Правова відповідь не завжди одна.

Дивитися себе. Подивитися вас і знайти чотири об'єкти, які мають щось «червоне» в них.

Якщо ви не знаєте, що червоний просто потрапляє в очі: червона телефонна книга, червоні деталі шпалер і т.д. Повідомляємо, що незабаром ви визнаєте нове слово, ви почуєте його не менше восьми разів на наступні три дні. Це тому, що люди завжди знаходять те, що вони шукають.

Якщо ви хочете знайти щось гарне, ви знайдете щось гарне. Якщо ви подивитеся на конспірацію, ви знайдете його. Все про встановлення психічних каналів сприйняття.

р.

Де ви навчитеся налаштувати ваші канали? Перш за все, в дитячому садку, школі та інших установах офіційної освітні системи. Це де ви дізналися, що звертати увагу і що ні. Ви дізналися, які питання, щоб запитати, щоб навігувати навколишнє середовище, які ідеї звертати увагу.

Наша система освіти в основному спрямована на те, щоб знайти «тільки праву відповідь». Але життя властиво складним, завжди багато правих відповідей: все залежить від того, що ви шукаєте. Але якщо ви шукаєте одну праву відповідь, ви будете шукати, як тільки ви знайдете.

Коли ми були лише за рік від старшої школи, викладач англійської мови привернув до лука плями на чорному борту.

Тоді вона попросила клас, що це було. Кілька секунд пропущено і хтось сказав: "Дуже пляма на дошці". Решта класу зважена рельєфом: очевидний факт був створений і підтверджений, ніхто не міг сказати більше.

«Ви здивуєте мене дуже багато,» вчитель звернувся до класу. Учора я зробив однакову вправу з дітьми в дитячому садку, і вони приходили до п'ятдесят різних відповідей: око сова, зірка, бруківка, кінець телеграфного стовпа, щебеню і багато іншого. Уява була дійсно під «високим штамом».

У десятку років між дитячим садом і старшим учням ми не тільки навчимося знаходити правильні відповіді, ми також втратимо можливість фантазувати.

Ось ще одна історія про вчителя, який пропонував першокласникам завдання:

На аркуші паперу необхідно знайти будинок, дерева, квіти і хмари. Будь ласка, пофарбуйте все в правих тонах.

Один з студентів став багато енергії в малюнку. Але коли робота була перевірена, вона була шокована, щоб побачити, що її робота перекреслила з чорним олівцем. Дівчина попросила вчителя, щоб пояснити те, що сталося.

Як збільшити відповідальність підлітка за їх дослідження

Стара дочка або синдром сестер

Я вимкнув свою роботу, тому що ви не виконали своє завдання. Трава повинна бути зеленою, не сірою, небесно-блакитною, не жовтою, як ваш. Чому не можна використовувати нормальну фарбу?

Дівчина відповів: "Так що це було схоже, коли я отримав рано вранці і побачив схід сонця." ?

Учитель подумав, що це одна права відповідь.Видання

Роджер ван Ойч

Джерело: www.eti-deti.ru/vospit/51.html