413
Я ніколи не спробував цю повітряну випічку! Коли я дізнався рецепт, я дивився.
Є багато млинцій Нерідко ягоди, мед або какао додають в сир або сир, а сам десерт готують без випічки.
"Сайт" Він хоче поділитися з вами рецептом щось незвичайне. млинці, яка варена в духовці. Це дивно простий і виходить дуже апетитний!
Як зробити млинець в домашніх умовах
Підготовка
Змішайте масло з печива до утворення однорідної маси. Потім покладають суміш над дном скляної форми для випічки, притискаючи її щільно до країв.
У блендері збивають яйця, вершковий сир, пропускаємо згущене молоко, екстракт ванілі і звичайного згущеного молока.
Залийте вершки у форму над крихтами і запікайте сирець на 180 градусів 40-45 хвилин до золотистої скоринки.
Так що ви не маєте сумнівів про приготування десерту, дивитесь на відео.
Можна прикрасити сирець з ягодами, шоколадом або варенням. Таке лікування можна приймати з вами для роботи або навчання.
Якщо вам подобається наш рецепт сирка, не забудьте розповісти друзям про це!
"Сайт" Він хоче поділитися з вами рецептом щось незвичайне. млинці, яка варена в духовці. Це дивно простий і виходить дуже апетитний!
Як зробити млинець в домашніх умовах
- 200г "Марія" печиво
- 100г вершкове масло
- 100г вершковий сир
- 2 яйця
- 200г згущене молоко
- 200 г згущеного молока
- 1 ч.л. екстракт ванілі
Підготовка
- Розігрійте духовку до 180 С. Подрібніть печиво в блендері або в пряжці з валиком.
Змішайте масло з печива до утворення однорідної маси. Потім покладають суміш над дном скляної форми для випічки, притискаючи її щільно до країв.
У блендері збивають яйця, вершковий сир, пропускаємо згущене молоко, екстракт ванілі і звичайного згущеного молока.
Залийте вершки у форму над крихтами і запікайте сирець на 180 градусів 40-45 хвилин до золотистої скоринки.
Так що ви не маєте сумнівів про приготування десерту, дивитесь на відео.
Можна прикрасити сирець з ягодами, шоколадом або варенням. Таке лікування можна приймати з вами для роботи або навчання.
Якщо вам подобається наш рецепт сирка, не забудьте розповісти друзям про це!
Японія в сезон дощу неймовірно красива!
Ці люди викручують пластикові пляшки в аркуш картону і вставляють його в вікно. І це те, що сталося!