Що він був схожим на початку, у вас немає ідеї. Я переглядав. Завжди намагатися доторкнутися. Так обережно, ви знаєте. Пальто подається мені - він покладе на спину і завжди замерзає на другий, руки на плечі. У компанії завжди поруч, ховається прямо. Я не збираюся дивитися незабаром, я знаю, що він був там. Вона була як теплою плитою. Ось чому пішов Антон. Це гаряча, ye. Він був дуже добрим. Я хотів би отримати під ним, як ковдру.
Я пам'ятаю, як він підкорив мене. Хворий, я не підштовхнув, я даю вам його використовувати. Коли я виходив, я завжди носила воду з мною. Я хочу пити, і він має! Я думав про те, що весь час тримати мене цікавить. Я хочу бути краще, ніж без нього. Текстовий мені весь час. Я думав про мене, вона відчуває себе дуже добре.
Не спить. Тексти пісень, а це означає: Я прокинувся вночі і він не спить, він дивиться на мене. Сонце, розмова, і він посміхається, щасливий, що я прокинувся, що знову з ним. І вранці він захопився як після поділу. Приготування для мене. Він кладе його на стіл і дивитися мене їсти. Він забув їсти, він вже так добре.
Ви знаєте, що він був так званий назад потім. Тексти пісень, а це означає: Його любов здавалося б, мити все далеко. Я не бачив. І почув, що я не можу пояснити. Любов, теж, я вгадаю. Іноді він потіє сіллю, буквально пориває на голову - і я не запах, навпаки - любить. Деякі такі запахи - чи є осінні листя, або теплий хутро. Він легко переніс, якби він був танцями. Він насправді танцював для мене, на мій честь. Не можна шукати.
Коли це сталося? Я думаю, що я не можу пам'ятати зараз. Я не пам'ятаю прокидатися в ніч і він був гаслом. На власній, на спині. Він ніколи не дасть мені руки, сонник знайшов і охопив, тільки потім заспокоївся. Ось тут, і він тонкий. Я був свого роду холоду, ви знаєте, як проект.
Це різновид самотніх. Як він не тут. Немає у всіх. Я пам'ятаю, що ви завжди відчуваєте, як це музика прощання, і що ви можете покрити в будь-якому місці, навіть коли все ще відмінно.
Тоді день прийшов, коли він не захопив мене вранці. Він вийшов і пішов вгору, так весело. В'яжемо до ванної, вода заливаємо. Як сниться і життя, ви знаєте? Я був буквально з цим. Я почав читати новини на сніданок. Насолоджуюся читанням, я по-різному від моєї кави, все одно. Немає, я маю багато читати, теж. Але я прийшов, щоб побачити його. Як це?
Він пише часто, так. Але це все неспроможність. Як ви? Це його. Як ви повинні писати щось і нічого не сказати. Він припинив доторкнутися до мене. Після того, як я пам'ятаю, він сидить читати, Я пропустився один раз - він не помітив. Так я свідомо ходив по три рази, він не підняв очі, його рука не доторкнулася до торка. А другий день я думав, він потребує душу, потіху і запахів, неможливо. Вона сказала нічого, звичайно, чому.
Вас цікавить.Чому жінки люблять погані хлопці?Відвага любові до душіЯ пам'ятаю. Він одружився мене внутрішньо. Що він теплий і спокійний. Що людина робить все для цього, щоб боротися трохи, так, але потім прогріти і спокійно. Чому? Але я не теплу. Я був теплий, як він борвся. Якщо не боротися за мене, то не потрібно. І якщо мені не потрібно, що точка?
І якщо він одружений мене внутрішньо, як ви кажете, я не хочу. Я знаю, що це означає. Так ви і Дад. Подати заявку
Автор: Малка Лоренз
Джерело: saintpetersburg.zagranitsa.com/blog/ 3081/semeinyi-stsenarii