Кінець світу біля

Сьогодні мій друг Віта отримав виклик від секретаря факультету (Факультет фізики Університету Калгарі, Канада) і сказав: Ми отримали лист з Росії, але не зрозуміло, що всередині, і це не зрозуміло, до кого він адресований всім. Чи можна ви приїжджати і розібратися? Він вписується в адміністрацію, а там, потім, цивільний конверт з бульбашками і все, що. Всередині знаходиться синя папка з великим написом «Каза No» радянського зразка.

У папці є збірник «наукових статей». В короткий час ватар цього листа за допомогою «проста експеримент з гіроскопом» було створено «глобальне циклічне життя процесів на Землі» і тепер стверджує, що всі ми маємо дуже коротке життя. У зв’язку з цим він надіштовхує наукову «робку» до всіх наукових установ світу.

Потім є різновид принтера:

Коротко, це каша термінів, sho sssad. Стара людина Edelweiss від The Tale of Troika by Strugatskys rests. Нижня лінія:
, м2

Де згадується про знайомство з відчуженням. Крім того, одна з цікавих гіпотез, яка буде особливо зрозуміла для американців, була те, що Земля отримає жир і кожен отримає ебать:

Гіггіггія і все це супроводжується експертним оглядом. Зверніть увагу, звідки:

Завіса.

через profcartoon .survey_main {color:#5252; шрифт-сім'я:Тахома; шрифт-розмір:12px; прикордонний стиль:солід; прикордонний колір:#E87455; прикордонний розмір:1px; }.сюрвей_title {-зниз:5px; #color400; шрифт-сім'я:Тахома; шрифт-розмір:14px; }.сюрвей_адреса {fo-spad:00-s; FF:5-s; FF:furveh-color:00; шрифт:Fy-color-color-s; font:00 FF:00-s:Fy-color; FF-s:F:F:Fy-s; FF:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное