Голлівудські актори, які змінили їх тіло для своїх кіно

Заради зіркової ролі актор готовий до чогось. Сприяє собі, а точніше, ваше тіло. Після всього, іноді для того, щоб отримати потрібну роль, він повинен змінити себе за визнання, і навіть в найкоротші терміни.

Кріс Хемсворт - Тор

Знаходження фігури молодого бога приємно і самолюбителів. Але весь жах ситуації був тим, що між зйомок в двох частинах «Тор» Гемсворт також зірвав у фільмі «Рейс», де він зіграв чемпіона «Формула» 1» Джеймс Хун – молода людина підживлення філіка. Таким чином, Hemsworth мав приводити вагу, потім відновити його. Перед тим як знімати Тор, він не гасить, і приймав міцні вправи щодня. При поході Змагання він перейшов на голодування і безкінечну кардіотренінг. А потім, знову, Тор і величезна кількість їжі. Після того, як Hemsworth охарактеризував свій досвід, як "дуже неприємний".

515068 р.

Куртка Gyllenhaal - "Ліва"

Для ролі боксера Біллі Надії, підкріплений Gyllenhall не тільки правильно накачати, але і дізнатися основні техніки боксу, про які він абсолютно нічого не знав. Він мав лише п'ять місяців їздити, тому йому довелося працювати в темпі. Щоденний графік занять художника за двадцять тижнів, включених, зокрема, 2000 bodily піднімається щодня, без вихідних. Але подивіться на ці кубики преса!

Адріан Броди, "Прихильник"

Для зйомок фільму «Змія старого кіно» з Arnold Schwarzenegger у ролі заголовка, Адріан Броди, ви не хочете, щоб принаймні спробувати відповідати прасці. Не легко. До зйомок актор повинен будувати близько 15 кілограмів м'язової маси в найкоротші терміни. Але це не все. Щоб вразити роль, під час зйомки Броди відмовлялися від готелю, влаштувавшись в відокремленому будинку посеред джунгля. "Я жив у ізоляції і вночі читати підручники виживання і керівництво для армії спеціальних сил", - згадує він. Це життєздатність, але всі ці зусилля були практично незрівняні - новий "Предактор" не вдалося в офісі коробки.

1 999 р.

Джон Красінскі, 13 Година: Секретні солдати Benghazi

До зйомок фільму «13 годин» худий Джон Красінський мав 4 місяці, щоб перетворитися на справжній морський. І він зробив роботу почесно. Якщо перед початком навчання його тіло містило 26% жиру, то на початку зйомок цей показник знизився на 5%. Іоан мав відвідати два повноцінних фітнес-тренінги на день п'ять днів на тиждень. І, я повинен сказати, що багато буде ревнощі результату.

3610Р. 4200Р.

Хаг Джекман, "X-Men"

Хуг Джекман зірвав у ролі Вольверина не перший рік, і, здається, він повинен бути легким для нього, щоб тримати у формі. Але не стрибайте до висновків! Справа в тому, що в його запасному часі Джекман грає в музичних продакшнах на Бродвею, в якому пальня м'язів для нього є тільки перешкодою. «Танці не можуть бути як культуристів, оскільки він не потребує м’язів», – пояснює він. Отже, він повинен отримати форму кожного разу, коли він робить X-Men. Коли я повинен зробити сцену з голим тулубом, я почав готуватися до неї в місяць. Щодня - навчання, і 36 годин до початку зйомок - ретельне зневоднення тіла. Порівняти свій перший зовнішній вигляд Wolverine в 2000 році з підвалом знімається десять років і навпіл пізніше!

Mel Gibson, Витратні матеріали 3

Я не можу вірити ці два фотографії однаковою особою, місяцями окремо. Ліворуч Gibson 57! До того, як фільмування витратних матеріалів 3, він змінив так швидко, що багато журналістів підозрюють його використання стероїди. Але актор тільки сміється: "Про ці речі, побічні ефекти такі, що я боїся від них." Згідно з Gibson, щоб отримати придатність, він повністю дав картопля, макарони і цукор, переключаючи виключно на рибу і овочі, і кілька разів на тиждень працював в тренажерному залі. За словами художника, це перший раз в житті, коли він перейшов на регулярний режим навчання: до того часу він займався часом, і був зобов'язаний гарно формувати тільки природа, доповнивши його успішним фізиком і швидким обміном.

Кріс Пратт, Охорони Галактики

Кріс Пратт був недбалий: він мав почати зйомки в Гардіанах Галактики, ледь звільняється від серії Парків і рекреаційних зон, де він грав дуже сливу молоду людину. Поповніть себе жартами, щоб змінити його образ, він мав тільки відмовитися від пива. Але в дійсності хороша форма була надана Крісу набагато складніше. Щоб втратити тридцять кілограмів протягом шести місяців, йому довелося вичерпувати себе з навчанням. Але він не скаржався. «Чому не є свого роду клієнту, який ви повинні підштовхувати», - говорить його персональний тренер. - Скоріше, його потрібно містити. Я завжди був там і готовий працювати. й

24783152,2 кв.м.

