Кожен повинен знати це без винятку! Як перевірити яйця для свіжості.

Дверцята холодильника будь-якої самооглядної господині завжди прикрашаються стрункими рядами курячих яєць. І з причини! Це універсальний інгредієнт різноманітної страви: чи це простий розсіяний яйце-ієй, помащений яйцем або найскладнішим випіканням.

Але головним критерієм оцінювання яєць є, звичайно, їх свіжість! Після того, як яйце загнищене, обов'язково не зробить хорошу страву. Як визначити свіжість цього продукту? Щоб відповісти на це питання і зберегти здоров'я сім'ї, ви допоможете простий експеримент. А. Тести Він займе хвилину, але він збереже вас від неприємностей.

Як перевірити яйця свіжістю Вам буде потрібно
  • горщики
  • холодна вода
  • яйця

Перевірити яйця для свіжості
  1. Все, що потрібно зробити, покласти яйця на дно каструлі і залити водою.
  2. Яйця, які з'являються, повинні бути відкидані відразу!
  3. Ті яйця, які будуть в нижній частині, але візьмуть на вертикальну позицію, не такі свіжі, але все ще добре для їжі.
  4. Але яйця, які лежать спокійно на дні в горизонтальному положенні, найсвіжіші.

Коли яйця не є першою свіжістю, вони втрачають деяку вологу, в результаті чого вони заповнюють повітрям, тому вони плавають.

У цьому відео ви побачите, Як перевірити свіжість яєць в водій Цей посібник може зберігати здоров’я всієї родини. Після того, як їсти стебла яйця є надзвичайно небезпечними.

Дорогі! Чисті яйця можна отруювати, не їсти їх в будь-якому випадку. Ви ще будете щасливі, якщо ви позбавляєте від нудоти: зіпсований продукт може викликати серйозні проблеми здоров'я.

Покажіть своїх близьких візуальну інструкцію для перевірки яєць на свіжість, кожен повинен знати про це!

Стать

З дитинства, Олександра Кімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво працевлаштування Е. Зм.