Корисний і смачний салат з креветкою від шеф-кухаря на дієті Andrei Dromov

Нагадаємо, що початок марафону, оголошеного Андрієм Дромовим з метою втрати 30 зайвих кілограмів, було позначено нерівною борістю з холодильником. І Дромов білим ворогом все ще виграли. Велике спасибі за підтримку сім'ї: дружина і син вирішили підтримати шеф-кухаря і їсти ті ж страви, як і його. Таким чином, в холодильнику Дромов тепер, дляпривабливості для Андрія, можна не знайти копчену ковбасу або жирну свинину. Він більш складний для нього на роботі, де кожен день - робота з абсолютно недешевими добрими і солодкими. Які запахи!

Тіло почав працювати краще, печія пропущена, благодать в шлунку; загальний стан хороший; хочу харчуватися, звичайно, але не так багато; коли сьогодні в ресторанній кухні вони укладали картоплю на тарілках саморобні з часником і білими грибами, тушки ягняти від хоспісу і бочки помідорів - мій голова пішло, мій розум став похмурим, але я відпочивав себе!! І це круто! Волокно виходить тастером і тастером. Я думаю, що я навіть смакував, і я можу сказати, що це щось в ній!

Нагадаємо, що кожен ранок зірка шеф-кухар напої на порожньому шлунку скла води з ложкою льону розчиняється в ньому. Дуже корисний продукт, приділіть увагу цьому!

Волокно - це подрібнені частини рослини, які залишаються після того, як вичавлюється. Волокно проходить через шлунково-кишковий тракт від початку до кінця без травлення. Вбирає воду в об'ємі 4-6 разів на власний розмір, перетворюючи в м'яку масу в шлунку, схожу на губку. Хенце, швидке почуття сати і стоп-фактора для переїдання. Запобігає швидкому поглинанню глюкози, захищаючи організм від різких змін рівня цукру в крові. Виводить холестерин і має безліч інших позитивних властивостей для стабілізації маси.

В іншому випадку правила спостерігаються чітко: їсти не менше 5 разів на добу, не солодкий, смажений, борошно.

Однак меню кожного дня в Дромові - власне. Завдяки професійним навичкам, навіть таким складним процесом, як втрата ваги, шеф-кухар намагається полегшити хоча б різноманітні меню та авторські страви.

Сніданок 3 варені яйця.
Другий сніданок - йогурт 1.5% - 250 г.
Обід - легкий суп селери - 250 г, курячий бенкет для пари - 180 г, мікс салатів з вишнею і оливковою олією - 80 г.
Вдень - апельсин.
Вечеря дуже смачний салат з креветкою, грушею і періммоном, рецепт якого ми пропонуємо вам спробувати.
Що потрібно?

салатна суміш - 60г
Тигрова креветка - 60 г,
50г груша,
Персимон - 60г
cashew - 15 г,
оливкова олія - 1 ч.л.,
сіль, лимонний сік за смаком.

Тигрові креветки злегка змащують оливковою олією і обсмажують без олії на сковороді, додаючи гілочку чебрецю для аромату.
Смажити на тарілці, додати мікс салатів, нарізаний персімон і груша, сіль, вода з оливковою олією і лимонним соком за смаком.