Приголомшливі аерофотознімки Бангладешу

Бангладеш ВПС пілот Shamim Sharif Сусом - це пристрасний фотограф, який використовує свою професію для фотографування пишної зеленої рослинності та водойм його батьківщини з вигляду птахів.

Сахамі Шаріф Сюом сказав про себе: «Я виросла в село. У Дакці, столиця моєї країни. Тоді я отримав роботу і мав переїхати з одного міста до іншого. Така різноманітність, така зміна життя і способу життя доторкнулася мене. Це був як нескінченний пошук. Я був щасливий, щоб бути пілотом, і тепер я літаю по моїй країні. Зараз я пощастив, щоб побачити свої коріння, мої села, сцени мого міського життя з різних перспектив. І в кінці дня я захоплю спогади про мої пригоди яскравими фотографіями.

Приголомшливі аерофотознімки Бангладешу Габаритний зображення

Розташований на кінчику бухти Бенгаль, сендвічований між Индиєю та Мианмаром, Бангладеш знаходиться в родючій дельті одного з найбільших річок світу, бандани, де найбільші річки Азії, Брагмапутра і Мегна, також потік. Отже, країна має багату біорізноманіття з великою кількістю води, воднозелених лісів, прісних водних маршів, великих мангрових лісів, найдовших пляжів світу, різних островів і коралового рифу.

Приголомшливі аерофотознімки Бангладешу Габаритний зображення

53319734

Приголомшливі аерофотознімки Бангладешу р.