Герард Буллер, "300 Спартанів"

За роль Спартанського царя Леоніда Буллера довелося здобути гігантську м'язову масу. Алелер завжди був в хорошій фізичній формі, але шість місяців підготовки до фільму перетворилися в справжній кошмар для нього: щоденне навчання на складній програмі, заняття по кільцях і бігу на грубій місцевості перетворили життя Алелера в пеклі. Але, у власних словах він ніколи не відчував себе як охолоджу, як він зробив в 300 Spartans.

Християн Бале - "Батман"

І знову актор був нещасливим з графіком зйомки: працювати над трилогією про Батман Бале розпочався відразу після ролі в фільмі «Мачиніст», за яку він втратив до 50 кілограмів. На щастя, Бале є тривалим вентилятором силового навчання. У шість місяців виснажливої роботи він подвоював свою вагу. Найпривабливішим є те, що коли він прийшов до зйомки, режисер знайшов його занадто перекачаний і вимагав негайно втратити пару десятків кілограмів. Яка бальза не питала. Що показання!

Марк Вальберг, кров і далі: Анаболічні речовини

Активи часто повинні накачати м'язи, але Mark Woberg в цьому сенсі можна назвати рекордним тримачом швидкісної м'язової будівлі. Для фільму «Блод і піт», йому довелося здобути двадцять кілограм м'язової маси всього за два місяці! Як проголосував актор, йому довелося їсти 12 разів на день. Я відправлюсь на ліжко в 9pm, отримавшись в ніч, щоб мати ще одну закуску, і починайте ранок з тренуванням. Навчання та харчування - це те, що мій день був все про. й

Bradley Cooper, "Американська Sniper"

Намагатися за роль, копер вже в хорошій формі. Але його персонаж, колишній Морський, був просто величезним, і актор мав відповідати. Для цього він підвищив свій раціон до 6000 калорій на добу. «Для мого тіла це був реальний удар», - згадує актор. Виснаження 6000 калорій в себе – процес виснаження.

Матовий Дамон - "Інформант"

Для ролі в «Інформанті» Дамона мала отримати майже два десятки фунтів. Але, так як хороша фізична форма для свого персонажа не обов'язкова, процес підготовки до зйомок стала справжнім випуском для Matt. «Чи не було часу мого життя», – згадує він з ностальгією. Знімання ваги було дуже легко. Я не хочу піти в тренажерний зал після роботи, я хотів би, що я хотів і відверта темне пиво. Але після «Інформанту» Дамона довелося зірвати в наступну частину саги про Джейон Борн, і повернути вагу, йому довелося потіти.

Райан Рейнольдс, Blade 3: Трійця

Навіть на кастингу актор попереджав, що для ролі в «Тринці» він повинен втратити десятки кілограмів жиру, набравши двадцять м'язової маси замість кілограмів. Домовленості від Reynolds. «Я не мав ідеї, якщо я досягла успіху», – каже він. Але коли хтось запитує вас, якщо ви можете літати винищувача F-15, ви скажете, «Особливе навчання». Тим не менш, Reynolds вдалося. Однак кілька місяців щоденного навчання в тренажерному залі за 2-3 години, і година роботи з тренером бойових мистецтв – також щодня. Користь Рейнольдса не відрізняється від нормального протягом цього періоду, але йому довелося їсти кожні два години.

Jamie Foxx, "Всі дні"

Для відтворення ролі футболіста необхідно виглядати як одне. Він не був легкий для Jamie Foxx. "Я мав отримати більше 90 кілограмів", - згадує він. А потім, в навчальному таборі, протягом декількох днів, щоб втратити десятки фунтів через інтенсивне тренування і зневоднення.

Ю.К. Сіммони, «Ліга юстика»

І ще запис Голлівуду, цей час. Отримання ролі офіцера поліції Джим Гордона в комісничій книзі «Юстика Ліга», Дж.К. Сіммони з частотою запису набуті проникні м'язи у віці 61! Або це правда, що час не потужний над людьми?

Брад Пітт - "Трой"

У ролях Ахіллса, за власним вступом Пітта, не було легко. "Я почав готуватися протягом шести місяців", - згадує він. - Вчотирьохразове харчування, низька вуглеводна дієта, страви з високим вмістом білка ... Крім того, довелося кинути палити і провести два-три години в тренажерному залі щодня, працюючи на виснаження. й

Алекс Скарсгард, Легенда Тарзана

Це жорстке! Під час підготовки до зйомки не було достатньо для художника, щоб побудувати м'язи: головне, щоб він мав навчитися рухатися як мавпа. Для цього студія перетворила будинок актора в повноцінний перебіг перешкод, а Скаргард мав постійно згасати мотузками і містами, наприклад, з кухні до вітальні.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное