Андрій Дебрин: «Грати в хорошій команді іноді важливіше, ніж виграш»

Анатолій Голубовський

Я особисто не знаю. У зв'язку з тим, що ми домовилися про зустріч, переключили до «ви», і розпочали розмову неприйнятно – не з моє питання, а з невеликою освітою.

- Ви знаєте, інтерв'ю смішні. Ви живете спокійно, робіть щось, нічого не турбує вас, все добре. І все різко, вони починають запитати вас, як, "Чому це і не щось інше?" Аналіз. І як тільки ви повернете на мозок, ви починаєте заплутуватися самостійно. У будь-якому випадку, коли ви приїжджаєте додому після інтерв'ю, він починає: «І дійсно, чому так, і не інакше, що станеться, якщо він вийшов неправильно?» Тоді ви вирішили, що це все трахнув вгору і re-enter ваш комфортний потік.

Так ви сказали, що більшість життєвих рішень зроблені на підсвідомому рівні?

- Я не сказав, що ви зробили. І всі часто використовуються вирази, такі як “справа”, “смарт”. Не існує формули успіху, тому що є дуже великий запас помилки на «людському факторі» – страхи, накладення, страхи, накладені принципи. Я щасливий в цьому сенсі. Я знаю кілька психоаналізів. У той час я допомагав їм з психодрамою, корисною, і вони тестували свої тести на мене. В кінці виявилося, що у мене немає особистості. Це, не існує певних вкладеннях, страхів, страхів, принципів. Як жарт, я поставив його таким чином:
«Я маю принцип, не маю ніяких принципів, але в принципі не важливо для мене. й
Навіть децеїтність персонажа на цих тестах немає.

до Ми лежимо щодня.

- Не в узагальненні. У мене є сертифікат, що децеїтність мого персонажа 0,1%. В цілому рідкісний випадок в історії тестування, але: не бояться - висота, глибина, темрява, собаки, павуки ...

Стоп. Це фізичні страхи.

до Чому це раптом фізично? Це свідомі страхи. Це страх, який існує тільки в наших розумах.

-Окай. Я в інших категоріях - соціальні страхи, страх зміни. І чоловіки набагато більш схильні до неї. . й

Ви легко пройшли багато змін в житті. Я не скажу, що «флієр» професії, але в даний момент я можу працювати:
- баскетбольний тренер.
- поворотний зварювальник ручної зварювання 4-ї категорії-досвідник...
фішнет
- теплопідйомник
фішнет

Порожній період 1999-2006 рр. Чому ви залишаєте?

- Ну, як кажуть, кожен має власний спосіб. Питання вашої соціальної потреби. Вже в минулому році в інституті я був залучений до багатьох проектів в театрі та на телебаченні, потім я був прийнятий в театр драми і комедії. А потім був період невибагливості. Якщо ви можете почекати його в курорті десь в Майямі і пити коктейлі ввечері, почекайте виклик з запрошенням на наступний сонний фільм, то це чудово. Але коли, крім творчих, існує фінансовий вакуум, і ви розумієте, що крім задоволення амбіцій, потрібно їсти щось елементарне - це ще одна ситуація. Я зробив очевидне рішення, щоб залишити. Він пішов до автосервісу, без будь-якого психічного одягу в дусі «Ох Бог, я, актор, одягнений в роді, все в олії, життя над. й

- Чому автосервіс?

до Це збіг. Для мене був потреба. Він допоміг знайомому з установкою броньованих дверей, а в сусідньому ящику була послуга станції, в якій пісочниця не може бути встановлена. Він взяв участь в процесі. Користувальницькі, вишукані. Як це було розпочато.

Чи була роль батька в освітній принципі?

Я все ще не можу сказати, що це був продуманий процес освіти або все відбулося, звичайно. З одного боку, комунікація була досить рідко - батько був дуже зайнятою людиною, з іншого боку я завжди в своїй галузі уваги. Але він нічого не штовхнув. Наприклад, я завжди був включений в різні клуби, починаючи з плавання в першому класі. Тепер мій батько 80, один раз в розмові він сказав, що він шкодує, що може щось не до мене. Але це те, що це було в дитинстві, що зробив Андрій Дебрин, що він - крапля мене в будь-якій точці Землі - я вижити.
Але мої Kinders повинні вести вручну, хоча я спробую боротися з ним.

