Молодь: Ви боїтеся старі?

Багато людей бояться старого віку, і справляється з цим страхом різними способами.

Чоловіки йдуть у юних жінок, а сам жіночий одяг і їх тіла з різними процедурами і пластичної хірургії.

Боротьба для молоді стає ще однією проблемою.

Я недавно провів невелике опитування і переконаний, що ця тема дійсно актуальна, і жінки бояться дорослого.

Збиток молодості та краси, безпорадність, бідність та самотність.

Сьогодні ми бачимо жінок, які намагаються залишатися молодими і намагаються зробити себе молодшим у кожному віці. Це стає обсесією, яка не дозволяє жити спокійно.

До того, як жінка відчуває свою жіночну силу, молодь є єдиною, що вона має. Саме тому багато жінок так бояться втратити їх.

Молодь став товарним. Ви можете продати тільки соковиту і свіжу, і зморшку і стебла не продаються. Тому багато хто намагається бути молодими з усіма їх, можливо, чіпляючи молоді з усіма їх можливо - і в 30 років, і в 40, і в 50, і в 60.

Чому жінки так бояться отримувати старі?

Є одна важлива точка тут:

Якщо ви робите вибір в душі на користь одного чоловіка і будувати довгострокові відносини з ним, то ви не будете мати цього страху.
Але якщо ви одружені, але ви чекаєте на кращу вечірку, то звичайно це питання буде занепокоєння.

Молодь не може зберігатися, але фізичну привабливість і красу.

Важливо зв'язатися з собою. Не витримайте себе, подбайте про себе, не почекайте затвердження з-за кордону.

Краса – це усвідомлення Вашої гідності.

І якщо в юності, тіло, шкіра, волосся не потрібно стільки часу і уваги, то з віком потрібно приділити більше і більше часу на себе.

«Особливості, ми не отримуємо молодших і струнких, як у нас віку, так і у дітей. Я використовую, щоб бути впевненим у собі. І тепер я бачу недоліки молодого фігури, старіння шкіри, зморшок і не можу його прийняти. Хоча мало хто займається зовнішнім виглядом і повністю відмовляючим спортом. Другий місяць я збираюся піти в фітнес-клуб – але кожен день переноситься (діти, терміновий бізнес, кухня тощо). Здається, що я хвилююсь, і я не можу знайти внутрішній стимул, щоб виправити щось. В результаті я став комплексом про мій зовнішній вигляд і навіть почав скрипатися. й

Що таке використання комплексу? Щоб зберегти фізичну привабливість і красу, потрібно зробити щось.

Їжте прямо, пити чистою водою, отримати достатньо сну, турбуватися менше, розслабитися більше і бути щасливим.

Щоб насолодитися себе і бути красивим у дорослому віці, вам спочатку потрібно знайти спільну мову з вашим тілом.

Я не люблю себе в 20-х або 30-х, як я зараз. Я люблю своє відображення в дзеркалі, моя енергія. Я не порівняю себе нікому, і я не хочу бути блондинками. Я не хочу змінити колір очей або зробити волосся прямо, або зробити ваші стегна плоскими. Як багато, у мене є несправедливе волосся, яке займає тривалий час, щоб класти. І якщо у моєї молоді я хвилювався про це весь час, сьогодні я просто знайшов спільну мову з ними.

Якщо жінка не знає, як доглядати за собою, не знає, як полюбити себе, то в дорослому віці вона чекає тільки розчарування. Ви дали так багато і що ви отримали в поверненні? Відчай і біль.

"Я припинив очікування світу, щоб дати мені те, що я хотів, і починав його до себе. й

Байрон Каті.

Якщо у вас є самолюбство в серці, ваша особа залишається красивим. Шукаю яскраве, мудре і спокійне. Якщо всередині вас повна з небезпеки, дратівливість, жаді – все це відображається на обличчі, і стає страшним, старим і сердитися.

Хтось боїться естетичної сторони - зморшкується обличчям і тілом, а інший старий вік відлякує фізичну сторону:

«Старий вік для мене – безпорадність і самотність. Я не хочу жити, щоб побачити ці часи, ніж досвід. й

Якщо ви боїтеся старшого віку, це просто ваш загальний стан неврозу і страху, просто нова проблема в пучку поширених проблем.

Коли вона падає кудись, вона прибуває кудись ще. Про втрату, але кілька людей говорять про придбання та переваги цього віку.

З віком приходить впевненість, свобода і незалежність. Кожна стадія життя, як сезони, красива своїми силами. Для того, щоб насолодитися миром взимку необхідно відсвяткувати джерело правильно, щоб жити влітку.

Зупинити мислення, що ви втратите все і живете на мінімальному пансіонаті.

Небезпека, якщо ви любите, якщо ви подаруєте любов! Якщо ви готові ділитися і доглядати.

Неважливо, як старі, ви можете відкрити свої таланти. Багато жінок знайшли свій бізнес після 40, після того, як вони одружилися і мали дітей.

Також важливо пам'ятати, що ви не тільки батькам дітей, ви є чоловіком і жінкою.Коли діти вилітають з гнізда, є вакуум, тому що відносини були засновані на догляді і виховання дітей, не існує спільного і цінного. Багато жінок залишають самостійно, не тому що вони витримані, але тому що вони пропустили момент. Ви завжди повинні пам'ятати чоловіка як чоловіка, і любов до чоловіка повинна бути у вашому серці, не тільки для дітей.

Коли діти залишають, це може бути золотий час для вас і вашого чоловіка, ви можете насолоджуватися свободою, відносинами, але якщо немає відносин і не було, для вас цей час буде джерелом проблем і розчарування в одному.

Цікаво: Старий вік у наших головах.

Чому деякі люди в своїх 70-х роках підірвали танцювальні підлоги та інші ледь

Звісно, вам необхідно навчитися будувати відносини не тільки з близькими, але і з іншими людьми. З любов'ю і любов'ю.

Для цього періоду не боятися. Головне, щоб дізнатися любов.

Ви завжди будете насолоджуватися життям в будь-якому віці. Видання

Автор: Тетяна Дзюцева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Türkçe, English, Українська...