Я був щасливий бути в компанії різного покоління. З одного боку, мій бабуся, і з іншого, мої діти. І я в середині. І було так цікаво побачити, що бабуся, в основному, робити навколо своїх онуків. Це дивовижна. Не помітили раніше. Вони мають пряме кармічне завдання з певного віку, як це здавалося мені. . й
Чи знаєте ви, що старіше покоління боїться у дітей? Чи знаєте ви, які онуки найбільше говорять про своїх онуків? І що ви думаєте, принаймні витримує старість в дитячих проявах?
Захоплення!
Проценти
Пристрасть у розвідці миру!
Сильний ступінь енергії в будь-який час.
Діти сповнені хвилювання! Це спосіб життя. І це не про доросле розуміння «збудливості», . й
Перлс писав, що
захват до Це
підвищена мобілізація енергії, яка виникає при сильному інтересі і глибокому контакті: еротичний, агресивний, творчий або будь-який інший« » » » » » » » » » » » » »
На цій хвилі інтенсивного інтересу і з'являються імпульси до навколишнього середовища, бабуся або батьки, незалежно від того, хто, здатний "рожева" енергія і зменшити потужність життя:
- Зайдіть час.
до Не біжить.
до Не запустіть;
- Не бійся.
до Не торкайтесь.
- Вимкніть!
- Стоп його.
до Не подивіться.
- не дуже збуджена;
до Не боятися.
- Калм вниз ...
Що відбувається тут? Як і сам Перлс писав, тривога утворюється на місці припинного хвилювання. До невротичних, тобто хронічних, які сама дитина, а потім доросла, «організує» себе постійно, заборонивши його від переживання хвилювання в тих місцях, в яких вона абсолютно природна.
Так, виходить повністю спотворена картина світу, де замість природного хвилювання з життя є багато тривожності, щоб зупинити себе, щоб випробувати це хвилювання.
Але не достатньо «шоку» в тривожності, потрібно інший стан. У дорослому віці вам необхідно мати можливість енергійно попередити, що не хвилюватися! Це, вміло, що «не боляче і бажати. й
Я не хвилювався.
Я не божевільний.
Я не хвилювався.
Не хочу сексу.
Немає необхідності бути креативними.
Я не хочу бути щасливим, я хочу зробити серйозне обличчя.
І так далі. . й
« » » » » » » » » » » » » »
Аксітет виникає, коли ми прагнемо ввести хвилювання в прийнята рамка.(Пірлі)
Так,
Постійна тривожність і соматична тривожність є спробою психіки і тіла, щоб обробляти природний arousal, який не дає йти. А потім точка невротики: природно виникає хвилювання від контакту зі світом, власної заборони випробувати його і «виробляти зовнішність», що я взагалі не збуджуся від контакту. . й
9 фази дня, коли мозок поглинає інформацію кращеШкола, ностальгіяІ я думаю
Кожна з нас має власну зону сором'язливості, тобто занурення відторгнення від хвилювання. І ми робимо такий прогрес, щоб ігнорувати його, щоб ми не помітили хвилювання людей і світу, або ми знайдемо наші улюблені способи, щоб полегшити цю хвилювання. Чому? Але бабуси щасливі: є багато слухняних, але тривожних дітей навколо. опублікований
Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=1006024022848382&set=a.318766011574190.74529.100003223814627&type=3&theater