ЗАЧЕМ НАМ НУЖНА РАБОТА?

р.
Я люблю ідею, яку ми повинні працювати в першу чергу, не робити гроші, але використовувати таланти, надані нам Богу за користь інших. Гроші – в цьому випадку настає в другому місці, як приємне доповнення до початкової захоплюючої роботи – робота творця. Я думаю, що ми використовуємо талант, який Бог дав нам, ми допомагаємо Богу зробити світ краще місце через себе, і тому ми робимо щось добре. На даний момент робимо все з серця, від серця, з щирою любов'ю, ми навряд чи думаємо про те, скільки ми платимо за неї. Сама дія дає велике задоволення. Якщо ви подивитеся на роботу як спосіб подарувати вам кращий, тобто зробити найбільш даровані здібності Божого, то кількість заробітних плат стає вторинним за значенням. У майбутньому часто буває, що сума грошової винагороди за таку роботу перевищує бажані очікування. Я думаю, що це те, що вірна красуня винагороджується всім генерозом.

Іноді люди незадоволені роботою, яку вони повинні зробити і платіж. Все це походить від того, що неправильний вибір був один раз, а саме гроші було поставлено першим. Тоді часто вибір занять йде проти бажань серця. Потім робота стає непристойною, а виплата за неї здається невисоким. Через розвиток тих якостей, до яких душа не лягає, вимагає набагато більше енергії і зусиль, ніж розвиток даних від народження талантів. Ми завершуємо втомлену і виснажену людину, яка не хоче чути про роботу.

Я бачу багато успішних і щасливих людей, які займаються абсолютно різними речами: від самих незвичайних креативних до найсерйозного бізнесу. Кожен з цих людей мотивує велике бажання поділитися з іншими кращими, що є в собі. На мій погляд, це секрет можливості одночасної присутності в житті матеріального благополуччя і щастя.

До речі, я пам'ятав, що слово «щастя» містить корінь «частина». У суть, будучи щасливим засобом, що є «з частиною» іншої людини або оленя, і це означає надання.

Tags

See also

New and interesting