Інна Весна Стрічка наповнена новинами, каву гіркий в ранок ... шавлія циток розсіювання, бренд кран cherishes. З кегом злих дощів, швом, який з внутрішньої сторони, внутрішня, маєтто цементування руїн ... Любов? Або ж, можливо, вони просто пошкоджують його. Ці очі Христа люблять вугільні багаття, які спалювали світ минулого, будують храм. Він був в той час, що наш неземний вибух був повністю зруйнований, той, що підняли ворота, приховали з дощу. Вічний млин життя... Борошно подрібнюється в борошно, а колесо перетворюється, таким чином скорочуючи шлях. Тільки здається, що я закликав без причини - причина подрібнюється, крихти, ртуті прагне до падіння. Просто подивіться на це. Але я зроблю в паводку непотрібних слів. Ти щасливий. кіно. Гори навколо, ріка... І вони занурюють широтності в сукнях з фундаментів вашого життя сьогодні, де написана нова історія за лінією. П'єтт, взуття D'Orsay ... Я не посміхнувшись, але ми будемо говорити. Ми будемо говорити, звичайно. Вранці кожен знаходиться в самому музеї.