10 Правила для щасливого життя Elizabeth Gilbert

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Особливо для Психологій, автор популярного роману Еат, Рай, Любов, Єлизавета Гілберт поділився деякими принципами, які роблять її життя набагато простіше, щасливі і щасливі.

Веб-сайт Я вже прийняв цю пораду.

Рулі No1: Вам не потрібно бути безболісним – просто бути цікавим.

Я не рекомендую бути безстрашним. Я зустрічав людей, таких як психопати, три роки. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми дуже цікаві для природи. Цікавість – дивовижна річ: з крихітними зусиллями, ми можемо досягти безпрецедентних результатів. Якщо ви прокинуте ранок, запитаєте себе, «Що ще хочу знати?» і отримаєте міліметр ближче до кінцевого дня після дня, ваше життя буде краще.

Рулі 2: Зробіть друзів зі страхами.

Я боюся багато в моєму житті, але я мав дізнатися подяку моїй страху: "Я розумію, що ви захищаю мене, ви мій боєць." Ми не цінуємо, що це те, що ми зберігаємо нас дуже довго. Ми ще живі, тому що в певній точці наш страх розповідає нам, "Не потрапити в машину з цим хлопцем", "Не ходити по темних вулицях", "Не потрапити в воду, ти не хороший купець". Ми втілилися до наших страхів.

Rule #3: Стоп шукає певну кількість.

У світі є парадоксами та невизначеностями. І до тих пір, поки ми не будемо шукати правила, які від них не відчували.

Рулі #4: Будьте пацієнти самостійно.

Ви не повинні зробити величезний стрибок і витрачати багато енергії, щоб стати щасливою. Кожен чекав знака або дива. Але це не дивно. Ми шукаємо простий спосіб. Але я не пишу книгу в день. До того, як я зробив, я пішов через багато сліз. Щоб досягти білої лінії, потрібно зафіксувати речі, які потрібно зафіксувати. Ви повинні бути пацієнти з собою і прощати інших, тому що зміна важко.

Руль 5: Не чекайте гарантій.

Багато хто з нас є свідком запуску щось, тому що ми не впевнені про кінцевий результат. Але це почуття. Якщо ми дізналися, що подорож буде завершена, ми ніколи не почали. «Що я пішов на поїздку і нічого не знайшов в кінці?» Я запевняю вас, що не буває. У кінці кожної поїздки, навіть якщо ви не отримали того, що ви хотіли, ви дізналися більше про себе. Не можна позбутися від розчарування, але це частина шляху.

Рулі #6: Бібліотечний і не те ж саме.

Для того, щоб зробити щось, щоб визнати, що ви робили це безперешкодно або важко або нудно. Для того, щоб відмовитися від того, що «Моя сила працює, я можу зробити нічого більше, і я можу дати нічого». Я був часто загиблим з того, що сталося мені в результаті моєї відмови. Коли я дав. У ці моменти я знав, що я не був найсильнішою людиною в Всесвіті, і я просто збираю з потоком.

Руле #7: Чи стануть творці вашого життя, не спостерігачі.

У книзі «Велика магія» я консультував читачів для пошуку виходу в певну форму творчості. Після того, як я боївся, що після цієї книги світ буде наповнений поганими фотографіями. Я не чекав такого подразнення. Мистецтво не може бути тільки елітним, в будь-якому полі ви можете показати талант. Навіть якщо ви не можете фарбувати, не боїтеся створювати! Це набагато краще, ніж просто дивитися життя. Знайдіть щось, що надихає вас. Не боятися критики, створити, приймати ризики, а потім життя почне принести більше радості.

Рулі #8: Знайти своє племена. , Україна

Можливо, багато хто з нас потрібен наставник. Але що якщо група однолітків з схожими інтересами та проблемами набагато краще ментора? У цій групі ви мотивуєте один одного, щоб стати кращими. Якщо Ваше плем’я ще не існує, можливо, ви повинні створити один і стати лідером вашого клану. Якщо вам не існує, то це самостійно.

Рулі #9: Запитайте правильні питання.

Багато людей, після читання моєї книги, думаю, що подорож буде змінити своє життя. "Що таке ім'я цього місця в Неаполі?" Не про піца, це питання, які ми запитуємо самі. Запитайте: «Що я хочу зробити в моєму житті?», «Що я хочу, щоб більшість чи принаймні?», «Що я щаслива?», «Чому допомагає мені зрозуміти, що світ сповнений можливостей?» Запитайте правильні питання: Стати вченим на основі власного досвіду.

Рулі #10: Тримайте життя. 680

Це сором'язлива, коли речі не працюють. «Я ніколи не буду любити знову», «Я ніколи не зроблю це знову». Що робити для відпочинку нашого життя? Очікується за смерть і виплати векселів до цього дня? Якщо у нас є щасливі моменти, ми не повинні відмовитися. Ми повинні тримати життя. В житті, ніж бути цікавими і цікавими.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚рμс‚рμс‚рμс‚рёрѕсђрѕс‚рμс‚рμс‚рμс‚сђрѕс‚рμрѕсѓс‚рёрѕс‚рѕсѓс‚с‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсѓрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђр
Ілюстратор Марія Безрукова (Masha Grimm) веб-сайт

Дивитися також.
20 яскравих котирування від мудрих Джон Фоулес
20 пронизливих котирування з ірландського письменника

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/20-pronizyvayuschih-citat-irlandskoj-pisatelnicy-1280415/