411
Сира їжа на поході.
Я описую свій досвід роботи 7-денного автономного походу (10 днів з дорогою) в горах Південного Уралу.
Наш похід був на нозі, з рюкзаком, який містив всю техніку і їжу, тому питання ваги і обсягу був, як ви розумієте, гостро. Всі фрукти і овочі відразу зникнуть. По-перше, вони важкі і займають багато місця, а по-друге, це буде важко перенести їх в цілісність і безпеку (але питання ваги тут все ще стоїть на передній стороні). Вибір продукції:
- 1 кг зеленої гречки
- 1 кг хіппі (з його окремою історією)
- 1 кг родзинок
- 1 кг мигдалю (не з малюнком)
10 пачок хліба з пророщеної пшениці
- 1 пакет вакан (грама 200, я думаю)
Всі продукти харчування для зручності я впакував 100 грам в пакетах (один порція). Крім того, на шляху, в Башкирії, купили мед прямо на пасіці і банку насіння соняшнику в меді.
І близько 25-30% від мого раціону були їстівні польові квіти (завдяки до Трававеду!) - до сну, кропиви, нечітки, листя льоду, лопуха стебла, сметана, молоді пагони ялини, багато чорниці, малини, полуниці, білі гриби.
Я не відчув будь-яку нестачу їжі! Не було голоду або не вистачає різноманітності!
У польових умовах, паростки дуже зручні у вирощуванні смарт-проутерів! На ніч я кладаю його, вранці зливаючи його, закривши кришку з вентиляційними отворами, прокинувся в рюкзак і пішов, а наступного дня повноцінний і дуже поживний сніданок готовий! Два паростки і ваш харчовий трубопровод готовий!
Єдиний важливий момент! Обов'язково перевірте проросток насіння перед виходом! Я так викручений! Я купив його в дуже відомий і авторитетний сировинний магазин і був впевнений в його якості, але виявилося, що цей хікпе не проростає! І з'їли лише кілька горохів! Я кинувся на кілу їжі. (р)
Я також замочений мигдаль на ніч, після чого кладемо його в сумку, яка була дуже зручно ставити в якусь кишеню наплічника і швидко отримайте його на солоді, їсти горіхи вкус з дікоросом.
Дуже добре, як закуска на ходу, була родзинками. Швидко насичує і дарує енергію. Також на зупинці доброї енергії були насіння в меді! Моя друзі сходження розповіли мене, що вони приймають такі «рідкі кози» з ними на сходження. Головне не їсти все відразу, але обмежити себе на кілька ложок! І зробити їх легко: в контейнері (найкращий пластиковий баночок з добре закривається кришкою) заливають очищені насіння соняшнику і заливають від рідкого меду. Добре перемішати до однорідної маси і відмінного джерела енергії готовий!
Навіть на поході ми відвертаємо трав'яні настою і чаями з медом. Дуже добре гасить спрагу, живить і надає міцності!
Під час переходів я дуже рекомендую всім, щоб мати фласк води на руці і регулярно його застосувати! Навіть в дощі! На жаль, постійно приймати один або два ковпачки води, і ви завжди будете веселими і свіжими, втома відійде і ви будете відновлювати швидше!
Вибачте, що ви хочете, щоб щось вирізати. Але каву я замочував тільки один раз і перемішуючи їх гречкою за смаком. В принципі він добре пішов, смачно, і вони нічого не зважають, тому можна взяти замітку.
Я думаю, що моя дієта буде про те, що я, як вибір продуктів, доведено, бути дуже добре і практичним! Можливо ще один раз я збираю ще моркву (це щільна і добре насичена) і цибулю або часником (Я люблю його!). З сушених фруктів можна додати більше дат, але все буде залежати від тривалості походу, маршруту і ваги обладнання.
Зі святом, друзі! Практика показала, що сирний eater на поході багато способів навіть простіше, ніж традиційно фешн-особа (не потрібно варити, чекаючи пожежі, щоб зламатися, можна досить добре харчуватися на ходу і т.д.)!
Добрі поїздки, друзі!
Олександр Киричев