394
Скарги з артишоку: смачні і корисні!
Єрусалимські артишокові бульби багаті вітамінами, мінералами, мікро- та макроелементами, але не всім подобається цей цінний овоч через незвичайний смак, після чого його можна ввести в меню в поєднанні з традиційними овочами, спеціями та зеленню.
Корисно і млинці артишок, картопля, листя кропиви, стебла селери або burdock.
Ці млинці кожен раз мають новий смак, тому що ви можете приготувати їх різними способами, з продуктів, доступних в будинку.
Приписні товари:
й Келери стебла або мішки
Приготування:
На початку готують овочі, очистіть як картоплю, так і цибулю, артишок Я тільки ретельно миємо пензлем, але ніколи не очистіть її. Шкіра Єрусалимського артишоку містить багато силікону, заліза та інших корисних речовин.
Келери і кропиви шахти і кладуть на рушник, щоб дати решту стоку води. Якщо у мене немає селери стебла, то я кладаю бруківські стебла в цих млинцях, вони повинні спочатку замочити в холодній воді з ложкою питної соди протягом декількох годин, а потім промити і кинути в киплячу воду протягом декількох хвилин.
Варити бруків з спеціями. Прохолодити зварені стебла і подрібнити.
Якщо покласти селери стебла, не варити їх.
Хоп селери стебла і цибулю кубиками. Картопля і артишок рубають на невеликій тертці.
Додайте сирі яйця, борошно, подрібнені листя кропиви і спеції. Все ретельно перемішати.
Ложка розкласти рослинну суміш на гарячій сковороді рослинною олією.
Растрові млинці з двох сторін.
Також смачно: Курячі млинці з зеленим горохом
Грецькі томатні млинці з фета і булгур
Topinambur є лікарською рослиною, але вона незбережена рідко використовується в кулінарії, і після усього, різноманітність смачних і корисних страв можна приготувати з Єрусалиму.
З любов’ю!
Джерело: www.arugula.ru/gobo/artishok-potato-gobo-nettle-pancakes.htm
Корисно і млинці артишок, картопля, листя кропиви, стебла селери або burdock.
Ці млинці кожен раз мають новий смак, тому що ви можете приготувати їх різними способами, з продуктів, доступних в будинку.
Приписні товари:
й Келери стебла або мішки
- Картопля
- штикли
- Цибуля
- Листя кропиви або селери зелені
- Яйця 2 шт
- Борошно 2 ст.л.
- Грунтові спеції: коріандр, перець чилі
- сіль
- рослинне масло для смаження.
Приготування:
На початку готують овочі, очистіть як картоплю, так і цибулю, артишок Я тільки ретельно миємо пензлем, але ніколи не очистіть її. Шкіра Єрусалимського артишоку містить багато силікону, заліза та інших корисних речовин.
Келери і кропиви шахти і кладуть на рушник, щоб дати решту стоку води. Якщо у мене немає селери стебла, то я кладаю бруківські стебла в цих млинцях, вони повинні спочатку замочити в холодній воді з ложкою питної соди протягом декількох годин, а потім промити і кинути в киплячу воду протягом декількох хвилин.
Варити бруків з спеціями. Прохолодити зварені стебла і подрібнити.
Якщо покласти селери стебла, не варити їх.
Хоп селери стебла і цибулю кубиками. Картопля і артишок рубають на невеликій тертці.
Додайте сирі яйця, борошно, подрібнені листя кропиви і спеції. Все ретельно перемішати.
Ложка розкласти рослинну суміш на гарячій сковороді рослинною олією.
Растрові млинці з двох сторін.
Також смачно: Курячі млинці з зеленим горохом
Грецькі томатні млинці з фета і булгур
Topinambur є лікарською рослиною, але вона незбережена рідко використовується в кулінарії, і після усього, різноманітність смачних і корисних страв можна приготувати з Єрусалиму.
З любов’ю!
Джерело: www.arugula.ru/gobo/artishok-potato-gobo-nettle-pancakes.htm