і «Я не хочу, і я ніколи не буду», а потім перейде на новий рівень і побудувати сім'ю, тобто розвивати свій загальний бізнес, не приватний бізнес у вигляді себе, що вимагає пильної уваги і інвестицій. У сім'ї, так як ви створили його, немає іншого часу, крім того, милуватися, як сніг падає, і є піна малинового варення.

Дивовижна річ сказати, алеВідносини – і є найкраща підготовка до розробки кращих, які притаманні намй Болісний, радісний, ефективний і вільний. Не закрийте очі, коли ви зростаєте. Не на той, хто поруч, не на його ріст або, як ви, здається, зупинитися в розробці, але в одному напрямку. Так само, як запитують Exupery.

Не робіть мене неправильно - Я все для розумних і хороших книг, розумних тренінгів і програм. Але тільки якщо вони спрямовані на те, щоб зробити як краще, і не один був прийнятий до нового гальмівного світу, де все можливо, і другий пішов, щоб подушити як окис, так що було щось для оплати кредиту. Як правило, коли перший з цього нового марвелозного світу повернувся, другий світ не може навіть підійти на його маленькому пальці - здається, що запашний, невеликий і незрівняний.

Я вірю, що «реальна» і «права» любов – це не одне, де ви вдосконалюєтеся на краях, люблять те ж саме, і є «так схожим», але той, хто хоче побудувати, добре знає про те, чому вам потрібно, і чи потрібно це.

А що вам потрібно, щоб бути добре для вас, не просто. Це колосальна, титанічна робота, але набагато більше, ніж будь то все про те, як ви відчуваєте і як вона підходить для вашого істинного призначення, і чи інші не перешкоджають вашому внутрішньому росту або з'єднуючи ваші крила. Якщо потрібно трохи перемістити в своїх переконаннях, як агресію від вашого ніжного себе.

р.

浜у 涓 蹇

Коли щось йде неправильно, фраза “Я в будинку” – це поганий засіб: ви не можете зауважити, що ви не там, сподіваючись, що це буде розчинятися ваші проблеми. Ви не можете стрибати з неприємної бесіди весь час для страху говоріння або слухання, що і ваш світ ніколи не буде таким же. Останній ніколи не залишатися так – у відносинах, які ви постійно повинні невидиму роботу всередині: «Я ніколи не зможе прийняти» перетворюється в рішуче «Я справляється», і «Я не загинув» – в «не вірю – жити».

Слухати... Пам'ятайте Гришковець? Цей прохід знаходиться в його глибині точно те, що я намагаюся сказати тут і перенести плутанно:Душа росте через реальність, не книги і навчання.й І ви ніколи не можете зрозуміти, що ви живете, доки це дуже життя відбувається у всій своїй славі.

С ***

Я купив і прочитав багато книг про кораблі Першої світової війни. Я думаю, що я знаю всі горді імена цих красивих знищувачів, круїзерів, бойових кораблів і пам'ятних імен усіх учасників бойових дій: захоплення, офіцери, моряки. Я відвідав всі основні військово-морські музеї в Англії та Німеччині.

Я знайшов, що жінки не йдуть до цих музеїв і не читають ці книги. Вони, жінки, навіть не приймають ці книги в руки. А музеї приїжджають тільки як нудьги, так і вчителі, які супроводжують гучних хлопчиків.

На цих книгах немає напису: «Жінки заборонені читати». Ці книги досить доступні і написані менш плутанною і непристойною мовою, ніж непристойні книги про чоловічу психологію. Жінки купують і читають книжки про чоловічу психологію. Хоча це говорить про чоловіків, як про деякі дивні тварини або про іноземців з дуже дивною поведінкою.

І до речі, це в книгах про кораблі про чоловіків, які є така інформація, яку не можна знайти в будь-якому місці. У книгах про кораблі є багато про чоловічі мрії, ілюзії та амбіції. І описи - так, описи чоловіків в державі, в якому жінки ніколи не бачили чоловіків. Опис як помер чоловіків. Помирання в бою. Коротка і точну інформацію про втрату суден. І числа померлих офіцерів і моряків.

Якщо жінки читають ці книги, вони можуть бути краще. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

С ***

р.

Сім'я та життя – це виклик, який потрібно прийняти, щоб подивитися на себе «більше сподівань». Вивчіть про сильність і слабкість, затишку і мужність, здатність або нездатність надихати, захищати, вишувати і підтримувати. І дізнатися це не там, під перехресним вогнем з ворогом в океані, але тут на Великий Землі, на маленькій кухні.

Я за те, що в сім'ї вони не шукають себе і себе, але один, загальний.

У зв'язку з тим, що сім'я починається з листа."ми"Видання

Автор: Ольга Примаченко

Якщо ви щасливі чи ні.

Ви будете знати ваших людей миттєво.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: gnezdo.by/blog/grow-with-the-eyes-wide-open/