Мистецтво проживання в міні-квартирі

У одному епізоді будинку, коли валіантні діагностики знову шукали квартиру іншого хворого лежача, почули наступне фраза: «Подивитися на цьому місці – як вони не вбивають один одного в такому натовпі. й

На екрані була досить пристойна і не маленька квартира з вітальнею і навіть окремою спальнею. Не тільки що, але і з повноцінною кухнею. Я думаю, що кожен раз хтось розповідає про квартиру Парижа.

Вони часто виглядають як шафки. За останні три роки мій хлопець і я живу на 32 площі. Ні, це не найменша площа за місцевими стандартами. Але не так багато, як це може здатися з-за кордону (особливо тим, хто ніколи не поділився бездверним простором з іншою особою). Так я вирішив писати про те, як жити в маленькій квартирі разом і дійсно не вбити один одного.

Так, в Парижі можна орендувати 16 квадратних метрів, а 10 (з вигодами на поверсі). І так, в таких кімнатах люди також якось управляти життя разом. І це без будь-яких відправлень є загальна реклама. Хоча, часто дуже крихітне житло є студент варіант для одного. Але навіть в цих варіантах є мікро-балкони. І це французьке мистецтво вичавлення краплини естетики навіть де, здавалося б, нічого не вичавити.

Я не один з тих, хто сприймає оренду житла чисто, як тимчасовий варіант і не хочу кріпитися, переросли з речами, тому що «це ще не твої». Ніщо є більш постійним, ніж тимчасовий. І по-друге, я думаю по-різному: за рік, два-три, це ще шахта.

Можливо, я не можу змінити меблі тут або колір стін, але я можу зробити все краще, щоб зробити зданий будинок вигляд, як власний затишний будинок. Тому кожен будинок (і за останні вісім років я здаю однокімнатні квартири) Я люблю прикрасити і жити. Я віддаю перевагу жити сьогодні і зараз без постійного фокусу на тому, що один день мені доведеться рухатися.

Це наш другий будинок в Парижі. Як і перший раз, це також студія. У нас є неймовірно маленька кухня (навіть кухонний куточок), невелика ванна і сама ванна, де можна сидіти тільки навпіл. А синці на колінах і боках, з якими ви постійно доторкнулися ліжка, потім полки, потім стіл, проходячи між ними в балкон, є загальним.

Але якщо ви навчитеся маневрувати між гострими куточками меблів, і якщо ви два, хто живе під одним дахом, навчитеся розгладити гострі кути в відносинах через брак особистого простору, то все буде ОК.

Найголовніше правило ніколи не порушує конфіденційність, коли вони знаходяться у ванній кімнаті. Навіть якщо вони просто щітають зуби, і вам відчайдушно потрібно гребінець або крем для обличчя; навіть якщо ваш партнер просто спить перед дзеркалом і випрямляє його волосся, і вам потрібно тільки другий, щоб засмагати за пляшки туалетної води.

Не зайдіть у ванну кімнату, коли хтось там. Навіть з попереднім вибиванням. Ні, що все. Це єдиний район в квартирі, який не можна розділити на два. Ви зможете повісити разом на кухні або турбувати один на одному столі з двома ноутбуками, але тільки в ванній кімнаті. Я серйозно вірю, що таке вторгнення може знищити кращі відносини.

Ще одна важлива, що я дізнався про останні вісім років, щоб очистити мене, як тільки він ризикує показати. Відкриті двері шафи, одяг на спини стільців, гора брудних страв в раковині, чашки розміщені на всіх поверхнях, ярус на робочому місці, кришка чистої білизни чекає прасування - все це викликає claustroфобії.

Шукаю, коли все розсипається в домашніх умовах. Як виглядає стеля на півметра. Але потрібно ставити речі в своїх місцях, так як приміщення стає вдвічі більше.

І золото правило: поважати кожну конфіденційність, завжди очищати від себе, і ніхто не виступає. Я не думаю, що «бой більше не похилого, ніж дівчата,» і жартів про шкарпетки, розкидані навколо квартири, не сміється. Навколо життєздатних людей. Я один з перших. Мій хлопець другий.

Але ми обидва намагаються зробити життя в тих 32 квадратах комфортним для одного. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І все це в чотири руки. Ми хочемо, щоб справити добро в домашніх умовах і ні з нас, щоб зробити всі роботи для двох з нас.

Що стосується особистого простору: Я люблю наш субота і неділі ранки, коли у нас є сніданок разом, а потім спрей на пару годин в різних частинах квартири, щоб бути в «лонелісті». Клемент прочитав ЧАС в передпокої відкритою балконом, і я роблю в кімнаті. А потім ми збираємося разом і йдемо на прогулянку. На мій погляд, дуже важливо іноді не говорити або торкнутися один на одному, коли ви під однаковим дахом. Людина найвтомлена тільки іншої людини.

І тепер я хочу поділитися з вами моїм маленьким життям хакі і власними важливими вимогами до маленької квартири і його наповнення.

Чиста біла квартира є справжньою порятунку, коли ступня болюча невелика. Білі меблі та білі стіни були одними з найважливіших критеріїв, коли ми шукали нове житло два роки тому. Такий інтер'єр дуже легко розвести яскравими акцентами. Наприклад, у нас є безліч маленьких декоративних подушок яскравих кольорів. Вони просто лежачи в кутку на дивані. І на одному з стін втілює це «азорти» листівок і репродукцій картин.

Р

Вбудовані шафи. Я не думав про них до, поки не перейшов в квартиру, де вони вже були. Якщо ви шукаєте проживання в Парижі, я раджу поставити це на список важливих точок. Це ідеальний варіант, щоб покласти десь великих валіз, сезонне взуття (або всі взуття в цілому, як в моєму випадку, і це досить важко, пилосос, папки з документами - що-небудь).

Я не зробив цього перед переїздом до Парижа, але тепер я приховує літні речі на зиму, і навпаки, для економії простору в шафі. І кожні шість місяців маленьке відкриття буває: клас, виходить, що у мене є такий красивий светр / плаття / футболка, і я заготівля.

Паперові книги в маленькій квартирі розкіш. Так ми використовуємо електронні пристрої для певного часу. Я знаю, що в Парижі ви можете орендувати книги і навіть отримати гроші за це, але я використовую для електронної книги - це легкий, завжди підходить в будь-якому сумці, і ви можете завантажити стільки книг, як ви хочете.

З Я не можу стояти мені, маленькі речі, які просто лежать на полицях, це мій головний подразник. Саме тому я люблю коробки, коробки та декоративні кошики. До послуг гостей: Я використовую їх для косметики, ювелірних виробів, для всіх сортів туалетних банок, пляшок, аксесуарів для волосся, аптечок та ін.

Нарешті, в Парижі, Я оцінив всі пристрої, які складаються, складаються або «з невеликим рухом рук перетворюються в ...» Постільна сушарка приховує за спиною дивана; вішалка зачепита безпосередньо на вхідні двері; мий свіжий придбаний робочий стіл в кінці робочого дня стає рівним і зливається з білою стіною в коридорі; двері на кухню відкриває і закривається «фіксатором»; нарешті, дерев'яні стільці, які блукають з одного балкона в інший може також скластися в потрібний момент. І все добре дихає.

По суті, невелика квартира дуже дисциплінована і ненав'язлива звички не купуючи додатково. Але це зовсім не означає, що не можна прикрасити будинок. Так, пальмове дерево в тубі у вітальні, можливо, не кладеться. Але ніхто не скасував свіжі квіти, з якими будь-який номер відразу стає дружнім і святковим.

І ніхто не скасував маленькі частини, які можуть бути змінені, приховані і отримані. Ніяких скасованих свічок, ліхтарів на спині ліжка і шпильок, на яких можна прикріпити фотографії, візитні картки, кліпи і сухі листи, привезені з коротких поїздок (як я роблю). А якщо холодильник не вписується на вашій кухні, ніхто не забороняє вам вставляти його кольоровими стікерами, щоб він не зіпсував ваш білий інтер'єр.

У короткі крапки уяви і любові до вашого затишного гнізда допоможе подолати.

Автор: Ольга Котрус