Етапи відносин з старшим поколінням

Багато хто помітив, що важко підтримувати попередні відносини з родичами, оскільки ви переїжджаєте по шляху усвідомлення власного життя. Настає час, коли ви не можете вдатися до «порожнього» на зборах сім’ї, або ентузіазмічно поділитися турботами та неприємностями один з одним. Особливо важко, коли батьки є батьками.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. По-перше, ми постраждаємо від порушення наших особистих кордонів, після чого ми святкуємо, скільки помилковості було побудовано в нас в далекі роки, скільки батьківського любові ставляться до нашого дорослого майбутнього.

Потім, як ми вчимо закони життя, ми усвідомлюємо, що SELF вибрав цю сім'ю, цей вид і дізнався багато завдяки тиску і стимулів сім'ї, тому що, як ми знаємо, літак знімає проти вітру.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми продовжуємо носити біль і «червоні кнопки» укладено в дитинстві – і тому продовжуємо страждати. Визволення не буває «суддя», і кожен по-своєму.

р.

Подаруйте мені приклад про ваші стосунки з матір'ю. Запис з трансформації щоденника з дорослої матері 2 дітей:

«Для насадження, але я пишу, як я відчуваю. Здавалося б, незважаючи на фізіологічний вік, душа дитини. Є плюси і мінуси. Плюс, я можу відкрити, чутливий, готовий до довіри. Але недоліком є те, що діти нестійкі, емоційно нестійкі, вони дуже легко вибити, вони вразливі і занадто залежні від тих, хто піклується про них, вони бояться необхідності зробити вибір і приймати рішення самостійно. Я нещодавно відчував себе більш впевненим. Я насправді бачив, що багато ситуацій, які раніше вибивали землю з ніг, сприймалися більш просто і природно. Але це не зрілість, яка дасть відчуття повної самодостатності. Є місце для переміщення...

І вчора я зрозумів для себе, можна сказати, «плюс».

Я не розумію, наскільки важлива моя мама в житті. Я зрозумів, що ми були дуже емоційно пов'язані, і я був переосмисленням багато життєвих переживань я мав з мамою. Але вчора я побачила його в новому вигляді. Про нас Перше, що я помітив, що я був стурбований, перш ніж я назвав мій мама. Я не розумію, Я просто побачила його. І я зрозумів, що це було хобою страху, що вона може судити мене, що вона може судити мої дії або мої думки. Я відчув, як вчителя перед нею і спробував невдало потрапити до вчителя. Я був дуже пригнічений таким чином, щоб познайомитися з деякими барами. Він був так, що вона була занадто високою для мене. І в певній точці я був просто втомився від виходу, і я вирішив, що я був би деякі різновиди — потворна, стопидна, що б — я не був цього ТОВО.

Я помітив, як вона пішла кілька разів, щоб оцінити мої слова або дії. Я не згоден з усіма цими оцінками. Але я помітив, що я можу просто дивитися. Я просто чую мій мама і я розумію: так, мій мама каже так і так, але я маю іншу думку на цьому, і я буду тримати його собі. Я тільки сказав, що я думав по-іншому, і негайно попросив її абстрактне питання на тему mundane. Я зрозумів, що моя мама завжди вважає себе моїм великим ментором. І ось чому я не мав бажання обговорюватися з матір’ю, що мій власний і глибокий текст.

Як тільки я вирішив зробити це, я відразу пам'ятаю фотографії тих ситуацій, коли я, надихнула деякі мої надихаючих відкриттів, вдаючись, збуджена, поділитися ним. Я швидко поділився своєю радістю і... Не завжди критика. Вона пояснила мені дуже ретельно, спокійно і сумнівно, чому все було неправильно, і ... моя радість була занурена перед очима. Все стало звичним, звичайним, свіжим, нудним і сумним.

І це зрозуміло, що ніхто не вдається. Я просто не розумію, що ми були в абсолютно різних положеннях на даний момент. І я просто заливав свою енергію в неї, а потім я спробував вичавити з себе хоча б якийсь потенціал для подальшого життя.

Учора я відчув, що я отримав успіху. Я зумів поговорити з мамою, щоб дійсно дати її теплий і любов, але це був своєрідний екран. Я маю на увазі, я не хотів би сказати її що-небудь, я розмовляв її про прості дрібні речі, і любов був витік з мого серця. Я зрозумів, що я можу продовжити в цьому режимі. Моя радість, мої наміри, мої плани, мої щасливі події і відкриття з мене, і мій мама є хвилями невербальної теплоти і ніжності. Я не можу це зробити довго, я думав, що це несправедливо. І тепер я бачу, що це єдиний спосіб бути. й

,00 Р

Ще один приклад відносин з папою:

«Дівчата, дивовижна подія стала мені вчора – це випробування на величезну трансформацію я переживав за останні два роки! й

Для початку, у мене є складні відносини з дадом. Вони не просто для всіх нас, але я мав спеціальну лінію: мій дад є жорстким матеріалістом + крім того, останні 20 років до пенсії він працював начальником оперативної служби пошуку податкової міліції (факт, що я обрала професію адвоката у віці 19 - це завдяки йому, захопивши свою чесність і безпліддя), тобто він був використаний для перегляду NEGATIV в житті - він працював в цьому середовищі (поліце) серед злочинців все своє життя! Тому для нього досить складно зрозуміти щось про позитивне мислення, що світ є дзеркалом. Я не спробую змінити його, я просто хотів тримати їх теплою матір'ю, коли я побував їх!