- Не ініціатива?

Моя дружина і я маю різне ставлення до деяких аспектів освіти. Вона вважає, що дитина потребує догляду. Я думаю, що він повинен бути випущений в природне середовище, щоб зрозуміти, що відбувається там, інакше він не знає, як діяти. Дві думки: випустити в природу або підготуватися до резерву. Я навчаю себе незалежною, моя мама піклується. Але діти повинні бути в змозі зробити багато речей самі. Тим не менш, найстаріший в грудні 16, середній вже 12, наймолодший не проціджується.

Ви коли-небудь створили додаткові труднощі свідомо?

-Не Що таке точка?

Чи можна ви пам'ятаєте свою першу серйозну боротьбу?

Івано-Франківськ, принаймні під час свого дитинства, був містом високої культури. Витончений театр, 15 військових частин, 3 серйозні інститути, багато викладачів. І почали будувати нові райони, «Інші» люди почали приходити до них, почалися конфлікти з їхніми дітьми, а їхні райони змушені бути перероблені. Я був 14 років тому. Так я навчився захищати себе за допомогою фізичної сили в досить дорослому віці. Я почав робити таквондо.

Я маю на увазі, ви не використовували для примусового вирішення проблем.

до Не сталося. Так само з батька, він навчився поставу «бороть не довести, чи присутність сили або інтелекту». В цілому перед вищезазначеним періодом масового поселення нових територій ми прожили мирно. А потім, так, це сталося більше одного разу, я отримав обличчя і обличчя своїх супротивників, коли вони прийшли до «встановити своє замовлення» і збуджуся. Він не спровокував себе, енергія вже де йти - він гравав спорт.

- Боротьба/сила?

-Надія. Баскетбол. Наприкінці школи я впевнено знав, що я піду до Києва «Будівельник», щоб побудувати спортивну кар’єру.

-Хо. Далі на Ткаченко і Белостенська закінчена гра, lit Volkov і Podkovyrov. Це була велика команда.

- Абсолютно. Але під час фізичного обстеження в фізичному дозаторі на свою спортивну кар’єру кладуть закінчення, в звичайному житті неважливо, але для професійного спорту дефект неприпустимо. Баскетбол пішов, але я спокійно пішов в танець без отримання відгнічений. Студія "Медитація", вчитель Емма Озімінська. І з танцями в цілому виявилося, щоб бути смішним - Я не шукав нічого, я був просто прийнятий рукою, вони сказали: "ми потрібні хлопчики". Чому?

- Чи не ви граєте театр у школі?

-Надія. Єдине, що якось підключено - в домашніх умовах мій тато перетворився на записи. Вінокур, Петросян. Після того, як в країні виникла ситуація «і пам'ятаєте там у Вінокурі?». А потім я даю вам весь номер. Я був п'ять років в той час, мій батько був дуже зловживаний, і в майбутньому я часто зробив щось з цього репертуару. Пам'ять прокачали, вірші запам'ятовуються легко, і коли я почав ставити на змагання, не дивно, що я почав їх виграти – просто що точка участі. Це непряме посилання. Це був спорт.

Спорт розвиває конкуренцію. Ви хочете не тільки брати участь, але виграти, виграти. . й

У мене спорт розвивався не змагання, але вміння грати в команду.

Ну, ви зробили команду спорт...

- Що теж. Але грати в хорошу команду іноді важливіше, ніж виграш. Ви можете виграти і відчувати повну девальвацію, і у вашій команді ви зловите високий від самого процесу.

- Залежно від випадку. Якщо мова йде про зйомки - то задоволення процесу в кінці і принесе перемогу у вигляді результату, він прийде сам.

- Абсолютно. У кінотеатрі головне - радість спілкування. Якщо це не так, нічого не вийде, ви не будете нічого не згодні з вашим партнером на суді. Ви повинні бачити ваші очі, відчувати контакт, уточнити, якщо щось не зрозуміло. До речі, це актуально для життя. Я дивлюся, коли людина керує, щоб вийти з вашого способу мислення і реагувати на ситуацію, щоб зробити висновки. Ви не знаєте, що Ви можете запитати. Яка людина відрізняється від мавпи, серед інших речей? Мова. Всі права, бразильські ТВ-шоу побудовані на тому, що "побачити не, і він не здогадувався." Але ми живемо в різній реальності. Запитайте і ви отримаєте відповідь, яка, ймовірно, далеко від ваших спекулятивних припущеннях.

