375
міністральні фаршировані лотки: набагато цікавіше звичайних котлет!
Ця страва обов'язково порадує всіх любителів торта! Курячі лотки під сирною скоринкоюЗахоплюючий і хрусткий, має презентабельний вигляд і гармонійний смак - нічого зайвого.
Не займе багато часу, щоб підготувати їх, і тому Закуска Чудовий вибір для будь-якого свята.
Грунтові куртки Інгредієнти
Підготовка
Смачний! Ось що ще я додав під сирну капелюшку, гриби та скибочки помідорів. Але це вже справа смаку... А якщо вам подобається м'ясні млинці, поділитися своїм рецептом з друзями!
Не займе багато часу, щоб підготувати їх, і тому Закуска Чудовий вибір для будь-якого свята.
Грунтові куртки Інгредієнти
- 500г будь-який фарш
- 2 цибулини
- 1 яйце
- 100г сметана
- 100г твердий сир
- сіль, мелений перець за смаком
- зелена
Підготовка
- Чистий і подрібнити одну цибулину. Змішайте фарш з цибулею і яйцями, додайте сіль, перець за смаком.
- формувати дрібні. фаршировані торти І кладуть їх на горщик, підкреслений пергаментом.
- Очистити другу цибулину і порізати її тонкими кільцями. Кожен торт змащувати сметаною, покласти кілька зверху шемале І посипають трохи порізану зелень.
- Помістіть чашу в духовці, нагріта до 180 градусів, і запікайте 15 хвилин. Содію на великій тертці сирПосипте їх кажанами і відправте їх, щоб запікати ще 5-7 хвилин.
Смачний! Ось що ще я додав під сирну капелюшку, гриби та скибочки помідорів. Але це вже справа смаку... А якщо вам подобається м'ясні млинці, поділитися своїм рецептом з друзями!
Рослини поливають самі! Автоматична система, продумана до найменшої деталі.
11 чудових хитрощів з косметикою! Шукаю номер 6, я повторю його.