Хоча останні два роки чутливість стала настільки гострою, що навіть кілька годин поруч з ними в атмосфері, як вони спілкуються один з одним - безперервна негативність і приниження (такі емоції один одному збиті, як шашлики мене, на жаль, не розуміти це) дав мені жорсткий час, тому спілкування з ними у мене дуже нормалізовано - кілька годин у вихідні один раз на тиждень, за умови, що я повністю ресурсізований - інакше я не буду стояти.

У літній час, коли буде, природа, немає такого тісного контакту, тому можна провести весь день з ними! Минулого року дуже обмежений для себе.

Так Дад, через свою професію і виховання, дуже емоційно стримана людина, ніколи не висловила свої емоції мені (Я мав проблеми з чоловіками через це, що в дитинстві і зараз немає емоційного контакту з батьком), і я завжди знав мій мозок (Я бачив від своїх дій, які він любив мене дуже багато, тому що він зробив багато для мене і в складних моменти мовчно підтримував і допоміг)! Але ви знаєте, щоб поцікавити мене, це ніколи не сталося в моєму житті! Я знав, що це мій проблема, що я мав відкрити себе до нього, але я не змусив себе перетворити мій мову, щоб сказати гучно, що я любив його!

Зрушення було лише в тому, що над цими двома роками я повністю переглянув його всі правопорушення, почав поважати і захопити його (земля я думав, що він лікує матір'ю, вона потерпілий і було багато претензій до нього, над цими 2 роки я зрозумів, що все неправильно і мій тато просто чудово!) Я дізнався, щоб похвалити його, захоплюю його, запитати, якщо мені потрібно щось, дуже рідко (на кожні шість місяців, ймовірно,) може захопити його в заспокої, заподіяти маму, щоб приниження його і розслабити його! Хоча я ніколи не заважав у своїх справах, це не мій розум, щоб боротися з їх конфліктами, але я не дозволяв моїм мамам говорити під час свого батька!

І ми ніколи не сказали йому серце-серце - Я тільки здогадав, скільки він любить мене і не міг говорити себе, щоб сказати, як я люблю його не вийшло - це просто страшний блок! Я побачила цей проміжок, але я вирішив не підірвати себе, не змушувати себе, я думаю, що я буду працювати над собою і все буде змінити! На жаль, це результат тренінгу «щасливого партнерства» – скільки ми виїхали з себе!

Ось історія: вчора він назвав мене - і я лежаю, не відчуваю себе добре, він болить жахливо! Він каже, чому у вас є такий нещасливий голос? Я пояснив ситуацію, він запитав, якщо я збираюся працювати будь-яким чином... Я спокійно пояснив свою позицію, щоб я не був, і він навіть зрозумів мене і погодився з мною (перше диво!)

А потім виявилося, чому він зателефонував мені - матір його сказав багато непристойних речей до нього вранці і він відчував тільки страшний - втрачений, непотрібний людина, яка не може нічого робити (зокрема, отримати дочку вакансію для знайомств, хто не хоче працювати на прокат в цілому), в цілому, його мама виштовхнула його через всі точки заспокійливості (це також зараз в пошуку себе, намагаючись знайти бізнес, який би дати йому задоволення зробити це - і вона до нього - ви є слакер, робити нічого ... в цілому, суть конфлікту не важливо ...). Важливим було те, що він назвав мене з цим (це перший раз в моєму житті мій дад розповів мені про свої почуття (тобто він поганий) і назвав і голосував (тобто зізнався мені про свою слабкість) - Я зміг заспокоїти його вниз, розповісти йому, як чудовий він, що я люблю його дуже багато і я дуже вдячний йому за все, що він зробив для мене (особливо я завжди оцінив його ІНТЕРНАЦІЇ, на відміну від моєї матері, в моєму житті). Я змогла сказати йому все це, він чув від мене, скільки я оцінив його і скільки мені потрібно йому, щоб він був добре. Вже перший раз в моєму житті ми провели серце-сердську розмову з ним, і почув його крі через телефон! Я вмітив підтримати його, щоб передати йому ідею, що він хороший, що він робить все правильно, що він повинен подумати більше про себе, про те, що йому подобається, і не слухати інших, не вірити своїх висловлювань, що він нічого і виклик його в будь-який спосіб (і мати все це робить з хорошими намірами - немає винності, тільки жертв).

Це такий прорив для мене.

По-перше, я змогла сказати йому про мої почуття, це дуже важливо для мене, і я чув від нього, що він любить мене дуже багато і завжди буде там для мене незалежно від того, що (вони мене дратували минулого року з цим клопотанням, що я повинен піти на найману роботу), а потім він сказав, що він намагався зрозуміти будь-яку позицію, у мене є про роботу і завжди підтримувати мене, навіть якщо що я робити - він не може зрозуміти.

По-друге, я змогла підтримати його, заспокоїти його, зачепивши його, він зрозумів, що він зробив все правильно, і він нічого не був відлякувати себе.

Це дивовижна! Тепер я пишу – звичайно, з snot і сльозами все зношене – але це такий прогрес для мене – що відносини з тадом перенесли з мертвої точки, що ми стали більш відкритими один до одного! Що я можу тепер захопити його і розповісти йому, як добре він - деякі дами, які використовували, щоб згорнути і не дозволяли мені розкрити свої почуття до нього, і тому всім чоловікам!

Я! Це великий успіх для мене! - Подати заявку

Автор: Гульнара

Цікаво: Ті батьки. . .

Як ваші батьки впливають на ваші стосунки з протилежним сексом

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: obreteniesili.ru/otnosheniya/lyudi-a-ne-roli.html