Ви не приїжджаєте. . й

Ну, вони не взяли його, вони не взяли його, вони попросили смішні питання, вони просили їх робити тести, і вони сказали, що ви не були правильними. Якщо ви не захочете або божевільні. Ця робота не для вас. Школа не для вашої дитини. Вони не хочуть взяти вас з собою причину.

Наприклад, ваша мама і тато не згодні на суму винагороди Це звучить весело, але це було близько сорок років тому – французький парфум був відхилений, і югославські черевики не змогли досягнути. Мама і Дад не взяли своїх останніх завантажень у пацієнтів. І мій тато часто не мав чоботи - він нарколог, психіатрист.

Я взявся за інтерв'ю в англійській школі. Вони розчісувалися, одягнуті і під керівництвом - Я пішов довірливо. Вона може читати і писати, навчати музику, нормальну розвинену дитину. І було три тітки з високими зачісками, такими як Frecken Bock запитав мене багато питань, які я намагався знайти відповіді.

Хто я люблю більше: мама або тато? Як покласти шифер на олівцем? Які два кінці, два кільця, в середині ссатьора? Чому не літають люди? Скільки коштує квадратний корінь чотири? Що таке ім'я основного слова за назвою?

Я відповідав всі питання, такі як бійець Швейка в комісії в дамаку. Я не був прийнятий в англійську школу, бо я не говорю англійською мовою. Я не знаю, що це виглядає так. Нарешті, я запитав, щоб виконати «слабкий» і натискати кілька разів. Натякнути не тільки на відставці психічного розвитку, але і в фізичному розвитку.

Коли ми залишили, тато сказав він запитав багато питань на прийомі. Ми ще зустрічаємо! І мій мама просто дивився лаконічно - вона могла дозволити собі, вона була красивою. І пішов.

Ми поїхали по вулиці до звичайної школи. І абсолютно нічого поганого. Вони купили морозива і розтирають мене на голові. І прокинувся на гойдалці в дворі, щоб полегшити біль і відступ - не було Для найкращого!

Вони просто не хочуть взяти мене в першу чергу, тому вони приглушені – це завжди буває. Так не існує нічого, щоб статистику про інтерв’ю або психологічні тести з словами «делей», «гіперактивний», «інтенсивний» та ін. Не достатньо, щоб тітки на розумі і чому вони написати його на всіх.

Якщо ви лікуєте погано або ваша дитина, нічого не робити в такому місці. Ви не повинні навчатися, ні працювати там. Навіть якщо ви даєте їм ваші черевики і ваша остання сорочка ...

Потрібно жити і працювати з нормальними і добрими людьми, з звичайними людьми. А якщо ви відступили і приниження, купуйте морозиво для себе і вашої дитини. І пам'ятаю мій сюжет. Видання

Автор: Анна Кирянова

Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679&fref=nf

Категории

Смотрите также

Новое и интересное