Дієта хак від шефа Андрея Дромов: як не розбити раціон під час бенкету?

Відомий шеф-кухар поділився своїм досвідом, як не постраждати від переїдання на свято

А шеф-кухар на дієті Андрій Дромов вчора звідти серйозний тест - День народження коханої дружини Вики. Смішні, тости, друзі, величезна кількість смачної їжі - це дуже складно не розбити гастрономічні табу в такій ситуації.

Нагадаємо, що шеф-кухар програми «Препарати разом», який виділяється в неділях о 9:00 на телеканалі «Інтер», Андрій Дромов став з шоуменом і відомим телеведучем Андрей Доманським, який наприкінці 2016 року втратить 30 кілограмів. Андрій Дромов, як і раніше тримається на флісі.

Щоб бути чесною, зберігаючи себе на святковому столі дуже складно. Але ви можете принести дієту з вами! Як варити курячий бенкет. А ще – що я спробував на себе – можна пити склянку холодної води з ложкою клітковини, розчинених в ній до початку заходу. Це допомагає заповнювати шлунок і виділяти почуття голоду. І їсти в домашніх умовах перед виходом, звичайно. Тоді ви будете мати сили, щоб тримати на вечірці, висихаючи пальці з пластини з асортименту

Я дуже вдячний всім і всім, хто допомагає мене перемогти свої додаткові фунти, які мотивують і підтримує мене. Для тих, хто не вважає, що ви хочете довести більше!
Андрій Дромов, шеф-кухар
Сьогодні шеф-кухар передає інший варіант меню для тих, хто працює над позбавленням зайвих кілограмів.

Сніданок - відмінна горола з висушеним вишнею, домашній йогурт і ягодами + зелений чай без цукру.
Другий сніданок - груша.
Обід - кролик котлети з капустим.
Обід - йогурт 1.5%.
Вечеря запечена форель з брокколі.

Вболівальники на дієті іноді діляться рецептами з ним. Наприклад, нещодавно надіслано Андрію Дромову рецепт приготування салату. Салат дуже простий, але при цьому дуже смачний і цікавий.

Вам потрібно:

Беети - 1 шт.
часник зуб,
Грепфрут - 1 шт.
Сир Фета - 100г
Сир Дорблева - 50г
Горіх - 50 г,
Сметана 150.
Підготовка:

У парі готують буряки (якщо немає парі, можна просто відварити), натирають на тертці.
Також натираємо зубчик часнику на найменшу тертці, додаємо сметану, перемішуємо. Поставте його у форму.
Викладаємо скибочки грейпфрута, ріжемо сир Фета з тонкою соломкою, додаємо «блакитний золото» - сир Дорблу, посипаємо дрібно нарізаними горіхами, прикрасить гілочками розмарину і додаємо трохи бальзамічний соус за смаком.
Тим не менш, цей рецепт також забороняється інгредієнтам. Але можна обдурити - варити його і подавати в дуже дрібні порції - як на фото.