7 перевірених способів поцілунки людей в тренажерному залі

Визначені символи практично в кожному залі. Не можна помітити і відрізнити їх від натовпу. Хто буде сміятися на них, інші нехай їх спокійно. Перевірити за допомогою свіжої галереї Круго, якщо ви є одними з найбільш дратівливих регулярних маршрутів «відведення».

Любителям самой Ні, вправи, звичайно, вони дають час. Тим не менш, вони роблять довгі перерви, щоб створити серію картинок для соціальних мереж, з яких вони вибирають пару найуспішніших.

Нерідко сині ніжні почуття до фото самих улюблених знаменитостей.

Анна Семенович

241543

Як правило, любителі selfies переходять по периметру залу з дзеркала до дзеркала по всій площі, поступово знайдуть найбільш успішну точку для зйомки, освітлення і фону.

Ну, якщо навчання відбувається в компанії другу, вони, безумовно, перетворюються до нього за допомогу, а банальні selfies перетворюються на повноцінні фотографії. І часто в самих несподіваних місцях і позах, як у випадку Анастасії Волочкової і її ім'я

Вони можуть чути практично кожен куточок приміщення. Основна увага приділяється важкості. Вони працюють з ним, щоб кожен знає про це.

727780

Під час відпочинку між підходами сильніші дихають гучно і ділігентно, так як якщо інформують інших, які вони абсолютно не охолоджують, але тільки набирають сили перед наступною щелепою.

Ефім Шифрен

Наприкінці тренінгу така ж вага з монстросом роаром і кришками падає на підлогу, щоб інші зафіксували: робота сильману закінчена.

Найкращий відпочинок для них між підходами до тренажерів - час проведення поцілунок з коханою людиною. Вони не плутають поту, втоми або десятки цікавих очей навколо. Головне, щоб повністю здавалися відчуттям, а ревній – пекти з ними.

Але пари, які мають особливо сильні почуття один одному, перед порцією суспільних поціновувачів практикують спільну підготовку, де обов'язково виступає тренер.

Наталя Королева з чоловіком Тарзан

@tarzan_gym quot Як кажуть: «Кольхоз є добровільною речовиною», ви не перетягуєте нікого силою в зал для навчання! Я навіть у мене важко відірвати свою дружину від дивана іноді, знайти жорстку мотивацію і, можливо, не завжди приємні слова, що вона, безумовно, не хоче чути (при появі жиру на животі, флаббі ас і целюлітні сторони), але в її випадку це працює! І як приємно чути від неї після 2-3 тренінгів слова вдячності! Знайди свою мотивацію, правильні слова для вас! Я знаю, що найважчіша частина починається! Після відпустки, після тривалих канікул і вихідних, коли трехтерна думка поновляє в голову, «навіть, завтра ... точно завтра, я снижню!» Але це зрозуміло, що ні завтра, ні завтра не прийде - в цей момент вам потрібно знайти силу, долати себе, наполягати і приїхати до навчання! Я сам в цій ситуації багато разів! Так я взяв цей непростий момент в обліковому записі в методологію, і назвав його «з’єднання в процес». Ви хочете спробувати? Приходьте тут! Я думаю, що вам сподобається! Ви можете зареєструватися на тестовому режимі за телефоном +79091566685 або 84992480040! #tarzan #tarzanprivategym #fitness club #sport #diet

Відео, опублікований Наталею Корольєвою (@natellanatella) на 23 вер. 2015 в 3:44pm PDT

Ця категорія повністю належить дівчатам.

Якщо він не був для спортивного одягу, ви думаєте, що вони збираються на вечірку або дату. Як правило, вони приходять в приміщення з компанією. Основна відмінна риса є бездоганним макіяжом, укладанням і обережністю під час занять (як не зіпсувати всю цю красу).

Вони намагаються вибрати найпростішу фізичну діяльність, наприклад, розслаблену ходьбу уздовж доріжки і приділяють велику увагу розмові і фотографуванню один одного.

І якщо вони раптом приходять до зали, як Ольга Бузова, вони обмежені численними самовідносинами.

Про своє тіло таємно сниться практично всі відвідувачі в тренажерному залі. Однак це не робить їх фаворитами інших. І все тому, що ці люди дуже свідомо демонструють свої досягнення – вони займаються голими, добре, майже голими, як Стас Костюшкін з групи «Тай разом», torso.

Не просто про банальну заздрість. Через такі любителі демонструють кубики на шлунку, скажуть регулярний зал, він елементарний некомфортний для залучення: під час підходів власник королевих торсо-пітів, грунтів тренажера і, алас, не завжди використовують рушник, щоб покрити його доріжки.

«Чемпіони» і, нарешті, найбільша категорія азартних ігор.

р.

Вони не цікавляться фотографіями, але вони не байдужі до дзеркал та власних рефлексій. Важко після кожного підходу з горінням очі беруться до розгляду досягнень, намагаючись порівняти їх тіло з тілами колег на барбеллі.

Джерело: www.anews.com/en/post/49753069