У якому віці ви входите в театр?

- 19.

- Підготовка курсів?

- Звичайно. Все вийшло дуже смішно з вибором. Спорт вкритий, ми сидимо, ми ліпимо через вхідний каталог, ми головоломки з кожної сторінки, адже все потребує фізики, хімії, математики. Повільно промовляючи розуміння, що для мене особисто в цьому посібнику немає нічого. Важко я торкнувся на "композиція, історія". Композиція, як правило, наша все, тут був вчитель класу в історії. Який університет? Вимкнено його театр. Яка ваша спеціальність? Поем, куля, монолога. Галузь Вибір виконано. Однак, при вступі до Воронезького театру не вийшло, хоча все пройшло успішно, за абсолютно дикої причини - документи, надіслані просто не прийшли на адресу. Повернувшись до Frankovsk, після того, як я потрапив в студію до Світлани Ямцю, унікальний педагог. Серед студентів – Віталій Лінецький, Юрій Горбунов, Євген Нещук, багато інших відомих акторів. Вчив мене просту, але головне: вміння розвивати власну індивідуальність. Не намагайтеся робити право, але дайте спосіб, що ви це робите. Це, мабуть, найголовніше в акторській діяльності. Ви можете дізнатися, як використовувати технологію, але зрозуміти, як і які роботи у вашій індивідуальності є абсолютно неоціненною. А що навчить мене.
На курсі з Борисом Петровичом Ставітським.

до І чому це сталося, що ви, поки не навчилися, потрапила в акторський кліп, раптом випав з нього?

до Важко сказати. Варто пам'ятати специфіку цього часу. У 1996 році, на прикладі я не сплатив зарплату в театрі протягом шести місяців. Відкладені вистави, які почали переробити, не було грошей. Поговоривши про зйомки важко. Зараз учні можуть працювати в режимі реального часу, починаючи з серіалу, а потім працював у столі на Хрещатику. У театрі драми і комедії працювала рік, двічі назвали амбулатором через голодний відтінок. Спеціальний шик - коли все настільки красиво, в клоаку - бо ви йдете в театр - раптом стрибайте через турнікет в метро і відійдете, щоб не затриматися.

- Після цього було автосервіс?

-Так. Я маю сім'ю і дітей. Ми займалися післявипадковим ремонтом бамперів. Слово рота і конкуренції є хорошими речами, коли ви добре, і п'ять років достатньо часу для природного вибору.

до Яка дія приніс вам в дію?

Одного дня Олеся Саніна прибув на ворота СОТ на мопеді. Картина в дусі соціалізму: літо, я в пабі, брудні на публіці, підійти його. Померли злегка підтягнуті брови - і для нього це прояв гіперемоції - а потім затертий спокійно: "Нехай, це право." Стоп, що робить нечутий. Хтось продакшнів той час вже існував, він дав мені телефон кастинг-режисера, то я отримав в інший, потім назвав в деяких рекламних оголошеннях, потім в кіно - і пішов. У той же час, я мав можливість не свербитися під час очікування виклику «забрати або приймати». Робота виконана, сім'я подається. У 2007 році Віталія Потруха зняла фільм «Право», за 10 днів пішли до Переяслава-Хмельницького. Коли я зустрівся з ним, він сказав: «Ваше життя зміниться». І, так, я був запрошений. І Віталійк взяв фільм до Москви на фестиваль «Золоті лицарі», взявши премію «За найкращий дебют», в Києві на «Відкрити ніч» у 2008 році отримав «За кращу роботу камери», і став лауреатом «За кращу роль чоловіка». А потім я був неймовірно спійманий в двадцяти епізоду китайська плівка, яка була знята в 2008 році в Україні та Китаї. Я прокинувся 20-го сценарію в 5 годин. Я читаю і розумію, що один з персонажів був шахтою, відчував його говорити, перемістити, змінити. Він прийшов з унікальною особливістю - він спілкувався з кожним з восьми основних персонажів абсолютно різними способами, як і зовсім інша людина. Я хотів би грати Віктор. Відповідає: «Так, що це основний характер?» - Ніщо. Ні один буде грати його краще, ніж мене. Ми сміхалися і приймали призначення.

Чи змінився ваш характер?

-Так. Виявилося вісім різних людей. Директор оцінив ідею, йому сподобалося, і за типом все було OK. Але був один момент: мій головний герой, китайський актор Яо Лу, був ідентичний фактурі, зварився і з бородою. Під час обговорення я висловив думку, що це блискуче рішення - два дуже схожі люди, які роблять діаметрично протилежні рішення в однакових життєвих ситуаціях, Добре і Евіл, не зовнішньо, але з внутрішньої сторони. Я не мав такого контакту з директором до або з тих пір, хоча він не говорить англійською або російською мовами. Ми розуміємо один на рівні тонального. Дуже сильне лиття було залучено - Чин Хай Лу (Будинок Flying Daggers), Яо Лу (Confucius).
Я пам'ятаю епізод, який добре відображає «занурення в ролі». Я говорив російською мовою, китайці в китайці. Ми знаємо послідовність ліній, там було решетарне. І в певній точці, регераль підвішено запитати мене, якщо я зрозумів китайці. Я реагував і діяв за змістом слів. Це значно вабить китайських акторів і режисера, оскільки неможливо пояснити такий точний удар. Я був в повному контакті. Але говорячи з Китаєм перед мною став тихим — небагато. Після повернення, було легше працювати з кастинговими режисерами, як фраза «Чи потрібно відомі китайські актори?» працювала вбивця.

- Я знаю. На жаль, у нас немає особистого агента.

- Я погоджуюсь, це катастрофа. Абсолютний хаос, система повинна працювати зовсім інакше, але як цивілізувати це ще питання. Не існує законодавчої бази... Хто агент? Це фахівець, який вибере потрібну роль, в якомусь мірі навіть підготує актора, тобто в деяких варіантах навіть режисера. Це величезна робота і високий професіоналізм.

- Все правильно, подаруйте його до яскравого майбутнього. Ви поговорили про задоволення роботи на крутій команді. Якщо ви візьмете на себе приклад проекту телеканалу «Україна» «Реал міфізм», який ви в цій команді? Капітан, лідер по тінню?

Я ніколи не намагався позиціонувати себе як бос, і за перші кілька місяців зйомки, я боровся з розумом, якщо хтось спробував звернутися до боса. Ми всі рівні, кожен в своєму місці, граючи разом.

до Як ієрархія взагалі?

-Надія. Я не бачу необхідність цього проекту.

до Що про життя?

до На даний момент ми працюємо. У спілкуванні на роботі з дітьми вдома. І якщо ви стикалися з чимось, і я вже маю відповідь на своє питання, я кажу, "Чи це".

Як отримати персональний досвід?

до Отримай його. Але якщо важливо заощадити час, особливо знову в команді, то краще слухати і робити, як людина, яка знає поради.

- Я переконаний, що я буду радувати в команді, щоб я не сповільню всіх. Але якщо команда не залежить від мене, я піду і заповнить бамп. Але я розумію алгоритм.

- Не питання. Якщо ви хочете спробувати це, спробуйте. Де ми почали? Кожен має свій шлях? Це просто те, що в моєму житті часто виникають ситуації, коли можна було проїхати через простий і простий спосіб, але ніхто не запропонував. Так, я дізнався щось в той же час, дізнався інший урок, але є деякі розумні співвідношення досвіду, отримані до витраченого часу.

Другим входом в діюче поле було більш успішним. Може бути через деякі внутрішні зміни?

Я не думаю. Деякі категоричні зміни особи, що відбуваються в період від 20 до 30 років.

- По-різному. Суспільно-рольові зв’язки під час виховання в наших палестинах призводять до масової немовляти серед чоловіків. Так 20 років для багатьох є глибоким дитинства. 30 - молодь.

- Я не сперечався. У той час я був 30, я мав чітку ідею, яку я граю, і що я б не був.

до Як експериментувати?

