Вишукані або зроблені красиві?

Тексти пісень, а це означає: Текст не шахтний, це огляд одного з тих же "elvish" дівчаток: «В цілому я приніс сьогодні складним до першого каналу, до програми Fashion Sentence (так званий). блювота
Вони спробували Ельф дівчина, яка була привезена її матір'ю.
Це те, що я думав прямо, якщо я коли-небудь сказав вам про мій малюк, що він не послухав, що я знаю, як він повинен одягатися, будь ласка, киньте мене добре.
Після того, як стилісти працювали над дівчиною, моє слово матері загинув мене:
Я не думав, що моя дочка була настільки гарною.
Fucking іdiot.
Дівчина є нормальним рольовим гравцем. Сукні відповідно, витрачає гроші на elven cloaks - добре, нічого особливого. Ми робимо те ж саме, що ми витрачаємо багато грошей на німецьку вату.
В результаті дівчина зробила стандартну таку вишукану гламурну дівчину. Я шокував. Як це зробити красиву, незвичайну людину? Я не говорю, що новий образ неглибокий або щось схоже на це, але чому, чому, чому створити натовп.
Слово Аріна Шаппова про не одягаючи дітей яскраво до школи, вони почувають себе поганим там, застрягти мене. Давайте одягаємо всіх в сірому кольорі, щоб ніхто не виділився. Діти завжди знайде щось для того, щоб вбити однокласника, вам не доведеться ставити тиск на вашу індивідуальність.
Натюрмортує позицію батьків (але часто, до речі) – все, що я не розумію, апріорі поганий, sect, патологічний, психічний розлад і далі на вирощуванні. Приниження при цьому може призвести до великих комплексів і зламаного життя дитини. ?

Що ви думаєте? Для мене це стало набагато приємніше, хоча її попередній образ не викликає мене будь-який образ.

р.