Декілька областей Росії розширюються з днями тепла, але орбітальні механіки несуть. Сонце знизився і день отримує кілька хвилин коротший щодня. Повернути темні ночі, які практично відсутні в нашій північній країні навколо літопису. Пам'ятають астрономічні події цієї осені.
Персидії будуть:
17 червня - 24 серпняй Макс.:
11-12 серпняй
У вихідні пройде максимальна душова кабіна. Якщо ви перебуваєте в місті або на відкритому повітрі, не повинні бути мереживними, щоб побачити один з найбільш інтенсивних, красивих і простих у користуванні метеорологічними душовими кабінами. Увечері Місяця заважатиме в першому кварталі, але воно стане досить швидко - вранці. Дуже зручно, щоб не підібрати голову вгору, і подивіться, навіть в разі звичайної інтенсивності персида буде цікавим.
Кожного року є прогнози, що Perseids буде більш активним. Графік роботи року (це постійне оновлення) не надихає, але хто знає?
місячна екліпсія:
вечірй
На відміну від минулого року осінній місячний екліпс, який був видно лише на європейській частині країни на ранній ранній ранок, цього року ми були більш фортуні – ексліпси можна спостерігати по всій Росії.
Цього року ексліпс буде пенумбра, тому місяць не вийде червоним, але просто темним.
У першій половині року були найкращі умови для спостереження планет. опозиції Марса в кінці травня Юпітер в березні – все це в минулому. Зараз.
Юнікейс Увечері з’являться більше, але з’являться вранці.
Мар і
Сатурн Вечори невисокі над горизонтом на південному заході, і вони будуть спускатися більше і більше.
ртуті з подовженням (видалення) від Сонця в 18 градусах. Не так легко бачити, як Венера або Юпітер, щоб знайти його на сході.
Вейджер Зараз видно ввечері на заході, дуже мало.
Поєднання Венери та Юпітера буде:
27 серпняй
Цікавий, але не дуже зручний для спостереження буде поєднання Венери та Юпітера 27 серпня. Тут буде лише 4 хвилини дуги між планетами, але вони будуть помітні дуже низько над західним горизонтом. Це найяскравіші планети під час перегляду з Землі, тому піднятися вище і надію на гарну погоду.
У сезоні сріблястих хмар закінчується, але ви ще можете помітити цю красу:
Фото в повному обсязі
Якщо ви звертаєте увагу, ви можете побачити інші рідкісні для літніх красивих речей. Ось, наприклад, є типовим зимовим феноменом «таблетки світла», що я помітив ввечері початку липня.
р.
Дуже залежить від вашого інтересу і уваги. Минулого місяця, повертаючись з лекцій фестивалю «Сея Кларності», Я ходив до хостелу на VDNKh. Я бачу яскраву спалах в небі. Після декількох секунд вона виходить. Я витягую мій телефон, перевіряючи це був флеш-пам'яті Iridium. І було багато людей, які не виглядали на небо і пропустили все.
Приклад фото флеш-пам'яті Iridium
Навіть аурора можна охороняти. Тут є багато краси в небі, які можуть проходити безсоння.
Публікація використовувала фотографії розділу Астрофорум Астрофотографії та матеріали з об’єднаної територіальної громади Астроалерт.
Джерело: geektimes.ru/post/279388/