- Не точно. Покажіть, що ви бачите, це не чиста гра. І запрошуються брати участь. Знову ж таки фінансовий момент... Але потім ви усвідомлюєте, що зняти сміття після такої гри не можна покривати будь-якими фінансами. Карма очищає серветки дуже дорогі. Поставте заборону, якщо ви відчуваєте сумніви про цілісність майбутньої події, а потім відмовтеся від нього.

Що ви думаєте, що ви є найвищою якістю?

Я намагаюся бути повністю розробленою. До цього питання я навіть трохи трансформував одну цитату: «Якщо ви не любите себе і зробите себе особливим, вам не доведеться нічого подарувати цьому світу». Коли ви готові жертвувати себе іншим, але ви не можете собі уявити, що це жертва. Порадуйте себе і ваші дії з гідністю, розуміючи рівень моральності в них, ви ніколи не будете виглядати самостійно. Просто пройдіть через життя таким чином - постійно покращуйте, розвиваючи, будучи здоровим егостом.

Ви вважаєте, що людина може змінити життя?

Все. У фізичному, моральному, психічних площинах. Якщо ми говоримо про дуже розумні речі, важливо ступінь бажання. Наприклад, я був коротким і жиром до п'ятого класу. Потім я втомився від цього і почав грати в баскетбол. Немає дива.

до Що ви змінюєте зараз? Чи не потрібно?

до Процес йде на весь час. Але це питання від категорії тих, які я згадав на початку розмови. Ви живете себе, ви повільно змінюєте щось в собі на підсвідомому рівні, а потім чуб є питання. А ти сидиш на голову, Хоча, можливо, відповідь буде це: кілька років тому, будучи в одному з проектів, я розморожую кожного разу, коли я підійшов до Андрея Полікарповича. І мій внутрішній само був жахливо резистентним, все ще хочу грати трюки, туман навколо, нехай серйозно. Тепер, можливо, через різного віку, я не можу дозволити собі цей вид поведінки.

до Ви не знаєте, що це?

-Надія. Ось тільки диссонанс. Те, що я молодший, ніж я виглядав зовні. І десь на глибині, я не Андрій Полікарпович. Але якщо десять років тому, моя крихка поведінка не суперечить появі, тепер це не так. Я намагаюся виростити і насолоджуватися нею. Виявляється, що у дорослих є кілька інших розваг.

Ви плануєте стати дорослим, або ви можете дозволити собі поводитися з кимось іншим?

- Спробуйте синхронізацію.

- Яй! Я думаю, що це абсолютно необхідно, щоб пригнічувати цю дитину і прагнення до себе – свідомо виростити старий.

І це, як дія – так, в 42, пологи мають право на перебування, але є інші засоби виразу. Я, ймовірно, ніколи не туманий навколо, просто поставте його в інші форми. Так що вони не йдуть на алюмі, після всього.

до Чи є бажання прямо?

- Я не відчуваю глухого бажання. У "Сузір'я" в ході виробництва було кілька штук для прямого, але це відрізняється. Приблизний до його акторської монології, не ціла ідея. Директор - єдина людина, яка знає, як вона закінчиться. Я не маю внутрішньої необхідності це зробити, маю достатньо внутрішнього напрямку моєї ролі, щоб висловити ідеї, які я хочу передати.

до Ви легко пробачте?

- Я не пробачу, тому що я не відступив. Просто змінити мій розум.

- Ситуація або особа?

Ситуація і особа в ситуації. В залежності від того, що сталося, ми маємо право зробити помилку. Ми можемо лише розглянути конкретний випадок, і всебічно. Можливо, з'явилася сила великогабариту, і було передчасно вивести висновки. Але якщо є рецидиви, і людина знову апологізує, скажуть «непрозорі мене», то ставлення зміниться.

до Що таке сім'я?

-Всі. По-перше, друзі. Ніжність, любов, прихильність. У деяких напрямках моя армія, у інших учнів.

до Що ви хочете самі зараз?

до Це дуже простий питання. У нас є одна мрія прямо зараз – ми хочемо додому. Навіть я, з моєю знайомістю з Спартанським життям і здаються квартири, які також мають свої переваги - в кінці, ви завжди можете знайти варіант ближче до роботи, щоб не витрачати час - вже втомилися. Я хочу більше комфорту, затишку, старик кістки, і діти хочуть своїх власних кімнат.