Патрі Р
Я не відчуваю себе. Ну, це не людина. Недавно запитав: Хто ти? Я не знаю, що вони означають. Ну, хто я? Я сказав, жінка. Тоді я думав. Я дійсно жінка? У мене є стільки енергії маскуліну, що це надсилання. Тексти пісень, а це означає: А потім, ми дійсно жінки або чоловіків? Хто визначив цей розділ?
Тоді всі почали розповідати мені «право» відповідь: «люда». Я дійсно людина? Що таке людина? Я сказав: "Я живу річ". Я не можу знайти іншу відповідь. Я не можу визначити себе і визначити життя, що дихає носом і ротом, чути з вухами, і тактильно відчувається з очей. Що відчувається в мене і як? Як я можу пояснити, що іноді я вірю, як море, яке турбує, бурі, а потім спокійно відпочиває? Або як звір. Іноді люблять кота. Коли я прокинувся або коли я гаманець. Ви знаєте, що мій голосовий апарат навіть призначений для того, щоб зробити мене обтяжкою. Як ви поясните, що? Ні. Як я можу пояснити, що коли я в воді, я рибу, яка не висохла і може танцювати на поверхні, і навіть якщо я хочу, я не можу бути похилою. Увімкнути і танцювати. Вода приймає мене як власне істота. Я нещодавно піднялася гора, стояв на всіх чотири роки і сходження на вовк. У мене була енергія собаки. Хлопець, який дивився він сказав, що я дивився як зомбі. Він був відлякуваний.) Він сказав, що я був дуже незрозумілим: метелик, кішка, seagull, lioness, вовк, змія, орхідея. І як ви поясните, що це все пов'язане і дихання? Ні. Він сказав: «Ви, як ви завжди на LSD». Цікава діагностика, незважаючи на те, що він ніколи не спробував LSD. І. Як і інша людина, яка повторила свої слова. Дивовижна. Ми, хто не пробували наркотики, так безкоштовні, щоб говорити про ймовірні наслідки. Я завжди хочу сказати, як Prince Myshkin в Downhouse, "Не, я не люблю таблетки." Я порубати на них. Хочу підняти рибу. Тож не потрібно наркотиків взагалі. Я можу бачити життя мальовничим без них. У мене є сертифікат.
Що я говорю про? Про те, що ми послухали класику та вбиваємо рибу. Вони дійсно робили. Не мене. Я дивився і я був страшним. Тому ми про це знаємо. Насолоджуйтеся те, що це живо. Ми боїмося вбити. Ось хтось інший, хто це зробить - спасибі, навіть оплачуйте додатково. Як тільки ми вбиваємо себе, ми кричить в терорі. А потім ми насолоджуємося їсти. Свіжий, так. Це його.
Вони кажуть, що я щаслива дівчина. Шукаємо наше життя. Чи вона проповідна? Вона сповнена страху і жаху. І красиві. І молитися за мої гріхи, я поливав орхідею. Я не боїться визнати себе, що я. Тексти пісень, а це означає: І життя навколо мене так. Я шукаю її в обличчя і я не боятися. Вона красива, дивна, іноді страшна, але якщо ви довіряєте - це оксамитові. Я не боїться вмирати навіть сьогодні. Я дивлю, що я збираюся вмирати. Дуже цікаво. Це хороше, що я не до наркотиків. Я дивлю, що сталося, якщо я спробував його.
Сьогодні я хочу зробити щось корисним. І не просто сьогодні. Щодня для мене – це подарунок відчуттів та нових відчуттів та іншої «чальленги», яка не так страшна, якщо посміхається, як 5-річний.
Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви не завжди готові прийняти його. І іноді я просто тримати вас безпечно. Тому що вона бере відвагу. Але я тебе люблю. Навіть коли ви більш комфортні приховування в шкаралупу.