Скарги з артишоку: смачні і корисні!

Єрусалимські артишокові бульби багаті вітамінами, мінералами, мікро- та макроелементами, але не всім подобається цей цінний овоч через незвичайний смак, після чого його можна ввести в меню в поєднанні з традиційними овочами, спеціями та зеленню.

Корисно і млинці артишок, картопля, листя кропиви, стебла селери або burdock.

Ці млинці кожен раз мають новий смак, тому що ви можете приготувати їх різними способами, з продуктів, доступних в будинку.

Приписні товари:

й Келери стебла або мішки

• Картопля

• штикли

• Цибуля

• Листя кропиви або селери зелені

• Яйця 2 шт

• Борошно 2 ст.л.

• Грунтові спеції: коріандр, перець чилі

• сіль

• рослинне масло для смаження.

Приготування:

На початку готують овочі, очистіть як картоплю, так і цибулю, артишок Я тільки ретельно миємо пензлем, але ніколи не очистіть її. Шкіра Єрусалимського артишоку містить багато силікону, заліза та інших корисних речовин.

Келери і кропиви шахти і кладуть на рушник, щоб дати решту стоку води. Якщо у мене немає селери стебла, то я кладаю бруківські стебла в цих млинцях, вони повинні спочатку замочити в холодній воді з ложкою питної соди протягом декількох годин, а потім промити і кинути в киплячу воду протягом декількох хвилин.

Варити бруків з спеціями. Прохолодити зварені стебла і подрібнити.

Якщо покласти селери стебла, не варити їх.

Хоп селери стебла і цибулю кубиками. Картопля і артишок рубають на невеликій тертці.

Додайте сирі яйця, борошно, подрібнені листя кропиви і спеції. Все ретельно перемішати.

Ложка розкласти рослинну суміш на гарячій сковороді рослинною олією.

Растрові млинці з двох сторін.

Також смачно: Курячі млинці з зеленим горохом

Грецькі томатні млинці з фета і булгур

Topinambur є лікарською рослиною, але вона незбережена рідко використовується в кулінарії, і після усього, різноманітність смачних і корисних страв можна приготувати з Єрусалиму.

З любов’ю!

Джерело: www.arugula.ru/gobo/artishok-potato-gobo-nettle-pancakes.htm