Маски персикового і медового омолодження шкіри

«Особлива маска омолоджує шкіру, робить її розливом, попереджає проти висихання», – розповідає Тетяна. - Спочатку очищайте обличчя лосьйоном. Візьміть два зрілих персики, видаліть кісточки з них і потріть їх в рулі. Ви не можете використовувати незрілі і загнані плоди. Це подразить шкіру. й

Приготовлена маска розміщується на обличчі протягом 10 хвилин. Персик натирає на тертці або вичавлює в соковитку.

«Неможливо зберігати таку маску в холодильнику, адже фруктова суміш швидко виходить чорною, цілющими властивостями випаровується», - пояснюється косметолог. Харчова дія маски може бути посилена шляхом додавання сиру, яйце або меду до неї. Мій друг додає оливкову олію, але я помітив, що вона не живить, але висихає шкіру. Тому додайте лише столову ложку сиру і одну жовтку до моєї маски. Яйця слід приймати в домашніх умовах. У них більше вітамінів. Маска зберігається на обличчі не більше 15 хвилин. Промивання теплою водою. й

Для живлення шкіри обличчя рекомендується перемішати персиковий сік з молоком і ватні тампони для протерти шкіру. Потім промиваємо і наносимо легкий зволожувач.

Для того, щоб шкіра була здоровою, потрібно щодня їсти 2-3 персики. Вони очищають кишечник, покращують травлення, дають організму необхідні вітаміни. Ніщо покращує стан волосся, як персиковий сік або м'якоть. Необхідно наносити на коріння і розподілити по всій довжині волосся. Поставте на поліетиленовий пакет зверху, а потім загорніть голову в махровий рушник. й

Промийте волосся після такої маски півгодини. Після шампуню промийте волосся водою з оцтом або лимонною кислотою.

«Вода кислиться оцтом або лимонною кислотою. Для трьох літрів я даю 1 чайну ложку лимонної кислоти, або 2 столові ложки оцту. Потім волосся буде блиск, виглядати шовковистою, буде м'яким і легко розчісувати.

На сухому волоссі наноситься маска персикового кишечника і рідкого меду. Для цього досить 1-2 персики і 1 столова ложка меду. Нормальне волосся подаються персиками з маслом лаванди.

«Пучне пюре з водою і дають 2 краплі лавандової олії. Волосся будуть розкидані і будуть легко розчісуватися, косметолог обіцяє.