21 Секрети успіху для саморобних мільйонерів Брайан Трейсі

Дуже розумний чоловік. Велике мовлення.
Про 15 років тому я б сказав, що після перегляду цього відео "похилого чаттера, і якщо щось говорить про право, це не буде працювати в Росії". І багато хто з вас ще думаю. Але я можу запевнити вас інакше.
Все, що він говорить, набори слів, наборів вироків тощо.
Але є життя, яке може підтвердити або заперечувати його словами. Якщо ви хочете досягти чогось в бізнесі, не повинні бути мереживними, щоб аналізувати кожну з точок, перерахованих Брайан Трейсі. Спробуйте знайти приклади з реального життя.
Я можу гарантувати, що все, що він говорить в цьому відео, він працює навіть в Росії (не менше 90%). Але це не дасть вам нічого, поки ви особисто переконані у правильністі цих слів.
Ви не можете дізнатися, як їздити на машині, читаючи 1 книгу проїзду (або 1000 книг). Необхідно перевірити інформацію, отриману в процесі роботи.
Це те ж саме в бізнесі. Цей відео дає kick-start бізнесмену або просто успішну людину і надає набір відчуттів.
Для тих, хто цікавиться, я можу перерахувати свої погляди на основи бізнесу.
1,1 км Постійне досягнення мети в поєднанні з терпінням і важкою роботою.
2,2 км Уміння організувати бізнес, щоб він був вигідним для роботи з вами. Вам необхідно створити такі умови, що кількість ваших клієнтів буде рости (якісна якість товарів або послуг, низькі ціни, деякі необхідні та приємні інновації). А ви отримаєте прибуток від обороту (велика кількість продажів з невеликим запасом). Ті, хто намагається зробити великі обмани, не витримує конкуренцію і залишити ринок.
3. Хонсти. Бізнесмен з поганою репутацією – майбутній банкрут.
4. У І звичайно, ніхто не скасував такі основні принципи, як можливість розраховувати, можливість спілкування і принаймні в загальному плані розуміти людей.
І такі навички, як організація ефективної роботи і загальна організація чогось менш серйозного буде приходити з досвідом.
На підставі особистого життєвого досвіду, ми розглянемо основи бізнесу та успіху, розробленого для мене.
Ви будете сказати, що мій погляд не так далеко від Tracy's. Так я також кажу, що якщо ви занурилися, бізнес в Канаді та Росії будується на аналогічних засадах. Це також бізнес в Африці.

, Україна