Плоский живіт в короткий час! Доки я спробував цю дієту, я не можу схуднути.

Дієта для плоского шлунка перш за все виключає продукти, які можуть викликати метеоризм або поганий функціонування шлунково-кишкового тракту. Я був приваблений тим, що план дієти простий, продукти дуже доступні і смачні, і результат швидкий. Ви тільки повинні тривати 1 тиждень! Чудовий плоский шлунок стане вашим гордістю.
154862.

Основою харчування на цій дієті є кефір! Щодня потрібно пити 0,5 л кислого молока, поєднуючи його з різними продуктами.

Меню на тиждень
  1. Понеділок.: варена куряча грудина.
  2. Вівторок.: запечена картопля.
  3. Середа.Всі фрукти крім бананів.
  4. Четвер: варена картопля в однорідній формі.
  5. П'ятниця.: будь-які фрукти.
  6. СуботаОвочі.
  7. Неділя: варена куряча грудина.

Отримати тонкощі В кінці цієї дієти необхідно дотримуватися декількох правил. Спочатку розділіть їжу на 6 прийомів і не пропустіть їх. Не перейдемо! Принцип схуднення на такому раціоні є продуманим поєднанням швидкостей днів, тому що дієта не тільки не завдає шкоди організму, але і користь.

Під час дієти сухі фрукти допускаються в невеликих кількостях! Я використовував їх для десерту. Ви також можете пити каву вранці, але без цукру, і будь-які несолодкі напої протягом всього дня. На тиждень досить мало, варто терпіти пишатися фігурою і силою.

Скажіть друзям про цю відмінну схему для схуднення, щоб переконатися, що вони також хочуть спробувати це!