Хвиля-п'ять хвилин в 1 прийомі з будь-якого роду ягід: немає довгого приготування, всі вітаміни в місці!

Ви чекаєте на початок сезону дешевих ягід стільки, скільки я можу почати з ковпачки? ангел? Про цей процес, коли ви стоїтьте на тапозі і розмішайте з ложкою.

Полуниця, вишні, смородини, малина, мус... пісня! Банки в шламових рядках поступово заповнюють полки в шафі.
7661366

Не думаю, що "Сайт" Він закликає перетворювати квартиру в відділення каннері! Але як чудово це таке: взимку, муки, насолоджуватися ароматним літнім десертом від банку ...

У наш божевільний вік постійного дефіциту часу рецепти онуків і мам, коли варення варено протягом тривалого часу і в декількох прийомах, втрачають свою актуальність. Я хочу зробити це швидко так, щоб один, два - і готовий! Це де ви думаєте про знаменитих. п'ятий джемякі можна приготувати з будь-яких ягід.

Чим менше варення вариться, тим корисніше це. Ягоди зберігають свій смак, форма і аромат Для рецепта нижче малини, смородини, полуниці, вишні ідеально підходять.

інгредієнти
  • 1 кг ягід
  • 1 кг цукру
  • 4 ст. л. лимонного соку (не потрібно додавати до вишні)

Підготовка
  1. Підберіть дозрілі ягоди і промийте їх, видаліть кістки з вишні. Падіння вівса з цукром і залишити на ніч в холодильнику.
  2. Уранці покласти таз з ягодами на невеликий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Після кипіння додайте сік лимона і кип'ятять ще 5 хвилин.
  3. Залийте варення гарячою в стерилізовані банки і закрити. Для мене дуже зручно використовувати банки 250 мл з незламними кришками. В той час як варення гурлі, кришка кришки, і банки стерилізують в мікрохвильовці.
  4. Закриті банки з варенням перевертають вниз і загортають протягом декількох годин до охолодження.

Приблизний урожай готового виробу залежить від ягід: від малини, полуниці, смородини - 1 л, від вишні - 1,6 л (достаток достатку соку). Перевірити: заготовки відмінно зберігаються в міській квартирі зовні холодильника, не сметани і не вибухнуть.

Допоможіть друзям відкрити сезон препаратів, поділитися з ними рецепт!