324
Я був вегетаріанським протягом 4 років.
(Історія 2015 — Ед.)
Все почалося дуже несподівано - Я провів зиму в Індії і Непалі, живе в природі в красивих місцях. У той час я їсти м’ясо і не замислюючись про вегетаріанство. Тоді я повернувся до Росії і після того, як я просто відчув, як я не хочу їсти м'ясо більше – це було дивне почуття, але я не протистояти. Я просто відчув, як мені не потрібно! Якось я отримав цю ідею глибоко.
Їжа риба. Після пари місяців риба якось стала неприпустимою. Я не маю ніяких зав'язків і поломок під час цієї зміни, я не відчуваю голод і залежність від попередніх наркозій. Тоді вже будучи вегетаріанським, я зацікавився тим, що є його сутність, читати, дивитися фільми і відгуки в Інтернеті і зараз психічно зрозуміли, що так, я на правому шляху! Я люблю тварин дуже багато і вважаю його барбаричним, щоб знищити їх жорстоко у віці високих технологій в цивілізованому світі.
Я ніколи не побачила вегетаріанство для всіх, але спочатку були атаки і навіть агресії від друзів і сім'ї про своє вегетаріанство (не було важко) і тоді я зустрів інші вегетаріанці і отримав допомогу від них. Навігація Я зрозумів сутність нападів на частину м'ясних фургонів - по суті, вони не дбають про те, що ви з'їсти, але вони відхилені тим, що ви відчуєте. Дякую Я дуже впевнений у собі і мій вибір, і я не даю до будь-яких провокацій.
Так це більше 4 років. Все добре зараз.
Якщо говорити про результати, то зауважив, що крім внутрішнього задоволення і гармонії щодо мого вибору є конкретні результати: наприклад, я припинив отримувати застуди в зимовому протоці - всі застуди і не боковісно (уважно, скільки разів під час зими я був на хворому залишку). Ніжність зимових і несезонних холодів був приємним бонусом мого вегетаріанства і дуже приємним, вірити мене.
Далі я зауважив, що я втратив 5-6 кг, але я не мав такої мети. Я навіть пішов до лікаря, був обстежений - результати були отримані, він сказав, що вага тіла низька, але результати випробувань відмінні: залізо - йод - глюкоза - білок - кальцію - і все інше нормальне - і не відхилень. Він не вегетаріанець, і він дивився за результатами. Припустимо, що після 4 років вегетаріанства я обов'язково мати анемію або білковий дефіцит і так далі. Це, по суті, тіло не вистачає нічого, він щасливий і вдячний мені. Я радий і вдячний, що все вийшло таким чином в моєму житті.
Ще один результат (так само прийшов з часом) – цікаві люди з'явилися в житті, в тому числі в особистій сфері.
Я також відчуває себе більш чутливою до якості моїх продуктів.
З мінусів.
Я думаю, що вони дуже чутливі до якості продукції. Якщо ви їсти, то не дуже свіжі з магазинів, ви не відчуваєте себе добре. Люди жарт, що ви можете перевірити продукти на мене - Я вчинив як індикатор.
Все інше Я щасливий і я не збираюся.
Варто!
Олени Нидері