Він вважає, що він ідеальний. . й

Він вважає, що він ідеальний. Особливо коли починається новий зв'язок. Він міцний, життєрадісний, вид і складається з твердих віртуозів. І це неймовірне почуття самобутності, що підтверджується і знову, знаходячи захоплення в очах.

І звичайно, на цьому етапі ви неймовірно добре. Якщо ви транслюєте, що він є принцесою, то природно ви є принцесами. І в цьому спільному діалогі все швидко зростає і казково красиво.

Саме з такими парами, що звучать жіночі романи та оповідання неймовірної любові. Ідеалізація вас на цьому етапі зацвіте терористичними букетами червоних троянд і претенсивних орхідей.

Тексти пісень, а це означає: І тоді всі раптові він буде чути дуже земляний знак від вас. Він лікував про пізнання, або, можливо, він чати на столі. Або реальність почне з'являтися, що було ретельно відхилено або репресовано на сцені знайомства. Після того, як він хотів бути досконалим: не тільки працівник, але секретний агент, мега-бізнесмен, щоб мати 5 освіти, 10 винаходів, 4 мови, а також бути сином арабського кіху. Все залежить від того, що Супермен виглядає як в фантазії.

І коли реальність стає очевидною, ні, не буде псуватися або жалю. Він просто божевільний, щоб ви не бували. Він увійшов до цього зв'язку з тим, що він був неймовірно хорошим. І у вас є неписаний сценарій, щоб подумати і транслювати це.

Він не піклується про реальність. Він піклується про несвідомий договір «Ви вважаєте, що я кажу і зображувати, а потім я тебе люблю». Або ж, він просто живе для вас. Так сталося, що почуття власної доброти доступно йому тільки через значні інші. І одна з ваших безтурботних пам'яток перетворить вас від богів і любові свого життя в в в'язницю, ступеню і ступеню.

Ні, не про тебе. Справа в тому, що його почуття доброти ґрунтується на підтвердженні ззовні. І якщо ви будете воістину або нехайно атакувати цю доброту, навіть для кращих намірів, то ви сказали, що він не добре. Він не може стояти. Він проживає весь життя, намагаючись зберегти це почуття, що він хороший, що він має право бути і показати себе, що він кращий. І його особистість організував таким чином, що він не може бути в щось і поганий на що-небудь. Це дитячий досвід молодого малюка, який хоче бути завжди добре, але за ряд причин не отримує такого підтвердження від значущих дорослих. Він повністю хороший, потім повністю поганий, і поганий не подобається йому.

Але це не те, що я маю на увазі. Хочу зрозуміти, що це єдиний спосіб роботи механізму депресивизації.

Таку людину не можна критикувати, бо не можна витримати навіть частковий стрес, він відразу потрапляє в абіс власної поганості. І таким же чином він цінує інші. Ви будете нереально або нереально погано.

Коли люди не приходять до таких персонажів, це неможливе. На вас чекають люди. Забудьте вам, щоб бути більш ніжним, забути, не засолити. І ви повинні працювати дуже важко на вашому файлі, щоб вписуватися в ідеальні візерунки, які він готовий для вас.

Ви повинні навчатися мовчати, не бачити явний, і багато досвіду, щоб вийти за межі відносин. Покажіть мені, що це? Після того, як «ідеалізація-визначення» гойдалки, на які необхідно регулярно їздити, не тільки зловживати атракціоном у відносинах з таким партнером.

З цією структурою характеру люди дуже часто грають, що ми відчуваємо всередині. Є висока ймовірність того, що така людина буде діяти одночасно на кілька партнерів. І він буде добре з цим. У свою думку, кожен живе таким чином. Він ніколи не відчував іншого, тому що він вірить? І якщо хтось має візуально і гротично і проекції, це його.

Ви можете бути повним slob і проживачем, але вони будуть звинувачувати вас в стравонепристойних і зрадних. Тільки тому, що ці якості не можуть розпізнати себе, і це може проявлятися тільки через вас.

У мене є друг, який з'являється і зникне, і за довгий час пробачає мене курка «кордонний охоронець». У хороших духах він жартує, що, очевидно, я такий замінник для непристойного фразологічного виразу. (Я забув, щоб з'ясувати, що таке порушення особистості кордону може виглядати як в першому наближенні.) Але це одне, щоб бути buddies (хоча багато років наших відносин, я не ходив через все, перш ніж ми знайшли безпечну і задовільну відстань), і досить іншого, щоб любити такий характер.

Звісно, такі люди дійсно, дійсно потрібні відносини, але вони є тими, які найменш здатні бути щирими, відкритими і реальними в них. «кордонні охоронці» залишають за плутанними і рум’яними друзями і близькими, які помилково вважають себе близьким. Але один день вони втекли.

І так, ці поведінкові стратегії повністю не пов'язані з статтю. Любов і дружба з такими дівчатами також є квестом.

Кредит Емма нареченої