Основна проблема всіх відносин

Чому все починається так красиво і як правило закінчуються так сумно? Чому вона завжди хоче змінити мене? Чому не слухає мене? Чому не помітив, що мій партнер не помітив? Чому...

Люди починають запитати про себе такі питання про півроку - рік після початку відносин, в кінці так званого «канди-букету» періоду.

Саме тому ми зосередилися на нашому партнеру. Ми очікуємо, що ми будемо робити.

І, як правило, ми не щасливі з цим ставленням. І ми практично не бачимо гідності, і помітили тільки недоліки найближчої людини.

Я думаю, що це головна проблема всіх відносин – ми очікуємо, що інші, щоб дати нам більше, щоб зробити нас щасливими, щоб зробити те, що ми очікуємо, щоб зробити. Але кожен має свій шлях, і люди, навіть найближчих, не повинні жити до наших очікувань. Для цього ми сердитися, відхилені (з нашими думками привертають ще більше негативності), і так далі на вирощуванні.

Ми можемо розбити це невибагливе коло. Секрет - залишити свого партнера самостійно і зосередитись виключно на собі.

Про те, що я можу дати, що я можу поділитися, що я можу зробити для іншої людини, а не яку його частину я можу захопити і тримати.

Є одне дивне повідомлення про це:

«Щоб жити щасливо з людиною, потрібно думати про те, що у вас є загальне, не ваші відмінності. ?

Якщо у вас є складний період у відносинах, все йде неправильно, ви відійдете один від одного, зробимо одну вправу:

Методика підвищення відносин

Взяти шматочок паперу, розділити його на дві частини. В одній половині ми пишумо всі позитивні якості нашого партнера, все, що приваблює нас в ньому. На іншій половині, що вам не подобається або не дратує.

Потім акуратно порізати цей лист на дві половинки. Одне з негативними якостями є ритуальним, і один з позитивними, приховані під подушкою і двічі на день - вранці після прокидання і ввечері перед сном - ми репрочитаємо і дякуємо вам за те, що у нас є такий чудовий, так чудовий, найкраща половинка.

Таким чином, ми налаштуємо на частоту подяки і любові.

Любов працює чудеса. Люблю себе, заповнивши любов, переповнюючи нею, потім ви зможете подарувати зайве без напруження (до отримання, ви повинні дати), і люди з'являться в житті і події почнуть відбуватися, що принесе ще більше цього гарного почуття в житті.

Ця вправа виконана принаймні 30 днів. 30 днів позитиву! Якщо ми вважаємо негативно, ми знову починаємо. Консистенція – головна секрет успіху.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное